kerek 300 nyerővel kihajítottam tegnap, gondoltam veszek 4ig-t, mert megyünk a marsra ugyebár, musk-4ig kooperációban hát reggel lemaradtam a dolgokról úgyhogy kénytelen vagyok a molokat elkezdeni megint csipegetni vissza
Én most mondom,ha nem lesz 300Ft,abban a percben mikor ez kiderül,kivágom az egészet mint a szart,és az életbe nem veszek többet egy darab MOL részvényt se!Azt megyek Orlenre tankolni,olcsóbb is!
MOL daytrade Elkezdodott a vart kis korrekcio, lasd elozmeny, es ha idealis meret lenne (ami perszenem biztos), nos, azzkor fibo38% ala nem szabadna esnie, tehat 2810 ala nem varjuk. A vart alakzat a-b-c szerkezet. vagy ABCDE. . A legjobb esetben csak az utolso rallyt korrigalja, akkor fibo38=2850, es nocsak, ma eppen addig nezett le napkozben. Szoval megeshet, hogy keszen is van, es holnap indul tovabb feljebbre. . (de azert a nagyobb valoszinuseg az, hogy a mai 2850 a korrekcionak csak az elso (a) hullama volt, es a (c) hullama hatra van. Valoszinuleg az (a) ala lenez.) . Viszont matol nem erek ra, abbahagyom a daytrade kovetest.
Még ez az aggódó Marci kéne holnap megint megjelenjen,a Steak-et bekapja délben egy burgundival valamelyik luxus étterembe,számlára,azt jön ebéd után hogy megvédi a magyar családokat a benzinártól,nehogy ne tudjanak tankolni!
És leállt decemberben a barátság kőolaj vezeték, azóta a horvátokon keresztül kell venni az olajat. Továbbá 60 USD alá esik. Persze ahhoz kellőképpen öntelt, hogy lenyilatkozná, hogy valamennyi negatív lehetőség bekövetkeztét figyelembe véve adta a célárat.
Ja mert mobilról vagyok, aztán nem figyeltem hova melyik fórumban van. Csak átraktam ide 1valaki baromságát, mert ide sosem irkál ilyeneket, csak az otp-ben próbálkozik a szerencsétlen
Szerintem itt egy út lesz,olaj!Mármint nekem biztos!Olajra lépek innen,azt az életbe nem veszek többet MOL-t,van egy olyan érzésem!De hogy itatni se megyek oda a lovaimat,az is biztos!Mihelyt jön a hír,hogy avatkoznak tényleg,akkor lépek végleg!Na ez még faszán rímelt is!Így lesz!Az én lóvémon majd én is akkor oda avatkozok ahová én akarok,azt kész!
Csak az a baj a kormány gerjeszti az inflációt rengeteg pénzt tolnak a rendszerbe(CSOK,adókedvezmény,állampapír kamatok) Sajnos megint jön a bizonytalanság,és menekülnek a befeketők...
Haggyá lógva!Nem is a Makkmarcit haggyuk lógva!Én lennék a Zsolti eltiltanám a MOL ügyektől!Inkább adnánk neki lóvét,mennyen egyen egy STEAK-et,egy burgundival öblitse le,addig is csendbe van,utána meg mennyen dőjön le eggyet aludni!
Jön egy válság? Véleményem szerint iszonyatosan válság van most Magyarországon egy posvány mocsár amibe élünk!!! Én próbálok a középosztály hoz tartozni de én is visszafogtam a kiadásaim a költekezései a faszom fogja pörgetni ezt a geci gazdaságot… Majd ha nálam pörgetik a pénzt akkor majd én is költözök addig spórolok és keresek pénzt a tőzsdén leszarom az áruházakat az új ruhákat meg az ilyen dolgokat.. Vagy kimegyek Szlovákiába vásárolni
Nem is tudom melyik lenne jobb ez 2.900.- körüli árfolyam és innen elmélkedik az oszti-val növelt összegig. Viszont ha sikerül az akvizíció esetleg kisebb oszti-val , akkor tartósabban magasabban maradhat az ár , szelvény vágás után nem zuhan nagyon vissza.
A wave 3 pontosan wave 1 X 1.61-re jött ki, így amíg nem töri a 2766-ot addig él a hipotézis, hogy 5 hullámos emelkedésben vagyunk és az ideális korrekció lefutása (2840-2790-2766) után várható egy legalább wave1 méretű (180-200 pont) ötödik szakasz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.