Nagyon stabil és kitartó vevőnk van. Napról napra hozza a 2-2,5 Mrd forgalmat. És ez jó, mert a megugró forgalom fogja majd jelezni az emelkedés végét. Addig csak megyünk tovább.
most van egy kis megtorpanás, mondhatni vannak eladók. Az irány továbbra is kódolva van: északnak. De közeledik egy zóna, ami korrekcióra késztetheti az árfolyamot.
Ha nem lesz meg ma a 3K, mert pár forinttal alatta zár, nyugodtan bontsd ki azt a pezsgőt! Szép ez mindenhogyan, nehogy már néhány Ft-on múljon az az ünneplés! :)
MOL daytrade Pici gyanum tamadt, hogy megvan a wave(iii of 3 of 3) rally csucsa, 2996, es akkor eletbe lep az elozo chart szerinti 3 paros iv-v hulllam. De a fo irany meg felfele van. Ha igy volna? Akkor lassankent lehet keresni hogy a (v of 5 of 5) csucsa hol lehet pontosabban. Az elso kis (iv) hullam lehet hogy mostanaban kezdodik. Max fibo38 meret, vagy kisebb, es a-b-c szerkezetre szamitunk. (vagy oldalazo haromszogesre)
Én számítottam egy visszahúzásra (rövidtávú csatorna aljra, 2976), de bőven felette zárt. Nem is beszélve róla, hogy az előző napi gyertya teste felett. Holnap jöhet a 3 K!
Kicsit kezdem azt hinni, hogy ez Balin topikja, bárki olyat ír, ami nem tetszik Neki, akkor kioktatja, lehurrogja, stb. Vegyél már vissza az arcodból kedves Balin! Telefloodoltad ma is a topikot.
Dehogy! Csak azt nem értettem, hogy miért írod, hogy: "ügyes vevőnk van", amikor te nem akarod eladni csak amikor majdhogynem duplája lesz az ár a mostaninak. Vevői most azoknak vannak akik ilyesmi árszinten kereskednek. A te vevőid lehet még ezután születnek meg.
Én is tulajdonosa vagyok a házamnak, az autóimnak, sok részvénynek meg még számos más dolognak. Mégsem mondom ingatlan fórumon, írom autós oldalakon, hogy ügyes vevőink vannak, pedig sokan akarnak házat, autót, részvényt stb.-t venni. Te nem akarod a részvényeidet eladni, de írod itt, hogy ügyes vevőink vannak. Neked semmilyen vevőd nincsen, hisz nem akarod eladni a részvényedet - legalábbis még nem most nem.
Én jobban örülök neki, hogy nem szaladt neki a 3000-nek ma! Amikor szépen, megfontoltan, lassan rátapad egy kitörési szintre az árfolyam, akkor sokkal nagyobb a durranás. Ha ma átszalad volna, lehet vissza is bukik azzal azu erővel. Ilyenkor nem pár forinttal szokta átvinni, hanem jóval többel! Persze kell, hogy körülmények is jók legyenek. Tőlem még gyűjtheti erőt napokig 3000 alatt. Ez így akkor is szép grafikon bárki bármit is mond! Molnak is kell pihenni na! Forgalom növekedő volt! Az is azt támasztja alá, hogy készül valami!
értelmezés: eleve a példád és a hasonlítás nem megfelelő.....gondolat az, hogy a nagytételben vásárló vevő okosan veszi a részvényeket és nem eszetlenül.... korábban levezetésre került pontosan mit ért alatta és szerintem helyesen látja...... de ebbe belekötni, irigyellek mire van időd.... sajnos látszik irritál a Mol emelkedése.... házadat és autódat majd , ha ilyen forgalommal tudod lekereskedni akkor lehet összehasonlításokat tenni a tőzsdével.... 3mrd napi forgalmakat hasonlítasz össze saját vagyonoddal?
Törölt felhasználó2023. 06. 07. 20:38
olaj csővezetékeket figyeljünk, főleg a barátság vonalon.....az emelt tranzit díj is garancia arra, hogy az UKR is vigyázni fog a vezetékre....ráadásul mai napig kapja tőlünk a gázolajat amiből minden mennyiségre szüksége van......továbbá több ország is érdekelt a barátság olajvezeték folyamatos működésében SVK,CZE,HUN stb......értsük már meg végre.... eddig sem volt érdemi szabotázs.... 15 háborús hónapban
"Az infláció várhatóan jelentősen csökken 2023 közepe után" Aha én meg ugyanekkor adom majd ez a molomat 15000ft-ért... kb ennyire reális az infláció jelentős csökkenése. Orbán minden intézkedéssel azon van hogy véletlenül se csökkenjen semminek az ára.. így infláció se fog semennyire se csökkenni
Butaságot írsz, de meghagyom neked ezt a csontot, rágcsálgasd! Én is azt érzem sokakat bosszant a MOL emelkedése, nem tudnak velünk örülni, tulajokkal.
Én MOL tulaj vagyok és a MOL emelkedése nem csupán örömöt, hanem az anyagi gyarapodást is jelenti számomra. Veled az a problémám, hogy az OTP-t gyalázod (ott is tulaj vagyok), de ez nem ide tartozik. Az ide tartozó problémám, hogy tavaly ugyanígy végig trollkodtad itt az egész osztalékos időszakot, aztán utána eltűntél amikor esni kezdett a részvény ára. Mikor emelkedés van mindíg megjelensz, percenként írsz, nekem ez túl sok. De konkrétan a mai napot tekintve délelőtt beírod, hogy Te csak 5-6 ezer között adod majd el a MOL részvényeidet, pár óra múlva meg lelkendezel ügyes vevőkről, mintha te is eladó lennél. Te nem vagy eladó, te 5-6 ezer között leszel eladó. Ezt te magad írtad, bár nem akartál rá emlékezni. Ha én 6 ezernél akarnám eladni a MOL részvényemet akkor sem a topikba nem írnék, de még a BÉT részvények MOL szekcióját is évekig kerülném.
Totál személyeskedés, amit művelsz, és a gyalázáshoz is több köze van, mint amit én az OTP topicba írni szoktam. Az OTP gyengeségéröl nem én tehetek. De nem is én voltam, aki tömegeket hajtott OTP-t venni. Rossz helyen keresgélsz a problémáddal. A gyökérok legalább előkerült. Azt próbáld orvosolni és jobban leszel!
Én is újra 6000 Forint felett akarom eladni a MOL részvényt mint kb 1999-ben. Szép is volt a 6-szoros profit :) Az OTP most lent van, de lesz jobb is hamarosan, és szépen lassan emelkedik.
Nagyon :) Hiányoznak azok az emelkedések. Régen még a teletexről írtam be az XLS-be az árfolyamokat vagy a világgazdságból. Most néztem egy régi elmentett képet amikor még 1260-t lépte át az S&P 500. Érdekes utólag nézve, hogy most hol tart. Biztos akkor is ment a paráztatás, hogy túlértékelt és zuhanni fog. :D
Törölt felhasználó2023. 06. 08. 04:15
igen , azt érzem, hogy a Mol 3k árazása még mindig egy lélektani szint, nem akarják elhinni sokan, hogy tartósan lehet felette az árfolyam....tegnap az utolsó órában szépen rárepültek a shortosok is....megtámogatva TA alapon..... szerintem a nagy vevő még rendelkezik munícióval és akarattal, hogy tartósan 3k fölé emelje az árfolyamot.....meglátjuk 300k záró darabszám , 2986-on előző záró és nyitó ár feletti érték....
Napos RSI-n túlvett a papír, jöhet egy korrekció. (Apropó, korrekció: TA guruk, meddig is, mit mond a csárt?) Ha azzal elszüttyögne egy-két hetet, akkor már nem is nagyon engednék le szelvényvágásig (kivéve: Pravda este 11-kor lehozza, amit diktáltak a kolostorban és/vagy háborús eszkaláció és/vagy nemzetközi helyzet fokozódik). Minden esetre: jó beszálló lehet, aki még szeretne az osztalékraliból csípni.
Remélem én is, hogy kitart, illetve van még muníciója - pénze - a nagyvevőnek, ami legalább addig kitart amíg más hasonló kaliberű befektető belép a vételi oldalon. Ha ez így lesz, emelkedik tovább, ha nem, akkor vissza és a shortosoké a terep.
Egy hete kb amikor egy hatalmasat beleadtak akkor RSI lehűlt rendesen napon belül! Szóval ez a korrekció is lehet többféle. Lehet, hogy kitör 3000 felé és oldalazik felette pár napot, hetet. Lehet beleadnak egy nagyot és vissza ugrik. De láttunk már olyat is, hogy hetekig túladottban maradt és vették tovább. A magas osztalék miatt ennek is van egy jelentős esélye! De növekvő forgalom és, hogy nem sok papír maradt amin még nagyobbat lehet kaszálni abba az irányba mutat, hogy nagyon beejteni nem fogják a MOL-t az elkövetkező hónapban! Mivel mindenkinek mást jelent a "nagyobb". Ezért meg is nevezem a mértéket. 3000 felettről max. 5%. Ez a szélsőséges eset. 2-3% a reális. Ha megúsznánk oldalazással az meg legjobb lenne nekünk, akinkek van papírja is! Persze ha nagy gebasz lesz világban vagy bejelentenek valami extrát, ami érinti MOL-t akkor az felülírhatja. De a fentieket változatlan körülmények mellett gondolom!
Te is hogy örülsz az OTP emelkedésének, ha emelkedik éppen, ezt a hozzászólásaidból egyből le lehet szűrni, és soha nem írsz az összes OTP topikba csupa negatív, degradáló dolgot, igaz? Ha esik, azonnal megjelensz és teszed fel sorba a lefele menő csártjaid / véleményed és szinte süt a hozzászólásaidból az elfogulatlan, őszinte öröm, ha emelkedik. Fától az erdőt!
Ne viccelj már, hogy lefele is mehet...😃😃😃 Ugyan már!!! (T+2) Óráson még van hely egy ugrásra, bár nem ez a fontosabb... aztán fel fel... MOL/h1 https://ibb.co/3vRchsj
Reális forgatókönyv ez is, de én azt gondolom, hogy jelen helyzetben nem biztos, hogy július 19-ig naposon marad túlvett... a maival az még 29 kereskedési nap. Persze, nem kizárt, egy enyhe oldalazás csökkenéssel hűthető az RSI, és akkor megússza mondjuk a 2840-es támasszal az "esést". Ha ez a verzió lesz, az is egy jó beszálló. És ez nagyjából a tegnapi záróhoz képest egy uszkve 5%-os korrekció, amit írtál is, én se gondolom, hogy - ha nincs valami rendkívüli, akkor - tartósan ez alá húznák (max. napon belül alászúr).
Farkasfű ábráján is van tere a 3K fölé jutásnak, aztán ha jön egy kisebb korrekció az sem jelenti még a 2350- ről indult emelkedő trend végét. A lényeg a korrekció mértékén lesz. Amíg vevő van, addig nagyobb az esély egy enyhe, oldalazó korrekcióra
szerintem ha hó közepéig nem viszi át a 3k-t, égvilágon semmi baj nincs. Továbbra is emelkedésben van, még ha jön is 1-2 nap mínusz, ami meg inkább csak támaszt erősítene.
Törölt felhasználó2023. 06. 08. 09:55
15 perce nincs kötés, hűl az RSI, kitörés várható.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.