Még mindig ugyan azt várom amit eddig, lehet lesznek még leöntések 2660-2650-es zónába, de végül a rés betöltését várom.(Igen egy 2700-as záró nem ártana)
Keményen leszúrta az árfolyamot. Gyorsan vissza kéne mászni. Már nagyon sokat tölt itt. Rést nem tudja betölteni. Fel nem akkor az irány lefele talán? ..
Yahoo Finance MOL.BD A chart alatt max időszakra nézd, és látod a D betűket, rájuk lépve a dátum és osztalék mértéke. Elég pocsék munkát végez a MOL befektetői kapcsolattartója, hogy ez hiányzik a honlapon, meg kell jegyezni.
Sziasztok! A honlapon találtam részletes osztalékinformációkat (teljes osztalék; egy részvényre jutó osztalék, osztalékhozam). Ez csak 2011-től 2017-ig van vezetve. Valaki tudja, hogy létezik-e a táblázatnak folytatása 2018-tól 2022-ig? Előre is köszi a választ! :)
Olajár rallyra nagyjából ideje felkészülni. Brent akár 170-180 dollárig is drágulhat idén. A magyar embereken a Ft erősítése segítene, de én abban nem hiszek, sajnos.
mivel még mindig nem megy rendesen így nem sok történés van. nyitás óta volt 7 kötés az utolsó és az utolsó előtt között 13 perc telt el. r 2692 előtte 2680 volt
Én attól tartok, el fogunk itt oldalazni egy jó darabig még. AKik bevásároltak 2580-2600-as tartományban, azoknak a 2700 jó kiszálló. Pár napja el akartam adni én is, akkor 2720-on, felment oda, de nem vitték el a pakkom, remélem lesz hamarosan újra annyi.
Passz. Amióta csináltak MRP-t és KMRP-t, azóta ez szerintem nehezen követhető. Régen megvette a cég az srv-t a BET-en és odaadta a dolgozónak/vezetőnek. (ahogyan pl. a Richter is szokta csinálni a dolgozói részvényekkel.) Esetleg vissza lehet keresni a BET hírekben, vagy megnézni egy éves/féléves/Q3-4 jelentésben, hogy mit írnak ,mikor mennyit adtak át, hogyan alakult az srv állomány negyedévente. Mondjuk srv-t is folyton kölcsön adják meg opcióznak vele… nem biztos, hogy az srv megugrása vagy csökkenése a részvény juttatásokhoz kötődik.
Szerintem ilyenkor van lock-up periódus, a múltkor azért szórhatott ki a vezigh 100 milat (régebbi juttatásból), mert lejárt a tartási idő és most kapott új pakkot. (Egyébként biztos le van írva minden szabály a MOL javadalmazási politikájában.)
50-50-re tenném! Az Otp-nek illene korrekciózni már. A MOL nem bír felmenni 2750 fölé, pedig ott már sztem jobban festene a kép Én mindkettőnek drukkolok!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.