Szerintem engedd el Balint... . Telitalálat a nick neve. Tolien leget, hogy róla mintázta a törpöket. Sokan szeretik a rajzaid és sajnálnánk, ha nem tudnánk nézegetni. Ebben a topikban egyébként sem lehet olyat mondani, hogy korrekció, netán árfolyamcsökkenés egy elenyésző kisebbség miatt. Egyébként 3000!
Itt az osztalék még több mint 1 hónap. Te az OTP-nél az előtte lévő 3 napot hasonlítod a mostani MOL helyzethez. Időben teljesen máshol vagyunk..Lehet itt az osztalék még be sincs teljesen árazva....
visszaolvastam a kommentjeidet és mi nagyjából ugyanarra gondoltunk az árfolyam mozgásával kapcsolatban. Csak picit arrogánsan beszóltál én meg vissza. Egyébként most kulcsponton van a bux is, a nagy befektetéseknek az ideje nem most ideális, a nagy könyv szerint. Szóval ja, várható egy visszahúzás..... aztán strong buy.
Vártam Balin válaszát, kíváncsi lettem volna... Már nem vagyok, mert ez is válasz volt!!:) Nem tudom mi lesz holnap, meg utána! Vagyis amit hsz-ban írtam hogy: "Holnap merre??? ...én tudom!!!:)" arra a válsz, hogy hétvége felé! :) Félre a tréfát és azért sejtésem már van! A chartot feltettem tegnap, vagy előtte a célárral/sávval, ahol fordulhat és korrekciózhat! Figyelni kell, hogy hol a tető, ez nem konkrétan a csúcs, hanem három gyertya állásából, forgalomból, stb. lehet következtetni, de biztosan tudni nem!!! Ez olyan, mint a T+2 !!!!! Van egy jel a T és két másik, van mikor 3 is kell!
Vigyázni kell a korrekcióval, mert újra támadja/támadhatja a pingit, kioldalazhat!
A szelvényvágás után még esett további 300 Ft-ot, tehát mondhatjuk, hogy 600 Ft-ot esett 4 nap alatt. Persze ezt az esést azóta már ledolgozta, de az tény hogy osztalék előtti napokban már nem volt emelkedés. Egyébként ez érthető viselkedés, mert akinek van annyi nyeresége, mint amennyi osztalékot kapna, az inkább eladja, így megspórol 15%-adót, amit az osztalékból kifizetéskor levonnak. Ha van realizált vesztesége akkor a nyereség 100%-át betudhatja a veszteségbe és nincs adó.
Értem. Ez kb az osztalék ára. Amit nagyjából mára vissza is szedett. De ez kb 3%-sem. Mol-nál nagyobb az osztalék és még van addig több mint egy hónap. Ezt azért én így semmiképp nem hasonlítanám össze a MOL rv-el
szerintem meg más a képlet....nagy vevő még gyűjtöget és vár..csalogatja az eladókat....mást nem írnék, nem akarom feszíteni a húrt....de azért a 2980-ra berakott egy 35k db iceberget....... R.2992/2994
Otp-ben 05.24-én volt szelvényvágás. 05.19-ei 11.300-ról négy kereskedési nap alatt, 05.24-re 11.020-ra esett az árfolyam. Ez nem túl nagy esés természetesen, én csak arra utaltam, hogy osztalék fizetés előtt nem biztos, hogy emelkedni fog a MOL árfolyama, látva hogy más részvény esetében mi történt.
Mi lenne? Korrigál... Senki nem gondolhatta hogy megállók nélkül felszalad 3700-ig és majd onnan osztit vágnak.... Most jön a vissza majd egy kicsit aztán tötymörgés-oldalazás aztán ahogy közeledünk a július 19-hez majd megindul megin
Hát zöld gyertya lehet nem lesz, de sajnos az ilyen napok is kellenek. Nem lehet nekiszaladni csak úgy! Jobb ez így! De rakhatnak be a végére meglepit. Pár forint is jól mutatna a végén:)
Törölt felhasználó2023. 06. 08. 14:24
Még a 2980-at próbálják tartani , de vannak kétségeim............. Ma már nem lesz zöld a gyertya???????????
Nem kötözködés, csak tanulnom kell még.... Más a szisztémád vagy nem tom, de két gyertyából oldalazó mozgást leszűrni az pont olyan mint az OTP-t lefele rajzolni emelkedés közben! Minden új technikára fogékony vagyok! 👍
Szia. Mindenki eldöntheti mennyi a haszna jelenlegi árfolyamon. Van aki szereti ha biztos nyerő a számlán van valaki 2200-2400 között vette "nem érdekli" a jelenlegi árfolyam mozgása. Nem panaszkodhat senki szerintem. Sok nyerőt
én nem így látom......akkor az eladók miért nem borítanak?....kereskedési könyvet is érdemes nézni.....vevő mindig berakja a féket...van még tőke bőven...de nem vagyok tévedhetetlen... ha nem akar többet adni érte akkor miért nem engedi el az árazást és veszi újra 2850-től pl.? ez így nem áll össze, de érdekel más teória is..... / 4-5 alkalommal már megpróbálták lenyomni az árazást.....eddig tartja.....R 2990
Ezt amúgy mire alapozzátok, hogy erősíti a vételi pozit? Ez akkor lenne így ha 1 vevő lenne csak a piacon és mindent felvásárol 2970 ft-ért. Ő nyílván nem adja el 2800 ért, de biztos sokan vannak itt 2300-2400-ról, sőt kolléga írta, hogy még covid óta itt van. Egy kicsit ilyen longos bizakodásnak tűnik ez nekem. De legyen igazad persze, én is longban ülök egy jó ideje...
vagy még nem akar átmenni, gyűjtögeti.....hagyjuk meg a vevő befektetői szabadságát.....nézhetem úgy is, hogy nem esik le az árazás azaz tartja a 2950 feletti értéket.... ez is egy lehetséges magyarázat a sok közül....meglátjuk mi jön ma/holnap........szerintem át fogja törni, minél tovább erősíti ezen szinteken a vételi pozit annál tartósabb lehet 3k felett az árfolyam.....
Kicsit olyan mintha kifulladt volna az emelkedés, 1 napja nem tud ezen átmenni, 3000 felett meg így senki nem fog venni. Szerintetek van még benne? El kellene hinni, hogy van élet 3000 felett is, csak az elmúlt másfél évben aki ott vett az csak megszívta. :/
Nem akarok több pénzt abba tenni, mert akkor nem marad az itteni shortra, azt pedig nem szívesen hagynám ki!!!!! Nagy kaszálást várok! :) De nem bír ez 3050-ig elmenni ! :(((
ERSTE hagyjuk már...:) Vicc amit leművelnek szerintem. Pletser Tamás elemzései is számomra semmit nem érnek. Mindenki csak beröffent valamit hasra. Hihetetlen
Gyula, aki ezt beirta a Privat Banking neveben, az eleteben soha nem tradelt elesben, az alapfogalmai is zavarosak vagy hianyoznak, nem hallott a fibo-rol sem, Elliott hullamokrol sem, sot az alapveto oscillatorokrol sem. . A MOL chartot a 2350, marc.13 alj ota lehet ketfele modon is szamozva bullosnak nezni, de azt nem latni, hogy az utolso honapban emelkedett a legnagyobb tempoban, tehat mostanaban van/volt az emelkedes kozepe tajan, . (es nem EndingDiagonal van, tehat nem valoszinu hogy itt van az emelkedes vege) nos ezt nem tudni lehet, es szabad is. Csak akkor nem kell vak lo modjara elemzest irni a PrivatBanking neveben. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230608v01xdqacc.jpeg
Jó napot! Private Banking friss:--MOL napi: A 2813-as szint fölé törés óta az emelkedő trend ép. Hamarosan viszont túlvett lehet, emiat a következő ellenállásnál, 2969-nél megálló jöhet. Amikor a vastag ideális trendvonala törik, akkor fog megállni és korrigálni lefele. Erős támasz csak 2500 körül található, a trendtörés esetén a vételi helyeket ide érdemes letenni. Ellenállások: 2969; 3125; 3438. Támaszok: 2500; 2375; 2250; 2125.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.