"Nézd meg a részvény árfolyamát az elmúlt 4évben." "majd visszamegy a helyére mert az alapok nem változnak" Te valamit nagyon kavarsz. Itt többen azért vettük a részvényt, és tartjuk. Mert az árfolyam lényegesen elmarad a cég teljesítményétől. Milyen alapokra gondolsz pontosan?
Elég sokat emelkedett az elmúlt napokban, plusz a hétvégére sokan realizálhatnak, mert bármelyik nap jöhet 1-2 negatív hír vagy esemény ami megakasztja a békekötési folyamatot. A következő hónapok szerintem erről fognak szólni.
"Itt többen azért vettük a részvényt, és tartjuk. Mert az árfolyam lényegesen elmarad a cég teljesítményétől.":remélem,csak a saját nevedben írtad...Mert ha nem így van,akkor vegyetek inkább FOTEX-et. :-)
Látod a lélektani lélektani határig ment (3K), 16 pötty volt a pingi azt már nem érte el. (figyelnek bennünket) https://invst.ly/18z4gr Ezért írtam nagy betűkkel, hogy tegyetek alá STOP-ot! :)))))))) Han Solo befagy újra v jövő héten még egy felkör ??? Na majd lássuk....................
"Ha az amerikai szankció miatt kiesik a szerbiai NIS olajfinomító termelése február végétől, akkor azt az egész régió üzemanyag piaca meg fogja érezni, áremelkedés jöhet, igaz közben a Mol kész segíteni a helyzet kezelésében Szerbiának – ezt jelezte a szerb köztelevíziónak adott, pénteken megjelent nyilatkozatában Szijjártó Péter. " Nesze neked MOL....
Itt most fontos?? Anno lefele nem volt az ??Elég időben megkérdeztem!!! Fibonacchi
2024. 07. 17. 16:36
Fibonacchi
#371993 https://invst.ly/15m3tlKéne szólni Katarnak!! Még nem késő!!
Nagy itt a zürzavar politikai oldalon,a szerbeknek kikell rugni az oroszokat a NIS-ből,sebaj majd mi szállítunk nekik Százhalombattáról kőolajat 2027-től ami ugyebár csakis orosz kőolaj lehet. Na mindegy az OMV ma 3,6%-ot ment,lehet ők már tudnak valamit.
Arra gondoltam megpályázom itt a "topik gazda" titulust, remélem támogatod az elképzelésemet!!! A kereszt az kereszt, le is fel is. Neked csak fel!!! Ezt mindenki tudja!
A kérdés az az osztalékpapíroknál, mikor érzi a piac azt, hogy elfogytak a storyk, hirtelen emelkedések, netán kezdődhet egy visszakorrekció. Ilyenkor kezdik megtalálni a biztos 5-10-15 százalékos papírokat. A grafikonon túl nagy emelkedés még nem látszik, viszont a forgalom egy kicsit megélénkült. Személy szerint bízom legalább annyira benne, mint a MOL-ban. Van mindkettő.
-Jó napot!-VG-Technikai:-Több ellenállási szintet is átlépett a Mol árfolyama, a következő lélektanilag fontos szint 3 ezer forintnál adódhat. Amennyiben sikerülne áttörni, 3090 forintnál lehet a következő ellenállás, ugyanakkor az RSI-indikátor mozgása nem zár ki egy negatív korrekciót a következő időszakban. Az OTP részvényénél most már nem kizárt a korrekció - Világgazdaság
Olvasd amit Gyula 1971 beírt. Millás fizuért a szagértők szerint többe ellenállást is áttört felfelé, és tovább emelkedhet, de nem kizárt a korrekció. :-)))))) Embereknek ez a munkájuk, ezért fizetést kapnak. Besz@rás!
Kb így is lehetne írni : a Mol kilátásai továbbra is stabilak 2.500.- -tól 3500.- ig sávon belül mozgás lehetséges továbbra is vétel,tartás,eladásra javaslom....😊
Szia Huti! Egyre inkább azaz érzésem, hogy múlthéten, mikor az ábrádat feltetted, még nem a 4-es indult el, és így lehet az a 4-es már nem is megy majd 2940 alá! :) Mindenesetre szép lenne!
A különbség csak annyi, hogy Fibo itt volt akkor is amikor a "nagyon okos tulajok" (akik még anno 3170 felett is vettek) eltűntek pár hétre!!.)))))))))) Ez kb 2600 árfolyam környéke lehetett!!! ::))) Fibo már optimistára vette a figurát december közepén :) Íme: Fibonacchi
2024. 12. 16. 08:47
https://invst.ly/180lhe Legyünk optimisták is néha, nézzük mi van fent! :) Első a sokat emlegetett pink 2730 körül. Második a célár 2784-nél. 3:Az MA200 most 2805 körül van. Van cél a hétre! :) Jó spekit mindenkinek!
Benne van a levegőben, hogy egyik nap nagyon megrántják nagy forgalommal! Nem mondom 100%-ra , de nem lehet elmenni mellette!! Ha jön speka pénz akkor így lesz.
Én őszíntén szólva nem igazán emlékszem rá, mikor lettél optimista. De a mai napot mindenképpen felírom korommal a kéménybe. :) Anno arra emlékszem állandóan a bugyirózsaszín vonal miatt aggódtál. Optimista hangra nem nagyon emlékszem tőled.
Persze, hogy az miatt aggódtam, mi más miatt kellett volna?? Szerinted azt a vonalat a hangyák hordták oda vagy én rajzoltam?? Ha optimista hangra nem emléxel a realista viszont sok bosszúságot tört az orrod alá:) Ne idegeskedj hanarosan kiolvadsz!
Csak szeretnél olyan átlaggal MOL-ban lenni, amilyen nekem van! 🤣 Nekem biztosan nem kell kiolvadnom! Mégha lement volna oda 2350-re, ahová csoportosan imádkoztátok, akkor sem kellene!
Hát persze, hogy én rajzoltam, ki más?????? A hangyák nem hordhatták oda!! Az a baj, hogy akkor sem értetted (ez még bocsánatos bűn), de még most sem érted!!! (ez már fáj picit) 2558-nál csak egy lepkefing mentette meg a célártól!! (2530) Egyes büszke tulajok anno úgy lapítottak, mint ... a fűben.
Funda alapon semmi keresni valója nem volt 2600 alatt sem. Nem tök mindegy meddig ment le? Megint 3000-nél van. Kicsit közelebb már BV-hez. Ha 2950-nél tavaly nem énekelik le, már 2800 alatt sem lett volna. Nagyon fontos volt ott és akkor, lefordítani, azt értem.
Annyi bizonyos, hogy nem roggyant meg a MOL eredmény termelése. A belengetett kockázatokból semmi nem valósult meg. Mégis sikerült hónapokra lejtőre tenni, mert TA alapon lehetett riogatni. Erre jó a TA, nem vitatom.
Funda alapon nem, ezt elhiszem Neked mivel nem értek hozzá, de TA alapon igen, ott volt a célár! 2530 Nem tök mindegy meddig ment le? (kérdezed) Nagyon nem!! Ennyi év után felfoghatnád végre, hogy nekem nem érdekem az sem ha esik és az sem ha emelkedik!! Én nem tűntem el 3100 felett és 2600 alatt sem! Jaaa még el nem felejtem. Emléxel arra hol ül fent az öreg madár?????????
-Jó napot! Private Banking friss:-MOL napi: Elérte a 2969-es szintet, ahol megállt az
emelkedés, de ez még csak kis korrekcióra utalhat és
nem tartós trendfordulóra.
A 3046 és a 3125 a következő ellenállások. Amíg
fordulatra utaló mozgás nem jön, ezek
elérhetőségével is számolni lehet.
Érdemes követni a zöld vékony emelkedő
trendvonalat; ha ez megtörik, akkor újabb csökkenő
hullám jöhet, de ez még a héten nem aktuális.
Ellenállások: 2969; 3125; 3281.
Támaszok: 2656; 2500; 2375.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.