Szia jó reggelt. Tegnap az USA szépen lefordult. Na kitart a jelzett sáv vagy irány a 2600 sokadik tesztelése. Szerintem még egy nyomást már nem bírna ki. Lehet viszont ma ellenkezőleg az erejét mutatja? Ma eldől sok minden szerintem.. Jól írtad a stop fontos és most érdemes bekészíteni. Sok nyerőt mindenkinek
Én épp azért adtam el, mert itt vergődik hetek óta és semmi erő nincs benne, nem veszi senki. Kivártam, hogy hátha, de teljesen esélytelennek néz ki. Kis plusszal kiszálltam és tippem, hogy ha eddig nem ment fel, akkor innentől lefelé az irány, kb oda, ahol korábban vettem 2600-2630.
OTP napokon belül, de akár holnap, be fog szakadni. Egyrészt nincs mire emelkednie, másrészt lassan az összes mozdítható pénzt odalapátolják. Külföld nélkül nem tud tovább menni. Külföld pedig miért tenne pénzt OTP-be? Elfogy a levegő, ahogy ez megtörzénik, megszűnik a tőkeelszívása. Sőt, onnan fog menekülni.
Tudom persze, csak a véleményedre voltam kíváncsi. Meleg a pite 2660-nal de a fene tudja megindul-e végre. Elkezdtem veszegetni múlt héten (túl hamar ezek szerint) és most már bizonytalan vagyok hogy itt ez megfogja-e... Nagy kérdés merjem-e venni tovább vagy csak várják vagy dobjam ki a mostanikat nullaban, vagyis enyhe mínuszban inkább amíg tudom...
Tudod, hogy elvből nem veszem a MOLt, pedig nagyon jó cég szerintem,de nyomon követem. Most nagyon nem látom az irányt. Balinnak írtam a múlt héten, hogy kedd-szerdára a rést be fogja tölteni. Erre jött ez az eladó aki még mindig nem fogyott ki. Azt is írtam többször , hogy szvsz a 2650 a mumus azt is figyelni kell! Jó lenne, ha emelkedni tudna, de valamiért mégsem. Nincs meg az irány. ÉN ha vennék akkor réstöltést megvárnám, hogyan viselkedik a stop-ot valahova 2650 alá raknám. DE ÉN KÖNNYEM OSZTOM AZ ÉSZT MERT 1 DB SINCS!! EZT EDD FIGYELEMBE!
Bakter mit mondasz, vennél még lejjebb certit? Már kezd aggasztani ez a több ezer darab, addig szórakoznak, míg tényleg leöntik a részvényt 2600-ig....
Amíg ez az eladó ki nem fogy nem lesz itt emelkedés.Tegnap 2686 ma 2688 és még mindig van eladó belőle. Tegnap is maradt. Ha ez kimerült utána lehet emelkedni.
Szépen kiszálnak belölle,na még is csak nekem lett igazam azzal kapcsolatban amit írtam,mi lesz ha nem zár 2700 felett!!!!! Balin ilyenkor hol vagy????
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.