Amikor az OTP volt 8 ezer akkor a Mol 2200-2300 körül. Nem tudom miért kell valótlant állítani. Sőt volt a Mol 1500 -is amikor az OTP 7000 . Állíthatunk fel aránypárokat, én nem akarnék ilyet. Mol mennyi osztalékot fizetett az elmúlt években, OTP mennyit? Nem mondhatod, hogy elhanyagolható tények! Emelkedjen a Mol és az OTP is. napokban Hernádi és Csányi is eladott nagyobb tételeket, ebből mindenki következtethet meglátása szerint. Jövőt nézve Mol terjeszkedik több alternatív piacon és a hagyományos piacain is.OTP is terjeszkedik, de kérdés megkora konkurenciát jelent majd Mészáros bankja? Most még nem érdemi, de pár év múlva?
Nem akarok bunkó lenni de az otp a kezdők részvénye.. sokan vannak úgy vele veszek otp-t mert az biztos jó lesz... Ezzel nincs is baj... Én is így voltam vele ... De akkor legalább maradjanak kussba és ne itt osszák az észt... hirdessék az igét máshol...
Tényleg normálisan ellehetne lenni, de nincs nap hogy valami szar dumával ne kötekednének a mollal kapcsolatban . Unom már .. Zozokám te is olyan vagy mint az éjszaka
Ehhez hozzá kell tenni, hogy néha a csapból is az folyik, hogy OTP-t kell venni. Arról már kevesebb a hír, hányan égették meg magukat OTP rv.-ben. Pedig, ha a 2021-es mesterségesen gerjesztett lufi tetejéről nem veszel tudomást, egy több éves csökkenő hsz-t lehet rá rajzolni!
Tévedtem, rosszul emlékeztem. Csányi nem eladott hanem javadalmazási rendszeren keresztül lehívott 150m forint értékű OTP részvényt. Elnézést, nem szándékos volt.
Hat igen Csanyi nem adott el de Hernadi igen es nem is keveset hmm vajon miert nem varta meg az osztit? Lehet tudja hogy eveket kell varni hogy ismet 3ezer legyen?hmm meglagjuk igen volt 1500 a mol a covid idejen több mint 3 eve azota itt szenved ezen a szinten:):)
arra akartam csak rámutatni, hogy még egy ilyen tapasztalt, egész nap aktív tag, mint balin sem tudja megmondani bő 1 órával a zárás előtt, hogy mi lesz. pont emiatt igazából nincs is túl sok jelentősége a napi mozgást figyelni, mert csak frusztrációt okoz, sőt néha még talán meg is téveszt. a legjobb úgy részvényesnek lenni egy cégben, hogy 3 havonta elolvasod a jelentést meg talán rápillantasz az árfolyamra , egyébként meg hagyod őket dolgozni (neked) ,)
A nap végén a záróértékben látod, hogy egy részvény iránt milyen volt az érdeklődés. Ha mínuszban zárt, akkor inkább adták, ha pluszban, akkor inkább vették. Ennyi. Arról vitatkozni, hogy ez most emelkedet aznap (vagy esett), olyan értelmes dolog, mint a Hungária-Kerepesi kereszteződésben piroslámpánál azt magyarázni, hogy márpedig az a lámpa zöld (vagy épp fordítva). Egyeseknek minden lámpa zöld, az is ami piros (és fordítva). Fellángolások miatt napok óta nem tevékenykedtem, de most idegesítetek, hogy ezzel van teleoffolva a topic és megint sz@rt sem látom a spam szintű bejegyzésektől. Szívesebben követnék elemzéseket Hutitól, Balintól, Propejtől és igen, farkasfűtől is. Ehelyett az elemzésekre adott fröcsögést látom, meg ahogy marjátok egymást. Bár a fibó szintekről vagy dojikról vitáznátok. Vagy mondjuk az elliot hullámelméletről. Vagy ki mit hallott fundásan. Véleményezni sem kell. Csak gyűjtsük az infót és próbáljuk sikeresek lenni. Légyszi csináljátok már máshogy és mindenki éljen már egy kis kultúrával!! Tudjátok, élni-élnihagyni. Köszi.
Ki az a bunkó aki elnézés kérésre így reagál, gyávaság minta példánya. reménytelen ez a topik. Nagyon komoly személyiség problémákkal küzdenek egyesek.
"A nap végén a záróértékben látod, hogy egy részvény iránt milyen volt az érdeklődés." Valóban? Szerintem pedig a záróérték gyakran manipulált. Sokkal könnyebb befolyásolni, mint a napközbeni árat, vagy a forgalom mértékét. Futuro megosztott gondolatokat a forgalommal kapcsolatosan. Csoportos támadás volt érte a hála.
Valóban. Irreleváns a mondanivalómban miért esett/emelkedett, mert nem az okot feszegetem. Adta-adták-vette-vették... ma pl egyenlő lett a mérleg. Ez van. Innen indulva lehet értelmes okot fejteni, ha manipulálják, akkor egyrészt milyen irányba próbálják és hogy a manipuláció ellen mi küzd. Na ez az érdekes. Mindig két oldal csatájáról szól az árfolyam, amit a chartokkal lehet vizualizálni. És rohadtul nem elégséges állandóan csak az egyik oldalról beszélni.
Nem az árfolyamok miatt idegesek??Meg a többi miatt?ma is mi jött ki?a gyagyás öregasszony folytatni akarja a pénzöntést a bohóc haverjának,akkor is ha csődbe megy az unió teljesen!50milliárd eurót adtak eddig oda,azt kábé annyi eredménye van,hogy az oroszok szarrá lőtték a sok megvezetett marhát,akiket ugyanúgy becsap a bohóc,mint mindenkit! Már kivágtuk úgy a fát magunk alatt,lassan kidől,putyka meg röhög a markába,mekkora ökrök vannak itt az unióba!
És szerinted ha a "gyagyás öregasszony" rendszeres nemi életet élne, megkaphatná azt ami őt nőként kielégíti, boldoggá teszi, akkor hozna ilyen intézkedéseket?
Az Ukrajna térképet bevágna a kandallóba,azt kiakasztana egy nagy Magyarországot brüsszelbe is,meg otthon is minden szobába!ömlene utána ide az euró úgy,hogy a dunán küldenék uszállyal,azt a markolók megérnék kirakni!
Lenne lé mindenre,egészségügyre,pedagógusokra,utakat rendberaknák,lenne csók2, lakásfelújítás 2,paks2,az már lesz,akkor paks3,és a rezsicsökkentés begyűrűzne úgy,hogy minden ingyen lenne!fűtés,villany,benzin,minden!
Bux ismét 50.000 felett ismét! Megtartotta a szintet a napokban, amit vártam is. Kiépítette a talapzatát. Elkezdett OTP és Richter emelkedni, ami segítheti MOL-t. Amerika jól szerepelt ma! MOL kipihente magát és kész nála is a talapzat, ami a kitörések biztos jele. Forgalom megugrott! Ez nagyon erős jel, emelkedés nélkül is. Az irányt is mutatta. Hír is volt, ami nagyon jó! Egy raklap pénzt kap MOL! Ettől több nem kell a befektetőknek! Olaj ára is jó helyen! Közeleg osztalék is. Tökéletes egy keddi kitöréshez! 3050 fölé várom zárást kedden. Hogy valami konkrétat is írjak! :)
Szia. Láttam kérdeztél tőlem. Én arra számítok, hogy 3170-ig minimum elmegy. De van idő arra. hogy a következő emelkedés is beleférjen. Szóval 3400-ig esélyes. Én most több száz forint nekilódulást valószínűsítek.Azután valószínű visszatesztel valameddig. De most egy szép emelkedés jöhet!
még 7 nap a rally időszaka, ebből az utolsó kettőn nem igen szokott már menni, mert elad aki nem akarja leadózni az osztit. Kvázi ez a hét marad, ebben van egy péntek. Uborka szezon, mindenki nyaral. Amúgy ott lenne a helye 3400-on, de ilyen lagymatag forgalom mellett hogy? Van egy olyan gondolatom, hogy leszorítva tartják, így aki az osztit visszaforgatja, az relatíve jól jár, hiszen alacsony érték minusz 350-ért vehet majd....Szóval a bátor tippem (nem kérdezték) 3140-es szint inkább...
Fogyogat a 3020 és 3018-at is töltik fel mindig. Reggeli nyitás utáni forgalomra ez nem rossz! Amikor kitör akkor úgyis forgalom erősösik. Jönnek majd akik nem akarnak lemaradni!:)
Jó napot! Private Banking friss: --MOL napi: Az emelkedő trendvonalból kioldalazotta múlt héten, de ez csak long zárási jelzésként értelmezhető egyelőre. A 2969 elesése indíthatna el nagyobb korrekciót, de ehhez nagy forgalmú eladási napot kellene látni. Minél tovább tart a 2969 feletti oldalazás alacsony forgalommal, az újra lehetőséget adhat a long oldalon történő beszállásra. A 2813-as szint visszatesztelhető lehet és akkor is csak egy kisebb korrekcióról beszélhetünk. Ellenállások: 3125; 3438. Támaszok: 2813; 2500; 2375.
Nem engedik 12K felett megkapaszkodni. Az érzelmi alapú döntések rossz útra vezetnek. Az elfogultság rossz tanácsadó. Csak a MOL-ban van esély tartós emelkedésre!
50.634 fölé kell lendülnie BUX-nak. Ha ez megtörténik kitörhet felfelé. Küzd az 52 hetes szinttel. Le kell gyűrnie. OPT- nek meg a 12 ezret. Aztán mehetnek felfelé együtt! Még egy kis cibálás oda-vissza!
Örülhet minden mol tulaj aki eddig tartotta es tartja +14ft jelenleg:) hmm az otp meg szaguld 12 ezer felett:) ezt irtam tegnap elhogy ez csak itt szüttyög miközben minden mas emelkedig ennek ez a vege:)
Nagyon azért ne éld még bele magad abba a száguldásba. Nyugodtan nézheted úgy is, hogy több száz Ft esés után kb. 0-ban van éppen. 12K felett meg meg kellene kapaszkodnia, de a zárásig még van pár óra! :)
Mivel OTP fölé ment 12 ezernek és húzza BUX-ot. Valószínű 50640 fölé fog menni ami pedig húzni fogja MOL-t is a vevőkkel. Nézik a nagybefektetők BUX-ot sajna, hogy le tudja e győzni az 52 hetest. Nem egyesével nézik a papírokat. Ha látják BUX jó helyen, akkor belevesznek mindenbe szinte!
Nincs is ezzel baj, a kérdésem hogy a mol kitörésbe vajon miért éled bele magad hetek óta??? XD Költői volt nyugi. Nem kell semmit összeizzadnod válaszként.
Meg ha csak hetek ota elne bele magat :):) nem latja a fatol az erdöt hogy evek óta ezen a szinten van es most meg az osztalek sem birja feljebb vinni akkor vajon hol lessz ha leesik az oszti a richter sem birta meg betölteni az oszti rest sem ez mikor fogja ? Hmm
Hol a 12K Zozo? Alatta, vagy felette? Megjátszották páran az OTP felpattanást az ellenállásig. Most meg jönnek át MOL-ba az oszti rallyra! Te meg pislogni fogsz, mint hal a szatyorban!
A Richter is be fogja tölteni. Nem mellesleg a Richter az egyetlen BÉT rv., ami a COVID előtti ATH-ja felett tartózkodik, tartósan. Hozzáteszem, egyelőre. A MOL lesz a 2. ! :) Ezt írd fel magadnak nyugodtan!
Törölt felhasználó2023. 07. 11. 13:30
Mol 3000-3018 között nem kevesebb, mint 270 ezer darab vételen, eladók hozzá sem mernek szagolni. Vevőn múlik kizárólag mikor indítja fel. Real 3022
BPali már írt neked valamit korábban az éjszakával kapcsolatosan. Azt elolvastad? Szerintem sok olvasni való maradhatott ki nálad! Bocs! Ez most én elengedtem veled!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.