Mit gondoltok, hogy mikor jöhet az első osztalékról szóló hír? Illetve célár emelésről...?
Törölt felhasználó2023. 01. 12. 12:31
2700/ 2702. DAX megy mint a rakéta. MOL ha brutális osztalék van a levegőben és célárak ami a legtöbb 3000 és felette van akkor lassan meg kell indulnia.
Legyen meg a rés. A 2.8 onnan nincs már nagyon messze, de azért a 2.6-os mumusra is figyelni kell. Naposon RSI 60 , tehát mehetne, de a volume erősödése nélkül nem fog menni szvsz. Könnyen beszélek Mol érdekeltség nélkül!!! :) Hajrá!
Ez lesz a legmagasabb inflációs adat itthon! Most kerül bele az üzemanyag árstop utáni ár! Öveket érdemes lesz becsatolni...bár MOL-t ténylegesen nem kellene hogy zavarjon, max abból a szempontból, hogy kevesebbet tankolnak az emberek
Nyilván tudom, de ha rossz lesz az amcsi infla megütnek majd mindent, pláne a kormányinfó után...És a MOL most friss pozi nekem, egy restoltes jobban esne, mint vissza 2600 felé ...
Nem éppen a MOL-t érinti érzékenyen. OTP sokkal inkább érintett lehet! Benya, gázolaj nélkül nem mennek a járművek.Az áremelkedés meg az árrések emelkedését hozza. Nem a MOL a legérzékenyebb, csak azt mondom. Az alacsony energia korszaka sokkal rázósabb volt a MOL- nak.
már szinte abúzus amit a molal tesznek, rettenetemben eladtam az extraprofit adóra, utána egy véletlen miatt úgy vettem vissza, hogy az egészen nem buktam, de az akkori hasznom fele a levesbe ment, és ez kb a harmadik ilyen volt her Nádi meg az ellátási nehézséggel és a sajtótájékoztatóval maradandó károsodást okozott a pszihémben, de most remélem már nincs több ötletük és ez mégis az egyik legnagyobb és ki nem váltható terméket előállító cég, hajrá
A cég hozni fogja az eredményt, ami indokolhatja a nagyobb emelkedést. Másodsorban a magas eredményből magas oszti bejelentés is körvonalazódik a tavalyi mintára. A kormány manipulációi a másik fele a történetnek. De a MOL-t már talán kimaxolták! Ha nem rondítottak volna bele rendszeresen, az árfolyam mozgása nem így nézne ki az elmúlt 1 évben, ahogy kinéz. Már tartósan 3000 fölött kellene tartózkodnia. Szerintem túl lett reagálva az extraprofit adó hatása. Az eredmények brutál jók lesznek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.