nézd a kormányülést....a mol is téma..eus támogatás felosztása csővezetékre, illetve a szászhalombattai finomító fejlesztésére. Mondjuk nehéz dolguk van, mert minél jobban fejlesztik ezt a kettőt, annál kevesebb a bevételük a 95%-ból. De mivel úgy is ki kell vezetniük 2023 végével az extraadókat eus kérésre, így ez kimondottan jó hír lesz ha pénz áll a házhoz, hiszen a fejlesztések úgyis túlnyúlnak ezen időponton...szóval óvatosan a shorttal...hideg van. :)
nekem nem szokásom rontani a levegőt OTP topikban...amiről írtam egy általános tendencia már sok hónapja , éve....egyszer valaki kitalálta azt, hogy a Mol OTP páros nem emelkedhet egyszerre, mert kevés a befektető a béten... ebből aztán sokan próbálnak ráépülni.....nagyon alacsony forgalmaknál még akár hatással is lehetnek az árfolyamra vagy kisbefektetőkre
amit te játéknak nevezel arra mások ráépülnek a Mol topikban......ahogy olvasom Balin sem örül neki -lehet köztetek ez egy játék - de egyáltalán nem vicces az OTP/ MOL szembeállítás....mind kettő menjen fel......
1 mrd-al megy fél %-t az nem rossz. Ilyen kevés lóvéval, ami magyarhonban van nem lehet a csillagok közé repülni. Szembeköptünk már mindenkit, ki jönne mégis ide???
Ha végigolvasod Balin és köztem lévő beszélgetést, akkor talán picit más szemüvegen keresztül fogod látni a dolgot és rájössz arra, hogy itt egyáltalán nem vérre megy a játék :) Ezúttal is drukkolok a Mol-nak, mint eddig mindig! (vissza lehet keresni)
Ez jól hangzik számodra csak nem igaz...a napi chart alapján a Mol kezdte az emelkedést jóval korábban, jelenlegi egy pillanatkép majd megnézzük záróban az eredményt...... piac a FED elnök beszédjére vár kissé negatív hangulatban....ez most fogja a további emelkedést.... egyebekben korábban is írtam, nagyon elítélem a MOL OTP páros szembeállítást főleg Mol topikban, de ha gondoljátok írok az OTP topikba lehúzó véleményeket csak a törődés végett.....
Vagy szemellenzősek vagy pénzt szeretnének keresni. Csak egy példa: Az a szemellenzős aki január elején még pezsgőmámorban úszva vett egy raklap Otit és január végén már jól az esésben eladta keresett 11k-10k 1000 forintot részvényenként. Az a szemfüles aki az első beejtésnél (11300) megshortolta és visszavette 10800-on 10 nap alatt fogott 500ft/rv . Ezt összehasonlítani a Mol mozgásával, potenciájával és várható osztalékával (amit nem tudunk) , több mint tévhit szerintem. Nem vagyok egyik rv ellen sem, de ezt azért látni kell.
Minő meglepetés! Egyébként én továbbra sem értem, hogy a magyar tőzsdén mi megy. A napnál világosabb, az elmúlt évek történései alapján, hogy a BÉT-en található 4 blue közül a MOL az, amiben komoly potenciál van, mind árfolyam emelkedési lehetőség, mind osztalék szempontból. Valamint még a Richter, az ami fel tud mutatni érdemi teljesítményt. A magyar befektetők mintha szemellenzősek lennének, és nem a valós hozam lehetőségek mozgatnák a befektetési szokásaikat. Külföldiekről most nehéz beszélni, mert itt hagyták a BÉT-et.
Mai jóslat bejött. Nem sikerült venni, mert picivel lejjebb tettem ajánlatot. Megfordult, innen megint ki lehet venni kb 3%-ot, mire újra beejtik. Nem történik itt semmi különös, jatszadoznak az árfolyammal..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.