2746 2022-12-07 remélem ma eléri és huss mintha itt se lettem, OVI játszótere ... ma vajon mit talál ki ha ledolgoztuk .... az infláció mit se számít ... raktuk volna DKJ-ba ...
Érdekében áll a kormánynak. Nem hiába emelték duplájára az üzemanyagot terhelő adót. Komoly bevételük van belőle. Nem akarják, hogy csökkenjen. Tiszta sor. Ezt a pénzt meg a cégek adják a munkavállalóiknak. Szóval kormánynak nem kerül plusz pénzbe.
Az nagyon jó lett volna, ha már ott tartottunk volna. Természetesen jól tudjuk, hogy itt a záró kötés is érdekes és beszédes szokott lenni, akár benne lehet ma 20-30 Ft-os elmozdulás is a végén. Bár én már örülni fogok, ha 2750 felett zárunk :) És holnap is menjünk legalább annyit mint ma!
Szia. Szerintem az eredmények hatására a célárat amit gondoltál simán eléri. Utána jöhet majd a fejvakarás osztalék és tartod vagy dobod. Legutóbb simán visszament az árfolyam a 3K környékére osztalék után. Sok nyerőt
Az cudar lenne, hozzám mérten szép kis pakkom van most itt, cefet kasza lenne. Már most kiba jól állok. Továbbra is agyalok azon, hogy 2800-2850 közt vhol kiszállok és majd vissza.
alapvetően bejöttek az árak szerintem, a 3k csúcsok is itt orbánc volt a probléma, különadójával, mindenével együtt rég 3500 lehetne, de így valóban én se bízom benne, most megyek ameddig megyek, aztán eldobom, hosszútávon otp és richter nálam is a favorit
MOL? : ) Mocsár és dagonya... : ) Tavaly és tavalyelőtt lejátszottam...mindig rajzolták a zseniális grafikonokat égbetörő célárakkal... azután rendre kiderült, hogy aki az alapján kereskedett volna, az "nem értette", hogy milyen időtávra szólt a grafikon. : ) Most megtolták az árfolyamot, hátha sokan beveszik a megindulást...kívánom nektek, hogy valós legyen! Egyébként szerintem a BÉT-en inkább hangulati kereskedés van, mint TA...
Csak konszolidál. Nagyon kiszaladt a 15p-es BB-ből. Egyébként most erősebb a momentum MOL-ban, az OTP-nél. Szerintem. MOL kitörésben, OTP meg korrekcióban.
Így van. Előszőr menjen fel a leírt sávba. Ott majd valami "löket kell neki". Osztalék extra magas? Háború "lecsendesedése?" Erre nem számítok most jelenleg bevallom. Extra adóval kapcsolatos jó hír? Nem tudom!!! Viszont kell valami majd. Sok nyerőt mindenkinek
Abszolút nem hibáztatok senkit, mindenki segítő szándékkal írja a gondolatait. Aztán az ember egymaga dönt. Jó a stop, csak jól is kell használni. Rengeteg szívásom volt már belőle egyébként, ez a gyenge pontom. Általában szeretem az aljra tenni. :) Kicsivel mindig lentebb kéne, mint ahova teszem. De igen certinél még bonyolultabb az egész, mert 15-20 ft van a 2 oldal között...
Otik mennek longba, ha megy még lefele 11k-ra jönnek majd az újabb csomagok. De most felvele vette az irányt az is. A legnagyobb tömeg most a Richterben van. Ott várom az igazi kánaánt, remélem eljön a réstető ott is hamarosan
Egyébként 2800-2848 között felrajzolható egy ellenállási sáv. Abban fut most éppen a tavaly február óta a tetőkre húzható csökkenő trendvonal is. https://invst.ly/-3x2b Szóval azt csak akkor fogja átvinni 1 svungra, ha valami nagyon jó hírek jönnek, szerintem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.