Kitűnő alkaom lenne ismét venni egy nagyobb pack tl67-et
Törölt felhasználó2023. 01. 30. 21:28
szegény gaben500..... fogalma sincs mit beszél........Molt már 2k-ra várta nem is oly régen......most emelte a tétet ,már 2500 alá várja...szeretne venni..... Moody's előtt még lesz egy kiváló Mol jelentés, sőt - neked ,mint Fideszes szavazónak és családi kötelékben fideszes párttag kapcsolattal rendelkezőnek illene tudnia - márciusig az eu-s mérdföldköveket teljesítenie kell Orbánnak. Amennyiben nem teszi,nem a Moodys lesz az érdekes hanem a megint emelkedő infláció és 450-500 Ft/EUR árfolyam......
Nem fog... Legalábbis nem attól fog menni, ha megy. Ezt az esést is kimozogja majd, holnap már korrekció várható. Szerintem holnap az esés felét ledolgozza, aztán ott fog oldalazni jelentésig. Aztán meg majd kiderül.
Ezzel nem vitatkozom, de szerintem egy ilyen leminősítésnek jobban meg kellett volna ütnie a forintot, még nem is volt akkora meglepi... A tőzsdét hogy megütötte, pedig annyira nem nagy a gáz mint amekkora az esések lettek.
Csak a szokásos olyan messze még a 3000 hogy azt szavakkal le sem lehet írni.. De várunk a csodára osztalék legyen a zsebbe és megyünk tovább. Most jár le majd márciusban 2 fantasztikus banki lekötésem és majd veszek csak amiatt 2K db-ot.. (Olyan jól forgatták a pénzem 5 év után a 2.5 millámért adnak majd 2.4-et...)
Forintnál az eu-s források, megállapodások léte a legfontosabb hatás, egyelőre a piac pozitív kimenetelt kezdte árazni.......Mol esetében USA nyitás után érkezett érdemi eladói nyomás, egy alap adhatott el -kötelezően belső szabályzata alapján - .....amennyiben a külpiacokon a hangulat zárásig sem változik úgy holnapra már emelkedést várok Moltól.
Valóban elég furcsa. OTP a 250 pontos kis eséssel az semmi igazából...A MOL-t viszont jól beverték én nem is értem mirefel...oké emelkedett 2 napot és kellett a korrekció de hát majdnem visszaadta az elmúlt 2 napot kis túlzással... Ki érti ezt?
Nem a MOL-ra tippeltem volna reggel, mint aki a blu-k közül a legtöbbet esik, nem volt szép nap, közel napi minimumun zárva tudott több mint 3%-ot esni. Ezt én nem tudom szépnek nevezni.
Ja, tuti, hogy az MNB vagy valaki betolt némi eurót hogy megtámassza, többet kellett volna gyengülnie... De ezt folyamatosan nem tudják csinálni, széllel szemben hugyozáshoz nincs elegendő devizatartalék, mert azért a gáz ára is ugorhat egy rendeset bármikor... De erre biztosan készültek, hogy a kezdeti élét elvegyék, aztán majd valami lesz. MOL esetében piaci szereplők vették meg az esést, ami jó, mert aki 2700-on betárazott, az nem fogja holnap 2650-ért eldobni.
Elnézve mi volt délután, én is sokkal rosszabbra számítottam zárásnak. Viszont nem értem, miért esett ennyit az árfolyam a nap folyamán. (Magára az esésre számítottam, de max. 2740-ig.)
Tökre nem értem mit írsz! Beverték és kész, közel napi minimumon zárt. Jó döntést az hozott, aki nap elején dobta és akárt nap végén visszavette, vagy shortolt magyarul. Foscsi!
Jó lesz ez így, beverhették volna, nem kellettek hozzá Mrd.-ok. Ehelyett visszahúzták 2700 fölé. Gyűjtöget valaki továbbra is, kihasználta a lehetőséget.
-Erste:-- Csütörtökön átlag feletti forgalommal
megindult a MOL, és az árfolyam sikerrel törte át a 200 napos
mozgóátlagot. Az emelkedés pénteken is folytatódott, szintén átlag
feletti forgalommal. A 200 napos mozgóátlag támaszt jelenthet az
árfolyam számára, míg ellenállás 2.800 forintnál látható. Támasz és ellenállás szintek
Jajj, legyél már kicsit reálisabb, mind az OTP, mind a MOL átlagos forgalom mellett esik, egyedül a Richter at átlagon felüli. Amikor dézsából öntötték az OTP-t (pl. háború kitörése után), jóval 10mrd fölött volt. Ez a mostani visszafogott reakció.
jó hogy eladtam pénteken legalább ezt, túl nagy volt az öröm 2800-nál, tudtam hogy baj lesz, ha ennyire örül mindenki... most visszavettem még egy csomagot, meglátjuk...
Pici jó hír, bár a MOL-nak a napenergia meg a megújuló energia még csak melléktevékenység, de egyre jobban bővítik az ezirányú tevékenységet (pl. beszállás az ALTEO-ba): https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230130/napenergia-rekordmerteku-tarifaemeles-jon-592782
Jó hír az osztalék szempontjából, hogy a transzparens, átlátható férfi wc árnyekolását költséghatékony módon, fóliával oldották meg. Ezzel is jelezvén, hogy odafigyelnek a költségekre, legyen cash az osztalékra!
Egyetértek. Egyelőre itt a MOL-ban semmi tragikus nem történt. Az, hogy lesz itt is kis esésé, az borítékolható volt. Az elmúlt napok forgalommal történő emelkedései után, ez az eddigi esésé, kis forgalom mellett, akár még bizakodásra is adhat okot!
Forgalom alapján, nem sok befektetőnek volt meglepetés a pénteki lemínősítés.Ennek ellenére, befektetésre ajánlott kategóriában hagyva magyarországot.Ez sem egy elhanygolható szempont ebben a kiélezett nemzetközi viszonylatban.
Egyoldalú vagyok, igen, ha rólad van szó, mindenképpen - és még egy-két ilyen beírás és nem is akarok ezen változtatni! Hogy a topikban mit lehet venni... passz. Nem olyan régóta járok ide, úgy tudtam, semmit. Vannak, egyébként, átküldöm a linket, ha gondolod. Jó esélyekkel indulsz, én biztos vagyok benne! (Ez most megint irónia volt, nem úgy kell értened, ahogy leírtam!)
https://invst.ly/-4zpa
.
Sajnos tavaly Április óta van egy leszorító amit nem tud szignifikánsan áttörni az árfolyam. Most újfent nagyon közel kerültünk hozzá, egy pillanatra át is szúrta, de a leminősítés nem engedte tovább. Amennyiben nem sikerül bedönteni az árfolyamot és újra felfelé indul, úgy a leszorító trendvonal áttörése után a legutóbbi lokális csúcs, 2916 áttörése lehet a cél.
.
A mai rossz hangulatban pontosan MA200-ig szúrt le a mai napon, egyelőre támaszként funkcionál, MACD naposon vételen. Meglátjuk, hogy USA nyitásig mi történik, de azt gondolom, hogy a záró kötés lesz ami megadja a következő napokra az irányt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.