Nemrég szomorú voltam hogy 2710-ért veszteséggel eladtam. Innen nézve egész más a megvilágítása... Hajrá Viktor csak így tovább döntsük be az egész országot is. Mindenki hülye csak mi csináljuk jól.
Nyomjad csak a negatív marhaságaidat, de ne felejtsd el, ha minél rosszabb a gazdaság teljesítménye annál nagyobb az esélye, hogy az állampapírokat is időlegesen befagyasztják! Szóval így szurkoljál bakker.
"Elemzői kérdésre a MOL vezetése korábban úgy nyilatkozott, hogy extra osztalékról a kilátások függvényében fognak dönteni." Kilátások? Akkora a sötétség hogy kilátástól kár beszélni :-D
Olaj -3%, Amerika esik.. BBBalin meg rajzolja a mikrochartjait a 200 napos alatt , 220 ft esés után , ügyes ) golden cross helyett halálkereszt? amúgy 2500 körül ha lesz, már csökken némileg a rizikó nem ország szinten, ott nem le vok minősítve 2x
Állampapír= nincs adó, jó hozam, nincs idegeskedéa. Kitudja mi lesz itt még idén a tőzsdén? MOL +1%, OTP +1%, RG -9%, idén. Nincs menekükés csak az állampapír
Sikerült eltávolodni a napi min.-től 30 Ft-al, szerintem ez pozitív. Nem beszélve róla, hogy megmaradt a tl certi is. Jó lehet egy fordulóra, intenzív emelkedéssel. Már csak az oszti bejelentés jöhetne hozzá holnap!
OTP topicban reggel még fejtegették, ha nem sikerül kiütni a tl82-t (ugye ez már a múlt), akkor érdemes bele venni, mert nagyot lehetne nyerni rajta! Lehet MOL-ban lesz meg ez a lehetőség a tl67-el?
Ahelyett, hogy kialakított volna egy erős kis-és középvállalkozói réteget 2010 után, létrehozta a NER vízfejet. Ebben a vízfejben rengeteg éhes száj van, akik semmihez nem értenek, viszont etetni kell őket. Úgyhogy előbb-utóbb fel kell adni a tökös gyerek szerepet, és lemenni csicskába.
1 ember idióta akarata földbe döngöl egy egész országot...üsse már meg valaki, ébredjen már fel...senki nem akar az oroszokkal cimbi lenni...senki nem akarja megvenni a repteret, amit pár 10 milliárdért adtak el...
Törölt felhasználó2023. 03. 07. 14:36
Menekülnek a befektetők a bétről. Nagy hármast csúnyán öntik. Orbán el fogja veszíteni hatalmát, ha nem állapodik meg gyorsan az eu-val. Na nem holnap és nem holnapután, de elfogja. Nem is értem, hogy ezen kis p..a országban miként gondolta,hogy szembe mehet a nagyhatalmi gazdasági elvekkel? Elszállt vele aló, ez a be....g elme teljesen tacsra teszi az országot.
Ami még feltűnő, minden blue cég vezetése hallgat, még Csányi is csak lapít. Orbánnak választania kell: EU vagy Putyin, EU vagy NER rendszere és így tovább.
Kiütöttek valamit az OTP certin kívül? lemaradtam valamiről?
Törölt felhasználó2023. 03. 07. 14:06
Megjött a szokásos délutáni leöntés. Okokat keresitek: van bőven főleg politikai, de Fed elnök beszéde is várhatóan negatív lesz a piacokra nézve. Orbán kijevi útja és RUS válasza, az eu-s források lehetséges távolodása - kormány politikai és gazdasági játszmái, stb.
Mit vársz mit írjon?? Neki nincs certifikát. Nekem sincs de k***ra bosszant hogy a BET homokozó lett. Sajnálom már hogy belevettem. Nem baj üldögélek benne.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.