-Erste-semleges jelzéssel -Továbbra sem tért magához a MOL a
finomítói különadó megemelése óta. Az árfolyam a 2.570 forintos
támaszszint fölött oldalazik, és egyelőre nem látszik jele a
fordulatnak. Ellenállást a rövidtávú mozgóátlagok jelenthetnek 2.688 és
2.711 forintnál. Támasz és ellenállás szintek
19 percet kellett várni egy 10 db-os kötésre, annyira sokkolja a hír a befektetőket. A jó hírről nem tudják, hogy ez most így jó, vagy sem. Semelyik cikk nem firtatja, hogy mit keresnek itt a külső alapkezelők, ha a molnak kell az alteo, és meg is tudná venni.
Hát ha itt benyögnék hogy nem lesz oszti,akkor abban a percben lenne nekem is innen húzás!Minden papiromat eladnám,és soha többet BÉT!Az biztos!De ilyet elképzelni sem tudok,3-400ft közti osztira számitok jövőre!ukránoktól függetlenül!
Ráfoghatják a nehézségekre simán. Ha vityáék leszólnak akkor nem lesz osztalék. Én csak emiatt tartom a papírt a + milliókért jobb mint bármilyen lekötés.
15% 2027/J átlaghozama ez veri a Molt erősen osztalék szempontjából,jövőre jön a feketeleves az elbocsátások!!!!Én távol tartanám magam a tőzsdétől!Döntse el mindenki mit vállal be....
Évi +3 milla (feltéve ha lesz osztalék jövőre is) csak azért van papírja az embernek nem olyan rossz dolog. Én biztos nem fogom dobni. Pedig 2050-es átlagról elég sok alkalmam lett volna.
Szerintem 2023 a torkos borz éve lesz!Annyit fogunk szívni!és akinek nincs 20-30% al több pénze mint év elején,az bukott!Tippem az az,hogy max 10% tudott keresni idén,40% úgy ahogy kis bukókkal kijön,fele ember meg elúszott úgy,mint az állat!Tőzsdéröl,meg kriptóról beszélek!
Úgy is jön a hosszú ünnepi hétvége,majd utánna a hóvége,év végi záróval egybekötve,és valószínűleg az alteos orbánfamily mutyija végett, itt 2600 környékén búcsúzhatunk az óévtől.
Én vettem Ricsit 7930on,de eladtam 8425ön,és abból is MOL-ba jöttem az ársapi kivezetés előtt!Ilyen ez a popszakma!Nem volt bekalkulálva hogy megint megszivatnak!
Úgy vagyunk az ársapkával mint nyuszika a sapkával!Ha volt rajta sapka azért kapott,ha nem akkor meg azért!Pont így vagyunk MOL részvényesek is,mikor ársapi volt azért szívtunk,mikor kivezették akkor meg azért!Most ez a nyuszikás sztori még jó volt annó azon el lehetett röhögni,de ez a MOL-os annyira nem vicces,mikor mindenki csak azért turkál a zsebemben,hogy kivegyen,de beletenni meg nem akarnak semmit!Én osztiig várok,meg addig majd nézem a részvényár mit akciózik,azt utána levonom a konzekvenciákat,és aszerint tervezem a jövöt!
Nem maradtam le. Arra reagáltam, hogy a szankciós vakítást, sokat úgy értelmezik - szerintem- hogy most kutyaszorítóba került a MOL. MIközben az Urali olajat olcsóbban szerzi be, tehát neki fő érdeke, most hogy a Kormány elvonja, így neki is érdeke a szankciós maximális 60 dolláros urali ár. Azt írtam, hgoy termeli a pénzt a MOL, azt nem hogy nem vonják el tőlük... Azért biztosan fontos körülmény, hogy stabilan tudják bezserezni az olcsóbb alapanyagot, és nem kell az áringadozással számolni, vagyis enyébb ahatása, míga finomtói marginokat nem rinti -mint írták a többiek! Tehát olcsóbb alapanyagból finomítasz és tolod szét közép kelet európában olyan marginon amilyenne szeretnéd. Hiszen a dízel import szűkösebb lesz.
megmondták, itt 'brüsszeli szankciós inflációs ár van' - na! - tessék már végre tudomásul venni..☺ a kutasoknak most egyébként is vissza kell dolgozni vmennyit a sapka miatt elmaradt haszonból ...szvsz
Hogy jó vagy rossz, azt nem tudom, de hírnek hír. Igazából az ördög a részletekben lakozik itt is... Ha az akvizíció miatt kevesebb lesz az osztalék, akkor akár rossz is lehet... De ha ugyanakkor a jövőben magasabb lesz ezáltal a profit, akkor az pozitív lehet. Most majd matekoznak a hozzáértők, aztán miután ők felvették a megfelelő pozíciókat, majd mi is megtudjuk.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.