Én 2500 ft alá nem várom,de ha ide leeseik,egy szűk oldalazás lehet 2500-2550 ft között.- -Osztaléka,még ha 200 ft lesz, akkor is 8%-os osztihozam,ami az intézményi másodlagos referenciahozamra Állampapírokra ráver 2%-ot.
D1-en a három fekete holló nem sok jóval kecsegtet. Talán az átlag alatti forgalom segíthet....A Bolli közepet sem tudja átütni júli közepe óta. Szar ez nagyon! Hetesen is egyébként. https://invst.ly/16ir92
Lehet bizony és jó lenne ha ennek megfelelően mindenkinek a helyén lennének a stoppok. A wave 1 alja lesz a kulcs, amíg ott nincs meg az átfedés addig nálam ez (legalábbis nagyjából) az elsődleges forgatókönyv.
A 2574 és 2672 közti emelkedésnek a 61.8-as fiboja 2610/12-re esik, addig elvárható, hogy lemegy. De benne van a 2594/6 is. Alakul továbbá óráson egy rhs aminek a jobb válla készül éppen. Megvalósulása esetén az is 2770-re mutat.
Real 2616, mondanám, hogy a remény hal meg utoljára, de csak kinevetnétek. Tartom a következő piacmozgató belföldi hír a költségvetés/adókérdések Molra vonatkozó részei és a Q3 eredménye lehet számunkra. Nyilván 100 forintos mozgások addig is lehetnek főleg, ha a költségvetés valós helyzetéről kapunk érdemi infókat, október lehet még izgalmas.
Equilor:- MolT-ovább sodródott lefelé a Mol árfolyama, letörte a 2620 forintos szintet is, és 2600 forint közelében próbál megkapaszkodni. Az RSI indikátor visszatért a túladott tartományból, ezzel rövid távú vételi jelzést adott, de érdemi korrekcióra csak a 2620 forintos szint áttörése esetén számíthatunk. Ha erre nem kerül sor, folytatódhat a csökkenés a 2520 forintos szint irányába.
-Jó napot! Private Banking friss: -MOL napi: Az árfolyamesés még mindig a csökkenő trendvonalat követi. A három héttel ezelőtti leszúrás kijelölte a 2563 körüli kisebb természetes szintet mint támaszt, ahol megjelentek a vevők. A 2500-as szint még erősebb támasznak bizonyulhatna, ha esetleg tesztelné. A piros vékony trendvonal törése kellene a long szituációk kialakulásához vagy legalább long belépések kereséséhez. Jobb vételi hely rövid távra inkább a 2500-hoz közel lehet a trendvonal alatt. Ellenállások: 2969; 3125; 3281. Támaszok: 2500; 2375.
Én is hiszek a MOL -ban, szerintem is egy jó cég, csak hát a körülmények, meg a TA. Szólj Balinnak is, hogy másnak is lehet igaza! Higgyen mindenki amiben akar!
Senki nem vitatta (én sem), h neki is szokott igaza lenni. Tökéletesen igazad van, ilyen a tőzsde, ezt el kell tudni fogadnia mindenkinek. Csak kicsit visszás, mikor megy az állandó felbeszélés és közben esik kb. 2-300 pontot, majd jön egy 6 pontos emelkedő nap (múlt7 csüt.) és már örömmámorban úszik. Utána meg szóvá teszi másnak, mikor egy több százalékos emelkedő nap után eltűnik az illető, de mikor ő tűnt el, akkor az ne zavarjon senkit. Na ez a kettős mérce az, ami sokaknak szúrja a szemét vele kapcsolatban, mert mindig van vmi magyarázat (kicsi forgalom, álhír stb., amiért nem releváns az esés) Abban is igazad van, h jó, ha hisz az ember vmiben (emelkedés, esés most mind1), de sztem van az a pont, amikor már nem biztos, h jó dolog mantrázni a meggyőződésem. Oszti után is az volt a mantra, h 3k fölött lesz stabilan. Töredelmesen bevallom, akkor én is hittem benne, bele is vettem egy újabb kisebb pakkot, aztán látjuk, h azóta hová jutottunk. Jó-jó a cég, meg a számok is, stb., de mégis csak esett nem keveset és ezt úgy eladni, h minden fasza és minden jó és 300 pötty esés közepette is végig csendben meghunyászkodni, majd az első emelkedéskor újra megjelenni és újra ugyan ott folytatni....Többen is hiszünk a MOL-ban - már akik pénzt tartunk benne - de mégsem vagyunk olyan szinten elfogultak, mint Balin, ha esik elfogadjuk, de nem próbáljuk meg az esést emelkedésnek eladni és mindig csak azokat az adatokat nézni, amik alátámasztják a meggyőződésünket, a többiről pedig tudomást sem venni.
Én sem bántásból! Be kell látni, ilyen az élet! Egyszer Balinnak van igaza, egyszer másnak. Pár hete még aszály, folyók kiszáradva, most meg vízözön. Ilyen az élet minden területe. Számonkérni ezért utólag? Hiddj valamiben! Balinra vonatkoztatva egy biztos: hisz a MOLban!
Nem bántásból, de van azért annak némi bája, mikor olyan vki kéri számon a másikat, h eltűnik, mikor nem arra megy adott részvény, amerre ő gondolja, aki minden egyes eséskor napokra/hetekre eltűnik, ellenben emelkedéskor 5 percenként reálozik és napi maxozik. Tudom-tudom nyaralás. Na, de egy évben legalább 5x-10x...? Tudjuk, neked mindig jól hoz a MOL, ha esik, ha nem, akkor is, így futja az évi többszöri hetekig tartó nyaralásra. 3-4 pontos emelkedéstől elélvezés, 20-30 pontos esés meg bagatelizálás.
Jó napot!-Erste:-Ellentétes jelzések figyelhetők meg a MOL grafikonján. Az árfolyam felszúrt a 2.662 forintos ellenállás fölé, gyakorlatilag a csökkenő trendcsatorna felső élénél járt az árfolyam, azonban onnan lefordult a kurzus. Viszont az MACD indikátor meg vételi jelzést készül adni, ami az emelkedést támogatná. A következő napokban el fog dőlni, hogy sikerül-e kitörnie a csökkenő trendcsatornából az árfolyamnak, vagy ismét lefordul.Támasz és ellenállás szintek
Szerintem is biztatobb. Ket fo Alternativa van, de egy fibo38 meretu felkorrekcio az ALT1 gyengebb eset, annak 2760-70 a varhato csucsa. Ha meg A-B-C alakzat es keszen van, akkor ennel sokkal feljebbre is mehetne. egyelore erdemes a longban meg kivarni, hatha kialakul egy 5 subhullamos impulzus ezen a heten. . https://imgur.com/a/iHDokor
az index átsúlyozást azóta már megértettem, csupán a nagyok játékára gondolok és azt próbálnám megérteni, ez miatt gondoltam az esetleges önkötésre és manipulálásra( intézményik részéről,certik miatt vagy egyéb???)
közben én is keresgéltem és rájöttem mire gondoltok, akkor lehet hogy csak erről szolt az a nap ,meg a az ukik esetleges keménykedő üzenetéről ,de kereskedéstechnikailag a végén az egy önkötése volt vkinek az árfolyammanipulálásra, és a nap végi utolsó kötés kb mindig ezt szolgálja
az árfolyamvisszahúzás végén volt egy 2,9 millos kötés (sztem a záró aukciós szakaszban) amivel több ft-tal tovább húzhatták az árfolyamot ,ennek mi v ki és miért lehetett az oka igy hogy "átsorolás" mire gondolsz? én még sajna ezt komplexen nem vágom azért kérdem Tőletek.ha válaszoltok megköszönöm ,ha nem akkor azt is megértem,nem akarom lopni senki idejét! köszönöm
Tapasztalatom szerint nem túl jó jel, ha az alacsony darabszámon adogató robotot rárakják, hogy szétcsessze a kereskedést. Mondjuk el lehetne venni a kedvét néhány nagyobb vétellel.
Még egy kérdés: a barátságvezeték elzárásának napján ,mikor az "álhír" terjengett a beszakadáskor ,a nap végén volt egy 2,9millio db-os kötés, az pedig egy intézményi önkötése volt v vmi más(árfolyambefolyásolás)? bocs az esetleges blődségért,még csak figyelgetem a dolgokat
Tegnap jól zárt Short pakk, ma long nyitás. Sajnos nem tudtam egész nap figyelni, csak egy szolid TL69 pakk lett, már bánom, többet kellett volna betolni. Kicsit elóvatoskodtam. De jövő héten fojt.köv. ☺️ Úgy néz ki, északnak fordultunk.
2658 az új max., real: 2652, újra a 200 hetes mozgó felett! Ha így marad, nem is valid annak a törése. A 200 hetes mozgóról indulhat egy hosszabb emelkedés!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.