Azonnal nem adhatják el, annak van időkorlátja. Az viszont nagyon nem tetszik, hogy ilyen nagy mennyiséget kaphattak. Van nekik szép nagy fizetésük, de, hogy ennyit kapjanak, az kiveri nálam a biztosítékot. Remélem a piac is értékelni fogja.
Nyilvàn csak vicceltem , nekik sem érdekük hogy elárazzák a mol-t Mondjuk inkább a részvényesekre gondolhattak volna hogy a szórás helyett értékesítették volna és osztira adják a befolyt pénzt
Szerintem ha 3480ft lenne az árfolyam ma,akkor más szájizzel olvasnánk ezt a hírt!De a papír 24-es teljesítmény után nem tudom!Vagy lehet hogy ezt azért kapták,mert a 3700-as 2025-ös év végi zárót díjazták neki előre???Akkor sorry!!Nem szóltam!
Egyetértek. Illetve nem ismerem pontosan a MOL részvényjuttatási szabályait, de általában amikor a vezetők kapnak egy új pakkot, akkor az előző, 1-2 évvel korábbi pakkoknak lejár a kötelező tartási periódusa, azokat már adhatják.
Szórják is majd mint bolond molnár a lisztet!Miért ne adnák?Jövőre kapnak megint!Irány a Pappas,S580,fehér,fehér bőrrel,azt nagy gáz le görögbe!Gyereknek meg egy SL,tudja magát prezentálni az is!Le van minden zsírozva,nem fog homokszem menni a gépezetbe,meg vannak olajozva a fogaskerekek!Egy haverom mindig azt szokta mondani,úrnak születni kell,a paraszt meg terem mint a gomba! Amúgy meg mit ér a gazdagság,ha nem látszik?Ezt már nem a haverom szokta mondani,ezt én szoktam!
Tegyük fel van ugyebár 800 ezer db részvényed amit kaptak a vezetők. Ez pár napra elég az árfolyam letöréséhez. Nyitásba beshortolják majd napközbe szépen apránként adogatják lefele majd záróban egy nagyobb pakkot lekötnek egymás közt persze lefele,miért is ne hisz ingyen van. A kisbüfi persze bepánikol eladja.... Miután eljátszották ezt pár napig persze jön egy pozitív hír , máris jól kerestek vele.
Ez nem nagy mennyiség.. nálunk a richternél nem vezetők is milla fölött kapnak részvényeket szóval ez dbszámban a molnál pláne hogy 3-ad áras az rghez képest nem mennyiség szerintem. Nem mellesleg vezetőknél richter esetében nincs időhatár mint nekünk proli melósóknak. Ők azonnal eladhatják mi pedig csak 3 év múlva.
A 2/3-át egy évig nem adhatják el a MOL szabályzata szerint. A maradékot is legfeljebb keddig tudják eladni, mert jelentés előtt 30 napon belül tilos vezető személy tranzakciója. Egyébként minden évben kapnak ilyen pakkokat, nincs benne semmi rendkívüli. Ezért szokták írni, hogy amikor valamelyik eladja azzal sem különösebben kell foglalkozni.
MOl daily egyelore a MOL napos ciklusa 10-11 nap, vagy a jobban kovetheto 240min charton 18-22 gyertya. Jo esely van, hogy eleri a 2950 target savot. Aztan egy korrekcio kovetkezik. . https://imgur.com/a/uNw5M9n
Jól szóltál. Csaba 75 okfejtésében csak az a gond, hogy vezető beosztású személy tranzakciójáról mindig jelenteni kell. Egyébként az egész közzétételből arra kellene figyelni, hogy minden vezető megkapta a neki szánt prémiumot. Tehát úgy néz ki mindenki teljesítette a kitűzött célokat, legyen az upstream, downstream, pénzügy. Akkor milyen eredmény várható? Erre szoktuk azt mondani, hogy szeretnénk ötször annyi adót befizetni az államnak, mint az elmúlt évben.
Mikor én dolgoztam a richterben(2020) 1 év után kapott a proli melós 30-40 db-ot onnantól 2 évig nem adható el,ha több éve,dolgoztál a cégnél akkor nőtt az évi részvénymennyiség kb 60-80 db árfolyamtól függően/év kb ez volt a max ,a 30 éve a richterben dolgozók is csak röhögtek a részvényprogramon!!!!! DE azért itt 258000 db-ról beszélünk 2800-as árfolyamon szorozzuk már össze ,mi meg itt a pár ezer darabjainkér is komoly vagy kisebb áldozatokat hozunk esetleg,ez egy kib..szott elit kib....szott elitkedése a mi zsírunkból!!!!!
“A referencia-időszakot vizsgálva egy liter benzin a szomszédos országokban átlagosan 637 forint volt, ennél a magyar ár egy forinttal volt kedvezőbb. A dízelnél pedig a szomszédos országokban tapasztalt literenkénti 654 forintnál a dízel hazai ára egy forinttal volt magasabb.A legfrissebb, az Európai Bizottság által közölt adatok alapján megállapítható, hogy a magyar kutak átlagárai illeszkednek a szomszédos országok átlagos üzemanyagárazásához. Ha ez sérül, a kormány kész minden eszközével beavatkozni– hangsúlyozza közleményében a tárca.”
LOL a fortuna bizonyitotta a szokásos nyilvánvalót megint...Eladtam a solanamat 218$-nál.. 1 nappal később 292 :) Szóval ha valaha el fogom adni a mololm a +500-1000ft emelkedés garantált... Bazz erről könyvet kéne írni hogyan tudok ilyen ótvar szencsétlen lenni...de nem is hetek meg hónapok... bármit eladok 1 nap után mutatja a fortuna a középső úját ne örüljél paraszt :(
"Miniszterelnök úr,Nem érzi magát rendkívül kínosan, amikor pofátlan módon hazudozik a magyar embereknek?Ön hazudik a benzin áráról, Brüsszelről, Sorosról, Trump elnökről.Ön hazudik a benzin áráról, amit idén már nyolcszor emeltek. Január 1-jén például 8 forinttal annak köszönhetően, hogy Ön ismét megemelte a jövedéki adót. Nem Brüsszel és nem Soros, hanem ön emelte meg.Ön a Magyarországnak járó uniós forrásokról is hazudik a honfitársainak. Egészen pofátlan módon azt hazudja, hogy a brüsszeli korrupció miatt nem érkeznek meg a magyar embereknek járó támogatások. Miközben a valóság az, hogy az Európai Unió az önök kormányzati és családi korrupciója miatt nem utalja a fejenként 800 ezer forint uniós forrást.Miniszterelnök úr,Olvastam a tegnapi értekezését, amiből kiderül, hogy ön szerint a 94 éves Soros György ide-oda hajókázik Washington és Brüsszel között, meg, hogy Brüsszel a Soros-hálózat kezében van, miközben Trump elnök felszabadította Amerikát. Arról miért nem beszélt, hogy Trump elnök Soros György jobb kezét, Scott Bessent világhírű befektetőt választotta pénzügyminiszterének?Arról miért nem beszél, hogy Trump pénzügyminisztere volt Soros londoni helytartója, amikor 1992-ben az önnel akkor baráti viszonyt ápoló Soros Györggyel közösen bedöntötte az angol fontot és több milliárd font kárt okoztak az embereknek. Trump elnök pénzügyminisztere a mostani szenátusi meghallgatásán kijelentette, hogy ő száz százalékban az orosz olajtermelők elleni szankciók fokozása mellett áll. Arról is beszélt, hogy Joe Biden kormányzatának Oroszország elleni szankciói nem voltak elegendők.ui.: Trump új pénzügyminisztere egyébként a férjével egy rózsaszín házban neveli az örökbefogadott gyerekét. De ezt nyilván ön is tudja." MP
Ne itt írj neki, hanem közvetlenül, hogy érezze a törődést, vedd fel vele bátran a kapcsolatot! Valójában az ország lakosságának legalább 3/4-e támogatja, vagy tevőlegesen, vagy hallgatólagosan. Nagyon jól tudja, hogy mit csinál. Ilyen a magyar demokrácia!
Természetesen múlt évben történt, de azért durva probléma marad továbbra is. ....A Mol sérelmezte, hogy a lakosság nem vitte vissza az üres palackokat... Pedig mekkora mennyiségű részvényt kap a vezetőség minden évben. https://www.youtube.com/watch?v=mwupMm9F4iY
Miért nem?Nem szeretsz kockáztatni?Egy biztos,itt rövid távon nem fogsz babérokat learatni,osztiig mindenképp most beástad magad ide,ott lesz az első lehetőség hogy maradsz,vagy mész máshová esetleg!Sok szerencsét!
Véleményedet még az adófizetők pénzén kitömött kormányközeli kutatók sem támasztják alá. Ennyit a te álomvilágodról. Mellesleg nem az én írásom. Gazdaságra és Molra vonatkozó részt nagyvonaluan átugortad, pl. sunyi jövedékadó emelést stb. Orbán tudja mit csinál? Látszik az országon és a gazdaságon. Lopásaik bűnét és hatásait a társadalmon verik le. 400 milliárd uniós forrást elengednek,mert nem akarnak vizsgálatokat ügyeik után, cserébe adókat emelnek!!! ui. az állami intézményekben megfenyegetett szavazóképes munkavállalók azok akik majd a szavazófülke magányában kifejtik álláspontjukat. Fideszes szavazók félelem nélkül nyilvánulhatnak meg jelenben is.
2900-as támadásra készülj!!Cél!Tűz!!Nekünk is kéne valami morzsa már leessen az asztalról,mert nem laktunk jól itt mostanában!Aki nagyon éhes,el fog menni enni oda,ahol kap is valamit!Böjtölünk itt oszti óta!Nekem már felkopott az állam lassan,a szám tátva,várom a sült galambot,de nem akar bele repülni!
Játék a számokkal... Ha csak napi 2 ft-ot emelkedik , közgyűlésig az kb.90 kereskedési nap az 3.080- plusz 300.- oszti akkor kb 3.400.- Milyen könnyűnek tűnik pedig....
-Erste:-A 200 napos mozgóátlag áttörését követően újabb lendületet kapott a MOL. Az MACD 2023 közepe óta nem volt ilyen magas, az RSI 73 pontos értéke szintén túlvettségre utal. A következő ellenállást a tavaly júliusi csúcs jelenti 2.948 forintnál. Az erőteljes túlvettség miatt azonban nem árt az óvatosság.Támasz és ellenállás szintek
Egy csónakban evezünk , amikor kiszálltam 20K az Otp-ből 2 év után tavaly november , nem panaszkodom mert 9.800.- ért vettem és most ránézek 2 hónap alatt emelkedett 4 ezret... És én is dràgának találtam 22K hát nem hittem volna... Pontosan ha csücsölök az OTP-be a mai napig... A MOL ettől függetlenül jó vétel volt nekem 2.638.- de fele akkora hozam ha maradtam volna oti-ban
Ilyen sztorit mindig mindenki átélt már. Mi kis emberek sosem fogunk kiszállni a "csúcson" Korábban a kriptos eladásom nagyszerű példa...Végre eladtam a SOL-t 218$-ért azután pedig történelmi csúcsig ment 293.71$-ig..ez 2.2 milla 1x óra alatt.. De hát ez van... bezzeg ahogy átnyergeltem xrp-be jött a nagy piros :) Jól belenyulok a tutiba mindig...(mondjuk azóta már szerencsére jó nyerőben van mert 3.12-ért vettem most 3.3 de ha eladnám ide a rozsdásat estére lenne az is 4$)
az "semmi."... :) a 40 milla pmamhozamomom mellett... ::)))) Amugy ha tehetném hálául én minden pénzem Molba tenném... engem ugyanis A MOL TETT "GAZDAGGÁ"! 2000 től 2015 ig.... örök hálás leszek!!
Magyar piacon (nem csak a magyar társadalom egyes tagjainak a döntése által) a befektetési logika, akár a számokkal, racionalitással ellentétben közép és hosszú távon. 1. Ingatlan (bármikor, bármi áron, az a tuti) 2. OTP 3. Egyebek..........(futottak még: tanulmányok, MOL) A tavalyi OTP osztalékkal (539 Ft) jelenlegi árfolyamon 2,2 %-os lenne a hozam. Az idei inflációkövetéshez 820 Ft-os osztalék kellene az árfolyamot figyelembevéve. A tavalyi MOL osztalékkal (250 Ft) jelenlegi árfolyamon (ha lefújná a bíró a meccset most) akkor 8,6 %-os hozam lenne. Mi a jó büdös........van itt?
Na a kripto kimaradt az életemből. Egyszerűen nem hiszek benne. Semmilyen gazdasági racionalitás nincs mögötte, pedig már kormányok is benne vannak. Egyszer kitalálta valaki,pillanatok alatt be is lehet dönteni.
-Jó napot!Private Banking friss:-MOL napi: A 2813-as szintet is sikerült elhagyni
felfele, ezzel az emelkedő trenden belüli emelkedő
hullám teret nyitott a 2969 felé. Egyben ez a szint a
korábbi letörési szint is, emiatt lehetne elvárható a
tesztelése.
Az emelkedő trend törése, változása még nincs
napirenden.
A zöld vékony emelkedő trendvonalat érdemes
követni, amikor ez törik, akkor jöhet újabb csökkenő
hullám, de ez még nem aktuális.
Ellenállások: 2969; 3125; 3281.
Támaszok: 2656; 2500; 2375.
1)Ebben a PrivatBanki szovegben csak az a problema, hogy a MOL charton a 2969, nos soha nem volt se letoresi, se nem ellenallasi szint. SOHA. Az a 2969, nos, egyszeruen a gap kozepe, es elotte se volt semmilyen szerepe a charton. 2)Amugy az emelkedo trend torese valoban nincs napirenden, de egy kis korrekcio most idoszeru, lasd az oscillatort. . https://imgur.com/a/kxGAPmS . A regi supportok felsorolasanak meg semmi ertelme: olyan alacsony ar soha tobbe nem lesz MOL-ban.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.