Én annak is örülök, hogy legalább a papír nem esett / nem esik 2600 alá tartósan. 2570 körül volt az alja, többször esett 2600 alá, de nem nyomták lejjebb... Szerintem innen csak felfelé van, amig viszont nincs bizalom, csak oldalazni fogunk, vagy nagyon lassan fel, amikor mások húznak. 2630-as beszállóval elvagyok, de azért reménykedek, hogy nem fél évig fogunk itt vesztegelni.
Szia. Hmm. RICHTER 8020- 8485 emelkedett! OTP 9900 - 10860 emelkedett. MOL ? Hmm 0-50 ft max inkább 10-30 forint oldalazás lassan 1 hónapja. A rést szerinted mikor akarja betölteni? Még januárban? ..:)
Szia Gyula. Szerintem akár hónapokig is..:) A MOL szereti a nem mozdulok sehova időszakokat. 20 napja lassan itt. A rés nyitva. Ott sokan szerintem kiugranak látva az olaj árának Kína Covid politikájának következményeit. Tegnap -5% esett az olaj. Osztalék még messze. Forgalom pocsék. Ráadásul valaki írta OTP-Richter már brutál emelkedik ismét. Harmadik páciens nem fér el a buliban..:) Az a MOL. Neki már volt 3030 csúcs. Most lehet leviszik a tatamira.. Sok nyerőt minden MOL részvényesnek. OV elintézte jó időre a papírt.
"Vlagyimir Putyin bejelentette régóta várt válaszát a nyugati olajárplafonra: aláírta a rendeletet, ami február 1-től megtiltja a kőolaj-és a kőolajtermékek szállítását az árplafonban résztvevő országokban. A tilalom öt hónapra szól – írja a Reuters"korábbi cikk ez, de azért figyelemre méltó, rövid távon.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.