bef. alapoknál figyelni kell, hogy az új jogszabály kötelező állampapír tartás megfeleltetési kezdő dátuma aug.01.!!! Így a Mol osztalék is belefér portfoliójukba...... bizony ez is áttételesen felhajtja az árazást.....
Szerintem már a 3K és a 2970 is támaszok, valamint 2920 környéke. :) De inkább menjen még fel sokat, mert minél magasabbról vágják a szelvényt, annál jobb!
Egyébként meg az OTP-nek is huzigálhatsz ellenállást, ha már ennyire oda vagy értük! :) A 11600-13K között egy komplett ellenállási sáv húzódik. Igaz kicsit régebben volt ott az OTP, mint a MOL 3K felett.
Nincs OTP-m, MOL-om van, így inkább azt nézem, de ha már ilyen kedvesen biztattál, ránéztem. 11400-11500-nál látok ellenállást, amit most leküzdött 13100-13400-ig felmehet, a chart-on nem látom akadályát, de ne dőlj bele a kardodba, hogy nem 2000 lett, amit annyira vársz. Egyébként meg reménytelen vagy.
Előbb eértük a 3040-et. Természetesen beleadtak. Nem mindenki szeretné, ha legyűrnénk ezt a szintet! Talán nem megy el a vásárlási kedv! Nagyon sokat kivettek a tétekből amik támasztották, de ismét erő mutatkozik. Támasztják megint! Nincs lefutva!
Úgy néz ki meg lesz! :) OTP végre legyűrte a rengeteg 11800-as vevőt. fölé megy, ami elég is lesz a BUX kitöréséhez. Együtt mehet MOL és OTP. Segítik egymást!
Amíg orbán van hatalmon itt az infláció 2 számjegyű lesz minden intézkedésével ezt akarja megtartani hiába magyarázza az 1 számjegyű összeget. Max a 2/3nyi hülye hisze neki már
Most ebbe ne menjünk bele hogy az elmult 30 év nem volt elég kialakítani egy normális gazdasági szerkezetet, illetve "olcsó" szerződést kötöttünk orosz gázra 😂
-Erste:-- Az elmúlt két hétben óriásit ugrott a
MOL árfolyama. Mostanra azonban szinthez ért, és a jelenlegi túlvetség
mellett nehéz lesz a szint áttörése. Jelenleg az tűnik a
legvalószínűbbnek, hogy a szintről lefordul az árfolyam, így minimum
megtorpanhat az eddigi meredek emelkedés, de érdemes lesz figyelni az
esésre utaló jeleket is. Támasz és ellenállás szintek
Igen, elmehet 3046ig. De mar nagyon lihegve kapaszkodik ebben a wave(iii) hullamban. A vege fele jarunk. Felfele meg talan elerheti most a 3060 savot is, de a kovetkezo lenyeges mozgas egy visszakorrigalos wave(iv) lesz, lasd ma reggeli abra, a jobb oldalon a piros (iii) csucs vegere szamitunk. Mekkora lehet a korrigalas, piros (iv)? A fibo38-nal aligha lehet nagyobb, szoval 2960 ala nem varjuk, ha az eddigi szamozasom jo volt. De mar elotte, 2998 vagy 2976 support is megallithatja. Utana uj lendulettel tovabbi emelkedesre szamitok, es bar lassabb emelkedes kovetkezik, de azert a vart (iv-v), (4-5) hullamokkal el kellene erje a 3300 savot.
szerintem nem....jelenleg 73usd felett az azonnali Brent ár, részben spekulatív mozgásokkal.....Irán ma is nyilatkozta, hogy az atom programját nem engedi el......Kína covid második hulláma június végén tetőzhet, de ezt már tudtuk nagyjából.... majd fordulni fog az olaj ára, de 70-90 usd között jó ez az ár....
ennyi erővel versenyautót is lehetne rárajzolni! :) Második vállnak alacsonyabbnak kell lennie és a nyakvonalat a fej két lába adja! Egyik sem olyan azon...
Mindig az OTP-vel vágsz vissza, ha valami nem tetszik és két hónapja egyfolytában le akarod beszélni! Szerintem folytasd nyugodttan.....! Íme az eredmény! BLUE mérleg.. https://ibb.co/cDqVQFk
Általánosságban megjegyeztem egy aprócska tényt az osztalékok mértékével kapcsolatban.. Mikor egyesek összehasonlítgatjáka részvények teljesítményét akkor ezt is vegyék figyelembe.. Én nem bántam meg hogy anno az egész OTP-t szinte eladtam és átmentem Dunahousba , telekomba , molba...Értem én hogy 20 százalék..csak mikor hetekig egy helyben toporgunk akkor szart se keresünk...
Nekem teljesen feleslegesen csinálod ezeket. Az OTP-nek valahol 16K környékén kellene tartania, hogy pariban legyen a MOL-al. De nem csak a MOL-tól van lemaradva. Nêzheted a covid elött, vagy a covid mélypontokhoz. Az számít, nem az utóbbi pár hónap. A béka segge alól kapaszkodik. :) Parasztvakításnak jó, esetleg! :)
Szóval neked az parasztvakítás, hogy aki két hónapja PTO-t vett, annak nem érte meg? Nem tudom melyik adót nézed....??😃😃 A múltkori leszólt rajzra itt a folytatás! PTO kitörés?? Még a holdról is látszik!🌜🌝🌝 https://ibb.co/Nmdvp56 https://ibb.co/6JLqW4p
Én full nem értem ezt... neked nem mindegy, hogy az OTP hol tart vagy hol nem? Nincs OTP részvényed, gondolom. Van viszont MOL-od? Van. Ment március közepe óta egy vaskos 25%-ot? Ment. Jön a jelenlegi árfolyam mellett is jónak számító osztalék? Jön. A többi neked tök mindegy... leszólják, hogy esni fog? Szólják, de attól még simán mehet tovább is és ami még fontosabb: a te zsebedbe (és a többi MOL tulajéba is) nyerő kerül...
Fejezzük már be az OTP/ Mol szembeállításokat és ez mind két fél részére igaz!!!! Vagy ne írjatok Mol topikba OTP-ről és fordítva vagy teljes kiegyensúlyozottságot kérnék.....ha a Mol túlvett TA alapon akkor legyen megírva az OTP túlvettsége is....talán jobb lenne,ha csak a Molra fókuszálnánk Mol tulajok topikban,,,,, legyen egy átmeneti idő, mindenki felkészülhet és utána szankcionálás, mert ez már nekem is sok.... mind két részvény emelkedjen az egekbe, bőven megférnek egymás mellett ,ráadásul egymás részvényeit is birtokolják nem kis tételben....engedjük el ki kezdte....HuTi -nak javaslom megfontolásra....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.