Nincs ehhez kedvem, hogy itt vitatkozzak veled, főleg egy olyan topik gazdával, aki szó nélkül hagyja STEVE kirohanását! Szerintem ez volna a dolgod....! A másik dolog, éppen olyan értetlen vagy, mint STEVE! Az Erste amit feltett a saját oldalára, az egy elemzés és nem a közlemény, BÉT közlemény!! Közleményről beszéltem! Erről volt szó! Amúgy 11:10kor jelent meg! Persze nem ez volt az egésznek a lényege, csak most tereltek! Te ezt írtad amire segítségképpen belinkeltem az ELEMZÉST! "Ez mikor elemzés? Tele van tárgyi tévedésekkel, például a Lengyel terjeszkedést már tavaly lezárták, 600 kút helyett 417 kút, Szlovén 130 helyett 133, a különadók 2024-ben csökkennek és 2025-re nem számol vele a költségvetés, stb." Erről STEVE és én köztem nem volt szó, akármit is mondtok! Részemről lezárva!
Szia Farkasfű és Steve52 Tisztelem mindkettőtök tudását és nagyra értékelem az itt fórumozókkal együtt a tudásotokat. Kérlek ne veszekedjetek,zárjátok ezt le. Köszönettel várom a csártokat és a hasznos infókat tőletek.
Mindenkinek a legjobb, ha visszatérünk az árfolyamra. Mindig úgy gondolom, hogy a 4. hullámban vagyunk egy emelkedő trendbe, egészséges korrekció zajlik. A 3050-es emelkedés fibo 23-ja nálam 2942 (lejött 2960-ig, lehet, hogy elég), eddig lejöhet, fibo 38 meg 2874 ez is lehet. Utána mehet fel 3200.-ig.
Értem. Külön reagáltam korábban a BÉT közleményes témára és az Erste elemzésre is, visszaolvasható. Részemről is le van zárva, azt pedig senkitől nem fogom eltűrni, hogy sumákolással, tereléssel vádoljon. Fenntartom amit az indoklásban írtam, őszintén várlak vissza a szerintem értékes elemzéseiddel (amik szerintem akkor is jól ha éppen lefele várod), de ez a stílus és vádaskodás ma sok volt. Remélem belátod.
Indulhat az együttes támadás ismét!:) Kaptam pár negatív jelzőt, de szerintem nem járok messze az igazságtól! a 3000 feletti zárásnak nagyon nagy esélye lett!
Amúgy is mindig van korrekció miután átlépett egy magas kerek értéket, most éppen a 3000 Forintot. Az OTP is sokszor visszaesik ilyenkor (10K, 11K, 12K).
Steve kirohanása - még,ha igaza van - nem volt irodalmi ez tény, de arra mindenképpen jó volt, hogy megmutatta farkasfu jellemét, folyamatosan terel és nem képes megérteni, nem akarja megérteni, hogy a saját cselekedete elfogadhatatlan. Hadovál Erstéről meg másra tolja a felelősséget. Ez ám a jellem! Normális kérdésre normális választ kell adni és nincs provokáció,mert Steve nem provokált! Te viszont több topikost is! Képes vagy megérteni farkasfu?
Zárjuk le ezt a fejezetet, rendben? Ő most nem tud hozzászólni, ezt tiszteletben tartva pedig szeretném ha mások sem firtatnák tovább a dolgot. Hiszek benne, hogy félreértés történt, részemről lezárva.
Tudom, hogy nem vagyok jósok, de kíváncsi vagyok, hogy ha nem történik semmilyen jelentős váratlan esemény (pl. világháború, bankcsőd, stb.), akkor ki mit vár osztalékfizetés előtti záróárfolyamnak? Nem kell pontos legyen +/- 100 Ft eltérési sávban is jó :)
Nem zártam ki, hanem időlegesen felfüggesztettem. Nem azért, mert megtehetem, hanem azért, mert se engem, se másokat nem vádolhat senki sumákolással vagy hírek elhallgatásával. A továbbiakban pedig nem szeretnék moderálással kapcsolatos véleményeket. Utoljára írom le, hogy le van zárva a téma.
Részemről ezzel a húzással itt a vége, kiszállok ebből a topikból és a másikból is. Sok nyerőt, mindenkinek!
Törölt felhasználó2023. 06. 15. 15:47
Győzelem? Normális és igen megbízható chart meg minek ide? Megbocsássatok, de egy vételt vagy eladást pl. nem a 2 percenként megjelenő reál adatok alapján, vagy a "hajrá MOL, csak így tovább, mi vagyunk a legnagyobbak, hejj, hejj" B közép beírások alapján tervez az olvasóközönség.
Huti csak lezárta a folyamatos veszekedést.. Akinek nem szimpatikus nem kell itt lennie . Ő a topik gazda , ez meg MOL topik.. Azt jó lenne végre a mollal foglalkozni.. De nem árr ha valaki mások rajzai nélkúl is tud kereskedni .. hasznos lehet...👀😂
Kizártad. 2 hétre. Ne beszélj mellé. Megsértődtél, személyes ügy miatt. Itt sokan a vágyálmaikat írják és csak fel fel van. Pomperj mellett Farkasfu volt, aki próbált többet tenni. 20 éve regisztrált, Nézd meg mennyi felfüggesztése volt. Ezért nem kellett volna átvenni a topikot. Sokunknak lenne ötlete, hogy kiket kellene kizárni.
Te tényleg nem látsz kivetnivalót? A legelejét is elolvastad, nem csak a végét? Szerinted tényleg rendben van akkor velem van a baj és értékrendjeimmel, mert nem TA alapon véleményezek.
Most meg engem értenek sokan félre .. Sokszor tapSztaltam azt , hogy egyesek és nem az a 2 ember aki rám írt-, teljesen vakon , chartok alapján , alapvető dolgok ismerete nélkül várja a biztos nyerőt .. Nem jó taktika... Jó dolog a TA annak aki érti, de csakha tényleg tudja is alkalmazni, de önmagába kevés...
HuTi légyszíves arra kérlek, hogy engem viszont zárjál ki a topikból. Saját kérésem, részemről ez az erkölcsi minimum egyben önkontroll is. Legkomolyabban kérem azonnali hatállyal. Sok sikert minden befektetőnek, provokációktól mentesen.
Ez a véleményed, jogod van hozzá. Nem sértődtem meg, ahogy korábban sem tettem. Nekem nem fér bele az, hogy egy BÉT közleményt belinkel valami 19 perccel a kiadása után és később azt írja, hogy szándékosan elsumákolta a topic közönsége, bezzeg a jó hírek azonnal kikerülnek. Neki lehet, hogy van felém egy prekoncepciója a korábbi összevitatkozásaink okán, de ez nem kölcsönös. Tisztelem azért, hogy rendkívül nagy segítséget nyújt a TA iránt nyitott fórumozók számára, nem rest türelmesen elmagyarázni az értetlenek számára a chart jelentéseit, de most úgy látom, hogy elfogyott nála a cérna.
...És Nálad is elfogyott. Még az is lehet, hogy nem volt igaza és túlreagálta. Ahogy a kizárással Te is. Te is tudod, hogy a TA valószínűségeket feltételez, ezért nem úgy alakul mindig, ahogy az elemző feltételezi. Ilyenkor az elemző kapja az ívet a fórumba. Ez a topik még abban más, hogy itt aki korrekciót /délre fordulást már le se írom/ vár, annak átharapják a torkát. Ne csodálkozz, hogy elszakadt a cérna. Én még nem láttam olyan TA elemzőt, aki elliotti alapokon direkt esést jósolna. Itt meg egyből az a feltételezés, hogy sz@r a chart.
Ki beszél itt most a chartjairól? A törzstagok közül én voltam az egyetlen az elmúlt kb 2 hétben aki egyetértett vele és várta a korrekciót. Én senkinek nem haraptam/harapom le a fejét, kifejezetten hasznosnak gondolom a normálisan kifejtett, megalapozott véleményt akkor is ha éppen nem a longot erősíti. Láthattad, hogy soha nem is volt ezzel kapcsolatos moderáció, pedig igény az volt rá. Tudod mit? Megteszem azt amit ha itt páran megtettek volna akkor nem fajul idáig a dolog és leírom, elismerem, hogy nálam is elszakadt a cérna.
Kiszálltam az OTP-ből, átjöttem MOL-ba. OTP azóta ment vagy 1000 ft-ot, ez meg itt baszakszik. :D Érdekes, hogy Pomperj, és Balin is leírta az OTP-t, és a MOL-t sztárolta. Eddig, valahogy nem jött be.
Tiszteltelek mindig a hozzászólásaid alapján. A véleményem nem változott Rólad. Ezzel az egy döntéssel van bajom. Annyi történt, hogy a mostani döntéseddel nem tudok egyetérteni, mert ebben a 2 hét kizárással közrejátszott a személyes érintettséged. 1-2 nappal jobban kijöttél volna belőle.
Én csak annyit szólnék hozzá, hogy én se értem, hogy aki itt esést mer írni, azt lehordják mindennek, pedig épp igy egészséges, nem lehet mindig csak emelkedni. Szerintem sokan ezt figyelik, hogy jó beszállókat keressenek. Mivel itt ezért alapból megkövezés jár, inkább már ilyet be sem írok, hanem magam lekereskedem, ha látom és ennyi..
Rendben, de amikor ma 2960-ról visszament 3000-re, akkor már azért nem ezt a zárót gondolta az ember. Akkor ezek szerint még egy darabig elidőzünk itt 3000 alatt?
Néha csak lesek.nem tudom hova kerültem..Mintha bohócok gyülekezetébe, vagy lelkes amatőrök közé..Aztán megnézem a nickeket szinte mind évek óta fent van. Állandóan jön ez az összehasonlítgatás az OTPvel...Már eleve a 2 részvény teljesen más jellegű tehát felesleges hasonlítgatni..MIvel az OTP osztalék kb ponta nullát verdesi... De ujra irjuk le kemény 300 Ft a 11 Ks árfolyamhoz, a molé 350 mondjuk a 3100 ashoz, mert valószínű még emelkedni fog..Na most a kitiltott mester is elkövette az a hibát hogy betett valami kriksz kraksz grafikont miszerint az otp 20 százalékota mol 14 et emelkedett...ehhh..ugye osztalékok...ne hagyjuk már kia képből..Meg azt se felejtsük már el,hogy az OTPben is de a mOLban lényegesen többször lelehetett kereskedni a klf hullámokat. Nekm 4 szer sikerüüt Molban szép haszonnal pl.. Visszatérve. Minek kell az ilyen faxságokat beírni, hogy mióta átjöttem azóta OTP megy ez meg nulla...Most komolyan ma kezdesz kereskedni?? 1 nap hét után vonsz mérleget?megérte-e? visszakorrigált 2976 ig...szaros 24 pontot..Erre világvége van hogy most itt fog dekkolni hónapokig?..komolyan most sokan rájátszanak vagy ennyire "profik"
Esetleg fogalmazd már újra amit írsz,mert összefüggéstelen,na meg vegyél már vissza kicsit Palkó,mert már lassan kezdesz itt úgy beszélni,bocsánat írni az emberekhez mint a rongyal. Köszönöm.
Aki akarta, értette. Nagyon is átjött a lényeg...Sokan meg is sértődtek...pedig alapvetően építő jellegű kritika volt, ha éppen nyers formában is.. Maradjunk annyiban hogy gondolkodjunk mielőtt kérdezünk...
Szerintem tegnap valakik(nagy Büfi) megunta a "tötymörgést" és elkezdte őnteni. Ennyit arról, h nincs olyan "okos" nagy befektető, aki oszti előtt eladja. Próbálták porszívozni tegnap, de türelmetlen nagyon az eladó! És maradt neki mára is Saját meglátás
Ez az esés teljesen belefér a normál kereskedésbe. Nem arról volt szó, hogy húzzák fel egy vonalzó mellett, hanem, hogy nagy beejtés nem lesz. Ha megnézed az elemzéseket, akkor pont ilyen mértékű esés volt prognosztizálva. Innen indulhat megint felfelé. Olyan ára emelkedik. Amerikai is emelkedett, Ázsia is. Hátszál jó! Minden adott, hogy emelkedjen megint!
Nyilván a véleményedet nem befolyásolja az, hogy eladtad és vissza szeretnéd venni a Mol részvényeidet. Türelmetlen az eladó az jó, gyorsan szórja ki, láthatóan vevő megveszi, így kisebb lesz a korrekció.
Már vettem vissza, és még szeretnék Nagy ételekkel nyomták Remélem, h ma is tudok venni még Tegnap 88k bent maradt 2976ft on India volt 2940ft is Lehet, h 2950ft megfogja Sok nyerőt mindenkinek
Volt tegnap előtt és tegnap is lefelé kör. Mire vár? Harmadik körben már egyre fogy neki a siker esélye! Ott már profik nem is próbálkoznak. De meglátjuk!
" Érdekes, hogy Pomperj, és Balin is leírta az OTP-t, és a MOL-t sztárolta. Eddig, valahogy nem jött be " . Kedves kollega, az allitasod durvan hamis, es megteszto. Ilyenkor illene elnezest kerni. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230616v01x0o6ej.jpeg
Kicsit túlcsordult az érzelem, nagy a feszkó ahogy látom. Szerintem többeket kellett volna tiltani mert nagyon raporogtek a temara egyesek. Vagy ha nem, akkor Farkasfűt sem! Ez szerintem igy lenne korrekt. De ez csak az en velemenyem. A lenyeg h ne legyen ilyen brutalis feszko itt, mert rossz nezni. Az erdek kozos: penzt akarunk keresni. Ne marjatok egymast!
Itt az elemzés egy dolog, picit elragadtatta magàt ő is, viszont nem csak ő. Ezert irtam, hogy vagy többen, vagy senki. Ez azert csak egy forum, nem elet halal harc. Mjuk a hozzaszolasok mogott komoly tőkék mozognak, valszeg ezert van a tulzott feszultseg.
meg vannak az egyéb hírek: pl. tegnap a Híradóban volt, hogy minimum 4x-esére drágulnak az élelmiszeripari csomagolóanyagok. És nagy részük a MOL leányvállalatának folyik be. - kérdés: van-e ennek befolyása az árfolyamra, és ha igen, mekkora? :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.