Szia. USA ban tegnap rendesen örömünnep volt. Mehet tovább. FEB 17 jelentés!! Utóbbi napok hírei is támogatják. Osztalékra majd kíváncsi leszek. Sok nyerőt
annyira vejem a fejem még mindig...pedig itt beszéltük hogy mindenkitől elszedik és megy az etetés...annyira jó lett volna 2x ennyivel indulni a vonattal...és a vicc hogy simán rá tudtam volna még venni tegnap is de nem akaratm már zavart a 2650 letörése... de az is egy színjáték volt...nagyon grat a kitartóknak
Nekem az a lényeg mára, hogy zárjunk a 200 napos felett. Minden további 2 Ft, amivel felette leszünk, az ajándék. A hab a tortán. Ha a 200 napos felett zárunk, könnyebben lesz meg a 2800 holnap délig! :)
De azt is látod, hogy eladói oldalon milyen szinten manipulálják a 2740-50 közti sávot? Folyamatosan ki- be pakolják, vagyis le-fel attól függően hogy hogyan mozog a vételi oldal. Komoly. 😁 Az a 40k 50-en szerintem akkor fogy el, ha aki berakta, az ki is veszi, az meg nem igen lesz. Nekem a 2750 is tökéletes mára. 😊
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.