Bakter
2023. 06. 19. 18:51
Előzmény:
Balin2020
Ez mindenre képes! :))))))))) Ha erős a "pappír" akkor 2920-2948 között fordulni fog valahol! Ha nem túl erős akkor irány 2900 alá. AJÁNLOM SZÍVES FIGYELMEDBE! MÉG MINDIG TARTOM AMIT AKKOR ÍRTAM!
Ez teljesen így van, de azért tény, hogy Mol piros, OTP... Mondjuk osztalékra egyre jobban megéri, ha tovább püfölik! Én csak beetetésnek látom, bevallom inkább veszem most a Molt, ahogy 2950 körül látom osztiig jó kör lesz.
Azt, hogy nekem mi felel meg, azt azért ne döntsd már el helyettem! :) Jelenleg a korrekció eddigi lefutása alapján az a reális. És igen, jelenleg a bullos forgatókönyv él továbbra is. Bármekkora izgalmat is okozott a mai nap sokakban.
ez nem helyetted döntés volt, hanem diagnózis 😅 van különbség a kettő között. Mindamellett igen, korrekciós lefutást látunk. Elég látványos forgalommal érte el ezt a szintet, kíváncsian várom a további napokat. Abban egyetértünk, hogy bullos a hangulat, amibe simán belefér még ennél nagyobb korrekció is. De emellé kérlek írd le azt is, milyen időtávra érzed bullosnak. Hónapok? Évek? Úgy vélem napokon belül kiderül, mi az a valódi ábra. Nekem ennek a lejtmenetnek az aljra és az ebből való kitörés fogja meghatározni az álláspontomat, milyen időtávra gondolom stabil befektetésnek. Nem árt óvatosnak lenni, a BÉT egy lápos talaj, Te is tudod.
A korrekció nem ma kezdődött, hanem kb. 2 hete. Az eddigi lefutása az nem a mai nap, hanem az elmúlt 2 hét. Nem jött mélyre az első hullám, csak 2944-ig, onnan vissza a csúcs közelébe a második. Az idő szakaszokból és a hullámok kilengéséből lehet számítani a jelenlegi alakulására. Ráadásul ez egybeesik az emelkedő trend vonallal. Szerintem erősen elhamarkodott a shortos örömmámor. Egyelőre ez egy magasabb szintű longos mozgás IV hullámának alhulláma. Semmi nem indokolja a mai nap eseményei után, hogy másra kelljen gondolni. És visszautalja a korrekció eddigi alakulására, ha mégsem erről lenne szó, akkor szerintem más lenne az idáig látható képe a chartnak.
Én örülök ha emelkedik, csak az zavar, hogy amikor mindenki látja, hogy esik, te akkor is azt írod, hogy kitörés, meg emelkedés. Mi értelme van ennek? Nem a fórumozók a kulcsfigurák a MOL ár alakításának. Értelmetlen 5 percenként beirkálni ide, hogy csúcs, kitörés, emelkedés. Aki beletette a pénzét az nyomon követi az árat. Nem kellene fals dolgokat itt közzétenned.
Olvasom itt a hozzászólásokat. Jót mosolygok leginkább a shortos írásokon. 3 hét múlva osztivágás.... Nem tudom ki milyen és mekkora esést vár ,de azért hatalmas szakadásra és zuhanásra én nem nagyon várnék. Nem volt kitörés tegnap sem és ma sem - ez igaz. De ha kicsit távolabbról nézzük, bő 2 hete megy az oldalazás.Szerintem ezt longos és shortos oldalról is látszik. Lehet kreálni itt a híreket ,amiket minden oldalról fel lehet használni municióként esésre és emelkedésre is,de az osztivágás szerintem most ami gátolja az esést. Teljesen lényegtelen az olaj ár szakadást vizionálni ,ami szerintem kb több mint egy hónapja ebben a sávban mozog. Úgyhogy türelem és nyugalom. Ne feszüljetek egymásnak. Én mint hozzá nem értő a körülményeket figyelve inkább emelkedést várok osztivágásig mint esést. De örülök ha valaki vesz még 28xx ért ma-holnap...
Én nem írok 5 percenként olyanokat, hogy csúcs, kitörés stb. Ezt azért durván eltúlzod, szerintem szándékosan. Tegnap pl. 3K felett is volt az árfolyam, napközben egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy esés lesz a vége. Az meg, hogy az árfolyam 2 hete 3K közelében, kb. 100 Ft sávban oldalaz, napi több Mrd Ft forgalmak mellett, szerintem nem a papír gyengeségét mutatja. Végül pedig, hogy mind a mai napig nem tört ki szignifikánsan 3K fölé, az nem jelenti azt, hogy már nem fog.
89 hozzászólás tőled csak az utolsó 10 oldalon XD Azt nézve hogy szerda van, és hétvégén semmi nem történik, tényleg nem vagy egyszemélyes szurkolótáborXDXDXd
Téged például honnan szalajtottak ide, ha már itt vagy akkor szakmai dolgokkal hívd fel magadra a figyelmet, vagy ha valami nem tettszik akkor nem kell itt olvasgatnod semmit.
Törölt felhasználó2023. 06. 28. 09:50
Kérdezem, a nagy lebeszélők vagy kritikusok miért nem írják meg a relal árat? Csak az zavarja őket, hogy Balin Mol tulajdonosként emelkedés párti? Miért zavarja egyeseket, ha naponta akár 10-szer beír emelkedést várva? Ezen fórumozók vajon nem ugyan ezt csinálják csak esést várva? Tök mindegy, hogy naponta csak 1-2 szer , de minden nap ugyanazt kifogásolva!!! Topik címe minden kritikus nézetet überel, vitának nincs helye, azok akiknek a tulajdonosi szemlélet nem sajátja vagy nem képesek elviselni azok alakítsanak egy Mol short topikot. REAL ÁR 2994
Köszönöm fórumtársak! Lám megdőlt a mítosz az egyszemélyes szurkolótáborral kapcsolatban! :) Persze ezt csak az ellentábor szeretné igazán, ahogy azt is, hogy csak essen a MOL!
A kóklerséget én arra a zöld ABC-re értettem, amivel azt próbáltad szemléltetni, hogy jóval lejjebbre, 2900 alá tart az árfolyam. A fibószintet én én nem kritizáltam.
Egyértelmű volt az emelkedés és a trend is! Felesleges volt azokkal vitatkozni, akik csak beszélték a lebeszélő hülyeséget. Belefárad az ember, elszívja az energiát! Majd a tények beszélnek!
Ezt szeretem egy gyengébb napot követ/het/ egy jó. Sok ember bizonyította nézi a tőzsde világát de semmit nem lát belőle... Már temetői hangulat volt itt👀😂
Miért kell ez? Miért így irkáltok? Kicsit több tisztelettel legyünk már egymás iránt... Véleményeket cseréljünk ,de ne legyen már ez a hangnem. Semmi szakmai, csak a trollkodás... Ez a fórum is a nulla szint alá esik. Semmi de semmi értelme....
Most sikerült elolvasnod MINIFERI? Vagy esetleg Gaben megszólítást szeretnéd? Két hetes cikk, látva az elmúlt két hét árazását a nagy vevőket ez egyáltalán nem érdekli. Erste? Nagyon nem kedveli a Molt és még az sem zavarja Pletsert, hogy alig jönnek be a feltételezései. Covid óta figyelem, ennél még én is jobb teljesítményt nyújtanék. Nagyon piszkálhatja a csőrüket egy erős Mol. Már tisztáztuk, hogy a cikk tele van tárgyi tévedésekkel is. Erről ennyit.
Magas lehet az elkeseredettség faktor! Hozna ő mást hírt is, csak nem talál mást, vagy azok nem az ő általa elképzelt irányt erősítik. Nehéz most a shortosok éltete!
Pletser Tamás alapos mint mindig és rendkívül pozitív a MOL-lal kapcsolatban mint egy klímaaktivista Berlinből. Lehet eredménybefolyásoló még a felsoroltakon kivül az elkészülő poliol üzem, az átvett országos hulladékoncesszió, az éves magyar kőolaj és gázkitermelés kb. 1-2 %-ra rúgó új mezők. Nem tudom, hogy végül a horvát fél kifizette-e a 225 millió USD kártérítést a MOL-nak, lehet igen. Szóval csupa-csupa szar hír a MOL-lal kapcsolatban, így max. a 10 % feletti éves osztlékhozam miatt vegyél amit ír is (mi másért, kérdezem én, hiszen a cég valódi értékét az eredményei tükrözik nem a chartok meg azok alakzatai..om tudja mik). Ja szóval szeretem Pletser Urat, jó ideje. Az elektromos közlekedési eszközeit is MOL kúton fogja tölteni 10 év múlva mert azt a több milliárd dolláros országos infrastruktúrát nem fogja neki seni pótolni.
Most egyértelmű, hogy a jó hangulat és minden jó körülmény ellenére a BUX-index 52 hetes csúcsa tartja vissza összes nagy paprt. De az nem olyan erős. Valószínű mindjárt töri!
2023 július 19- én lehet utóljára osztalékért vásárólni mol részvényt,egyébként jogos a kérdésed,még 15 kereskedési nap van addig,valószínűleg be fog kavarni pl.a szóban forgó charton is.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.