mit mondott Gulyás? a belföldi ásványkincs, nyersolaj , földgáz stb.további kutatása és kitermelése okán említette a Molt és MVM-t.. ez mind pozitív hír....
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. DECEMBER TÖBB MINT 80 SZÁZALÉKÁBAN MÁR MINDENKI PIACI ÁRON TANKOLT. A sokkoló árnövekedés ellenére a benzinfogyasztás 2,7.a gázolaj pedig 4,6 százalékkal csökkent. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Lényegesen nagyobb visszaesést vártak (pl Grád Ottó 15%-ot)
Semmi konkrétum, amit a piac pont annyira is áraz... valószínűleg azért, mert amíg nem kapjuk meg az EU-s forrásokat, addig ez inkább pár egyetemista kölyök kollégiumi ötletelésének tűnik, semmint egy kompetens kormány döntéseinek...
Hát az brutális szerencse lenne, ha mondjuk legkésőbb következő héten bejelentenék, hogy jön egy nagyobb adag eus pénz...ha még abból nagyobb rész a MOL -e lenne, akkor meg főleg...és még egy brutál q4....
ne legyünk mohóak, napi 1% fixnek mindenki örülne...kell még néhány jó hír, és várjuk a jövő pénteket.(q4) Végül is ott is akkor kerül helyre sok minden, mert a vezetés eléggé szűkszavú, és nem sokat mond. Bezzeg csányi már 10x kommentálta már a szlovén bankot. "lehet megveszem,mindjárt megveszem, már veszem, megvettem, a múltkor megvettem, kifizetem amit megvettem" A mol meg hallgat.
Holnap kormányinfó. Valahogy sosincs az embernek jó érzése ilyesmvel kapcsolatban. Van rá okunk a precedensek miatt.
Törölt felhasználó2023. 02. 08. 17:12
Kedves utasaink! Az Otp vonatot kicsit visszafogta a MOl rissz-rossz pár vagonja, de azért sikeresen megérkeztünk a mai állomásra! Remélem holnap nem fékezik, hanem segítik a haladást! Széllel szemben megyünk amúgy is! :))))))))
Annyira jó szövegezése van:Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Addicionális adóterhelés, mely hatással volt a társaság nyereségességére már 2022-ben is felmerült (pl. extraprofit adó bevezetése). Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Nem tudom mit várnak. Ez megint egy erste elemzés! Nagyon nem szereti az erste a molt, most már biztos. Így is kezelem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.