"Komoly és hiteles" a fejénél bűzlő korrupt europai parlamenti képviselő testülete kivétel nélkül, és "prominens"korrupt vezetősége.Egyik kutya, másik eb.Szutyok mind egytől egyig.
Ha általános optimizmus és pozitív marad a nemzetközi környezet a tegnapi záró felett zárhatunk, de szerintem nagymértékű emelkedésre ma nem szabad számítani. Derűs napot!
Berislav Gaso a MOL-csoporton kívül folytatja pályafutását A MOL Nyrt. („MOL”) az alábbiakról tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket: Berislav Gaso az Upstream üzletág Ügyvezető Igazgatója 2023. február 28-tól távozik pozíciójából. Dr. Gaso 2016 óta az Upstream üzletág Ügyvezető Igazgatója. Ezt megelőzően menedzsment pozíciókat töltött be a MOL-csoportban, Upstream és pénzügyi területen, illetve az INA-ban.
5 -ik oldalon tisztán leírva , minden más csak álmodozás : https://www.otpbank.hu/static/elemzesikozpont/other/elemzesek/17677_Magyarpiactechnikaielemzs20221213.pdf
Csökkenőnek, csökkenő... viszont csatorna közepénél van (nem szeretnék itt részletezni, de egy visszapattanás-ra szerintem nagyobb esély van TA szerint, mint egy további lefele menetre.
Nem vagyok gépközelben, de nem az van, hogy spread nő, forint erősödik, olajár is emelkedik? Mert akkor előbb utóbb a MOL-nak is meg kell indulnia felfelé szerintem.
Az erste pedig pont az ellenkezőjét írja. Magyarul most is attól függ a szemüveg, ki milyen pozíciót vett fel, avagy szeretne még felvenni, most, hogy egy jelentős kockázat kikerült a kalapból…
Az erste pedig pont az ellenkezőjét írja. Magyarul most is attól függ a szemüveg, ki milyen pozíciót vett fel, avagy szeretne még felvenni, most, hogy egy jelentős kockázat kikerült a kalapból…
Az extraprofit adó után eléggé elment a bizalom. Hiába ütötték meg annyira a papít, hogy ez most egy jó beszálló, egy befektető ezek után kétszer meggondolja, hogy erre áldozzon, ha a politika 5 perc alatt beszántja, amit hónapok alatt összekeresett... Remélem azért 2600 felett ragad tartósan ezen a héten pozitív hírekkel. Az lehet egy jó alap, amúgy lassú lecsorgás, oldalazás lesz, ki tudja meddig.
Jó napot! Private Banking friss:--MOL napi: A múlt héten komoly fundamentális hírek sokkolták a részvényeseket, ezek nagyon komoly hatással voltak a részvény mozgására. Az extraprofitadó miatt újra tört az emelkedő trend, komoly rést is hagyva hátra. Ez a szituáció elég hosszú időre eltolta a vételi jelzés lehetőségét. A vastag piros trendvonalat érdemes követni, amíg az nem törik, addig újabb trendszerű long irányú mozgás nem valószínű, hogy jöhet. Több hónapba is kerülhet, mire eléri és töri felfele az ideális csökkenő trendjét. Alul a 2500 körül összpontosul erős támasz zóna. Alatta újra a vétel jöhet számításba a 2375-ös zónáig. A korábbi csúcsok körül a 2969 felett található olyan tartomány, ami viszont erős ellenállási helynek számít. Ellenállások: 2969; 3125; 3438. Támaszok: 2500; 2375; 2250; 2125.
Nekem van csak az az érzésem, hogy a piac alapvetően az optimista híreket árazta máris be.. Magyarul ha jo hirek akkor emelkedunk de nem sokat ha rossz hírek akkor gyors napi pánik esés . Ha meg eltolják a döntések egy részét amire én számítok akkor vajon mi lesz?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.