Kiemelten az első oldalon. Vagy talán jövőbe kellene látniuk? "Az egy részvényre jutó bruttó osztalékot Társaságunk - a fordulónapi sajátrészvény darabszám ismeretében - külön
hirdetményben fogja közzétenni, legkésőbb 2023. július 18-ig."
pont ezért nem jól írta UCO, szövegkörnyezetben és a felvetések alapján egyértelmű...eleve osztalék vágás után nem gondolhatott Balin emelkedésre ezért nem a 28.-a hanem a 19.-e a mérvadó dátum.....
Milyen Tf-en gondolod?Naposon, már napok óta oldalaz, igaz enyhén emelkedve. Szerintem az már korrekció.Ez a mai egy mikrohullám. Ahogy az elmúlt napokban is volt már. https://invst.ly/10dfox
MOL daytrade A 3040 ellenallas fole kitores fals volt, mert nem csak visszatesztelte felulrol, hanem vissza is esett. . Ugyhogy ket eset lehet: A)tart meg mindig a kis (iv) kek haromszogben a korrekcio, es hatra van kek (v) feljebbre . B) keszen van apiros (iii) csucs, es egy fibo38 meretu piros(iv) korrekcio kovetkezik. A fo irany tovabbra is felfele van. lasd elozo NAPOS chart. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230614v02xgrl3s.jpeg
Nem is mondtam olyat, haladunk kis hullámokkal a cél felé! A mai délelőtti chartot folytatva, felszúrás megvolt, igaz csak 50-ig és onnét Lejtő Jenő lett! Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki! :) Az árfolyam lejjebb jött, mint a két előzőnél. (csökkenő alj, h1) Pár szóval összegezve, az új csúcsot követően, kiemelkedő nagy forgalommal esett a rv ára! Holnap fel is út, le is út....hmm MOL/h1 https://ibb.co/Xp5jrnJ
Meglehet a 3. hullám. A 4. lejöhet fibo 38-ig, nálam 2870 körül onnan indulhat az ötödik, ami egyik legjobban lekereskedhető. 'Az 1. hullám nagyjából megegyezik az 5.-el, így 3200-ig mutat nálam a chart. Nálam bölcsebbek jöhetnek és ítéljenek. https://invst.ly/10dgiv
Teljesen jó alt eset, de nem lennék meglepve ha még csinálna egy új lokális csúcsot, kis V-t és utána indulna egy fokozattal nagyobb korrekció. Nem tudom melyik az esélyesebb, mert én napokkal korábbra gondoltam már így is.
Szerintetek a tömeg pszichózis elve mennyire ervenyesülhet mostanaban? Arra gondolok hogy megy felfelé a S&P, DAX és a MOL is régóta nem látott szinten van. Ezért elkezdik még jobban venni és egyre több vevő jön.
kiemelkedő forgalom 3k-3020 között volt eladói nyomással kétségtelen.... nézhetem úgy is, hogy megpróbálták 3k alá nyomni, de a vételi oldal igyekezett 3k-n tartani az árfolyamot....bőven elengedhette volna, hogy olcsóbban vegyen, de nem ez történt....a 3,5 mrd napi forgalomból minimum 1-1,5 mrd 3k-n köttetett az utolsó órákban....lehet egy lengyel alap is aki kiszállt a Molból..... ettől persze mehet lejjebb és feljebb is..... a fel is út, le is út hasonlat tetszik....
Semmi estre sem vagyok bölcsebb, de véleményem van azért. Ha úgy nézem mint te, akkor ahogy mondtam a nap folyamán, hogy 2940 környéke lenne egy korr. h1-s chart! Itt még a csati is megmaradna! A 38.2 rendben van amit írtál, de ha azt nézem, hogy a 2-s se jött le 50%ig sem, akkor talán itt sem jön le a 4-s 38.2-ig! Nem beszélve, hogy olyan bika a papír! :) A 3-s viszont még simán lehet magasabban!! Minden estre a jelenlegi állásnál, az alsó célár pingi első támasza, ott van a 2875 környékén. Még nem pontosítottam, mert egy napot még várnék vele! Amennyiben bika a bika, akkor a 2940 fogja!! szvsz
igazad van tényleg nem írta jól mert július helyett juliust írt:)) Uco " Osztalék julius 28-adikán van" mol hirdetmény "Osztalékfizetés kezdő napja: 2023. július 28."
Ez pánik? Nem hinném, habár én nem nagyon értek hozzá!
Törölt felhasználó2023. 06. 14. 20:45
inflációs cél okán még két kamatemelés várható az előzetes értékelések alapján, ezért esni kezdtek az usa indexek, de......jön Powel és hűti majd a kedélyeket... nasdaq már zöldben, uraim korai az öröm....
te most csak játszod az érthetetlent?.....Balin az osztalék hatásról írt, erre reagált Uco, 28.-ig menne az osztalék hatás! nem 19.-ig szelvényvágásig....érthető? majd a 28.-a után az esetlegesen vissza forgatott osztalékok még segíthetnek az árfolyam emelkedésében, de ez sok minden függvénye..... Uco nem megfelelő dátumot írt és szerintem itt fejezzük be,mert ez nagyon óvodás szint....
még hányszor akarod beírni?......egyáltalán nem erről van szó... jelenleg SP és Nasdaq zöldben...zárást várjuk meg.... portfolió is megéri a pénzét...cikk címe és tartalma teljesen eltér...Powel azt mondta, hogy a lehetőség adott még kamatemelésre, de egyáltalán nem biztos.....milyen recesszió? infláció az érdekes....
Azt semm értik sokan hogy az akkori adatok után fogják eldönteni hogy ténylegesen emelnek e.. s ha emelnek lehet 2 lépcsőben de kisebb mértékben.. a lehetőséget powel nyitvahagyta de az egyensúlyon a hangsúly...piacokat sem akarja befujtani .. bika indul
érthetetlen vagy értetlen? egy a lényeg,az oszti júli 28.án (tól) érkezik azoknak akik 19.e zárásig vesznek. de ha nem így van majd Uco kijavít:)) ne legyél már így befeszülve.
most mellébeszélsz, mert nem ez volt a vélemény lényege....persze téged nem érdekel a szövegkörnyezet.... te vagy befeszülve,mert nem vagy hajlandó elismerni....
téged a valóság egyáltalán nem érdekel csak az , hogy essen a Mol....vagy venni akarsz vagy shortolni vagy te sem tudod miért...ahogy írtad korábban bosszúból,mert éveken keresztül szívtál a Mollal....hol van a kiegyensúlyozott tájékoztatásod?...sehol....Mol hullazsák, ezt írtad korábban...na erről ennyit...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.