Elég méretes parkkal ülök benne. Kicsit mérges vagyok, mert eladhattam volna és most jóval olcsóbban visszavehettem volna és jóval nagyobb pakkom lehetne, de ebből a körből kimaradtam. Majd megfordul, addig meg nem kell pánikolni, tartani kell, nem eladni. Ha az osztalék karcsú lesz, azt is túl fogja élni a papír. Szóval nyugi. Csoda, hogy csak ennyit estünk, amekkora gebasz van mindenhol a világon. Nincs olyan nagy gáz, csak már amúgy is rövid a kanóc mindenkinél.
Továbbra is tartom, az alacsony árfolyam kiváló lehetőség arra, hogy a kiváló menedzsment további részvényeket ajándékozzon Miklósa Erika Művész Asszonynak.
Szia. Persze igazad van. Nálam az 5 K darabszám nem a világ vége. Vannak itt brutális nagy pakkal is. Viszont a fórum azért van hogy a gondolatainkat megosszuk. Mondjuk úgy "hangosan gondolkodtam"..:) Kinek mi a megérzése. Remélem max a megmaradt certi kiütése után fordul majd. Kellemes pihenést neked és mindenkinek. Csütörtökön majd meglátjuk hova tart igazán.
Van egy portfóliód, neked megfelelő arányokkal, ez is benne, az is benne, így jó az. Ez csak egy eleme az egésznek, és minden nap nem fog esni ekkorát. Fog majd emelkedni is, nem is keveset.
Szia. Nekem 5K van benne. Próbálom viszont az okot megtalálni a folyamatos lecsorgásra. Forgalom ma nem volt igazán. Maradok mert a PMÁP rengeteget hoz. Ez itt nehezebben fogja megtermelni a hasznot. Ennyi.
3 családi ház ára ketyeg benne. Nem erről van szó. Fura. Vagy valaki megint hamarabb tud valamit vagy az osztalék nagysága kérdéses? OK : kint pánik van és a gáz - olaj megszenvedte. Na de hogy 350 pontot lefele így sorozatban??? Valami nagykutya adja szépen. Záróban rálökött 199.424 DB-ot
Telejsen érthetetlen. 2840ről pár hét alatt - 350 pötty. Vagy nem lesz rendes oszti és néhány nagyobb szerelő tudja, vagy tényleg cumiztatás van. Lehet feltenni a téteket, de kb lutri.
Ahhoz kicsi a forgalom... ha volt is az elmúlt napokban, szerintem csak a certi kiütések miatt volt nagyobb forgalom, amúgy csordogál lefelé, ahogy az Q4 után várható volt. Ha lesz osztalék és mondjuk 300, vagy inkább 350 körüli vagy afeletti, akkor meghúzzák. Dobni kell, szelvényvágásig úgyis beverik...
2x rántották meg a devizával együtt külföldről (az egész BÉT-et), kiütöttek egy csomó certit, és ha ehhez hozzáadsz 1-2 pánikeladást, akkor meg is van ez a szint 2750-ről. Ebben nem gondolnám, hogy benne van az osztalék kiesése vagy egy armageddon.
Igen én sokszor kérem a segítségét és mindig segít, sokat tanulok tőle és minden tiszteletem az övé! Bizonytalan vagyok pár dologban semmi kétség, de megnyugtatlak, hogy az nem a MOL! Sok nyerőt kívánok!
Szia. Nem tudom de én nem ugrálok. Látom olyan bizonytalan vagy. " ránéznél komolyabban a MOl-ra?" (Richter fórum) UI: Farkasfu elemzéseit szeretem én is. Hát lehet tisztább képet kapsz rajta keresztül a döntésedhez. Sok nyerőt
Csoda várás vol n+ végtelen :) Nem hiszem el hogy nem követitek a tőzsdét ... magyar papírok 90%ba semmit nem tesznek a jó hírre de inkább esnek.. Kár hogy ez a banki dolog nem vágta jobban gajra az egész tőzsdét..2.1K ig lenézhetett volna :)
Szia. Azért örülnék ha például Március 15-én jelentenének be egy szép magas osztalékot szuper beszéded mellékelve a cég további terveiről. Csütörtökön meg 200-250 FT-al feljebb nyitna az árfolyam.... Szaladna mindenki a kicsi után...:) Azon jót nevetnék
Nemcsak a Mol-lal!Egész BÉT-tel!Jó hülyére van véve mindenki 5-6éve folyamatosan,és ez most üt vissza!Unióba is!Hazugsághegyek,meg pénzszórási pénzlopási orgiák évek óta!Itt a vége most ezeknek,ennyi volt!Most jön a fekete leves!
Akkor én eladok minden papiromat,pénzemet kiveszem az utolsó forintig,bankszámláimat megszüntetem,azt többet az életbe nem fektetek be se Magyarországon,se az Eu-ba!Tiszta hülyének ne nézzen már senki azért!30-40% ot lopott ki az egész EU az emberek pénzéből 22-ben!Annyival ért kevesebbet a pénz kábé!Legalább magának ne hazudjon senki!
Ne haragudj, de ezeket írhatná a sarki pék is...1x nem jött be... ráadásul egyik héten azt írja, hogy most fog megindulni...másik héten még, hogy esni fog...
Miután kifizették maguknak a világ minden pénzét prémiumként érdekes lenne ha a részvényesek nem kapnának semmit. Ha már az árfolyamot nem védik semmivel, még egy srv programmal sem. Sok olajos papírom van, ennél meredekebbek is, de azt senki nem merte megcsinálni, hogy nem fizet, mert tudják, hogy következménye lesz.
Jó napot! Private Banking friss:--MOL napi: Folytatódott a csökkenő trend mentén történt mozgás. A tegnapi pánikban leszúrt a 2325-ös szintig a papír, amelyről heves és jelentős mértékű visszapattanást láthattunk. Ezzel kijelölhetet egy lokális mélypontot tegnap. Ennek a szintnek a közelében akár rövid távra is érdemes lehet vételeket keresni. A piros vastag csökkenő trendvonalat érdemes követni, amíg ez nem törik addig trendszerű emelkedés nem valószínű, hogy jön. Ellenállások: 2813; 2969; 3125; 3438. Támaszok: 2375; 2250; 2125
Legyünk már realisták.. Ha áll a balhé az Usaban lassan Európában, akkor minden esni fog.. Mikor valaki beszállt pl MOLba ilyen környezetnél, szerintem az osztalékon kivül abban bizhat/ott/ hogy valamiylen szintu menekülő papirként arányosan kisebb mértékben fog gyengülni...
Nemrég tettem be egy chartot, ami után felmerül a kérdés, hogy miért rakok be vételt ha minden lehetséges támaszt letört azóta és ennyire gyenge a papír: A 2335 környéke eddig 4 alkalommal fogta meg az esést, ez a szint véletlenül az 1500-3170 emelkedés 50-es fiboja. 61.8 után lehet kijelenteni, hogy egy trend behalt, de 50-nél van a legnagyobb esélye a fordulásnak. Én erre spekázok most. A másik ok pedig az, hogy én hosszú távra veszem és nemrég még nem gondoltam volna, hogy újra bővíthetek ezeken a szinteken. Tudom, most állampapír a menő, de ha év végére behazudják az egyszámjegyű inflációt és fordulnak a hozamok akkor már elképzelhető, hogy késő lesz. Van azért tőke akkorra is.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.