ahogy emelkedni is...így teljes és korrekt a kép...
Törölt felhasználó2023. 03. 03. 10:35
vicc amit a részvénnyel művelnek.....nagyon alacsony forgalom mellett.....ennél sokkal többet ér a Mol.....kezd fogyni a türelmem, de az osztalékot megvárom...utána döntök.....remélem a 2650 megtartja , de ütik vágják a Molt...okokról korábban sokat írtam.... rendkívül alacsony a részvény értéke , így könnyedén manipulálható az ár, vezetőség kommunikáció hiánya, alacsonyabb profitot várnak egyes elemzők..... miközben rekord bevétel volt 2022-ben, terjeszkedési politika folyamatos, finomítói karbantartások lezárva, Slovnaft is exportálhat termékeket, poliol gyár is már teszt üzemmódban, indul a hulladékgazdálkodás.....stb. és ne felejtsük el, még 83-85mrd huf érkezik a Horvátoktól ami szintén támogatja az osztalék magasabb értékét...... ami a repteret illeti nem látom a Mol szerepét a történetben.... ezzel az erővel az OTP is segíthetne az államnak ....
Nálam ugyanez. Ezen a fórumon szerda este 18:21-kor megírtam az alakzatot. A nyakvonal visszatesztje is kész, csak a letörés hiányzik az általad is vázolt szintre. Én megvárom, a MOL simán tud esni egy nap alatt is 100 Ft-ot, ha akar.
Nulla hírre, hogy ennyire elkezdjen esni a papír, azért nem jellemző szerintem, hacsak nincs valami a háttérben, amiről a kisbefektetők nem tudnak. Elég gyanús, hogy elmarad idén az oszti, és ezért dobálják a bennfentesek...
mi lenne az érv részvényesek felé???? háború alatt is fizetett osztalékot, hatalmas kp. állományon csücsül a vezetőség, maguknak milliárdokat osztogatnak, alapítvány is várja a működéséhez szükséges osztalékot stb.. nem szeretem a nem indokolt elméleteket...ok. akkor válaszolok a te felvetésedre: mi lesz,ha 500 HUF lesz az osztalék?
hétfő délután tette be gyula,már itt kellett volna gyanakodni,hogy valami nem kerek,erste előtte nem így nyilatkozott:) -Erste:-- Továbbra is emelkedő trendben van a
MOL árfolyama. A 2.800 forintnál látható ellenállást ma reggel már
tesztelte az árfolyam, ennek áttörése esetén 2.842 forint lenne a
következő szint. Támaszt a 20 napos mozgóátlag és az emelkedő trendvonal
jelent. Támasz és ellenállás szintek
Nem látok rá nagy esélyt. Ilyen inflációs környezetben öngyilkosság tartani a casht a cégnek, elkölteni meg egyszerűen lehetetlen ennyit. Ha mégis megtalálják a módját és értelmes dologra költik, akkor meg benne marad az érték a vállalatban, tehát az árfolyamot nem befolyásolja negatívan. A MOL és a részvényesek minden nap súlyos pénzeket veszítenek amikor ott "pihen" a kifizetetlen osztalék. Egy ilyen horderejű döntésnél azért azt is mérlegelni kell a menedzsmentnek, hogy a "nem baráti" tulajdonosok még mindig többségben vannak és van az a pénz amiért megmozdulnak.
neked mi van TL64? Tegnap majdnem vettem, be is raktam 300 ft-ra de oda nem jött le, lehet jobb is. Legalább nem fürdök be megint. :) sok sikert nektek mindenestre és 3000-es mol-t a népnek :)
Törölt felhasználó2023. 03. 03. 10:02
Ricsi meg menetel...OTP is zöld, csak MOL van pirosban..hm...hm... elindulhatna már ez is stabilan fel! A fentiek figyelembevételével itt vmi gond a Mollal van...mert, ha akkora leminősítést várna a BÉT közönsége... akkor a többi se lenne zöldben
Az csak a charton tűnik közelinek, ott már óriás tételek vannak a könyvben, egyelőre láthatatlanul. Szerintem még a 2540 is csak egy napon belüli leszúrással, pl a certi kiütéssel érhető el. Az biztos, hogy a trendfordulóhoz meg kéne jönnie a forgalomnak.
Azért felhívnám a figyelmet arra amit szerdán feszegettünk és "einstein" azt is kilátásba tette, hogy 2550-nél ráborítanak az 2350 lesz könnyen. Nem riogatok senkit nekem is van long certim, de nem árt ezt is számításba venni!
Tudjátok, hogy negatív forgatókönyveket is fel szoktam tenni, igyekszem objektíven értékelni a helyzetet. Sajnos az elmúlt napok után nem igazán maradt szerintem bullos forgatókönyv. Jelenleg én úgy látom, hogy esélyesebb a lefelé folytatás. Van egy fej-váll ami úgy tűnik megvalósulni látszik és a célára valahol 2542-nél van. Hosszabb távon ez természetesen nem változtat a kilátásokon.
. https://invst.ly/-fwqb
.
Remélhetőleg negálódik, de azért érdemes szem előtt tartani.
en korabban mar irtam a moderatoroknak h Tanckar-t legyenek szivesek korlatozni, mert provokator. sajnos meg mindig itt garazdalkodik es ez jelentosen rontja a topik szinvonalat. ezert nem is nezek be ide gyakran. csak azt nem ertem, hogy miert nem jottok at a masik topikba? :) es a felreertesek elkerulese vegett: ugyanilyen irritalo lenne ha egy longos provokator csinalna ugyanezt
Kilátás rontása a minimum, de éppen eleget tettünk azért, hogy akár ők is leminősítsék az országot. Durva állami beavatkozás van, ez miatt nem hinném, hogy változatlanul hagynák a besorolást.
A pontosítás végett,azért hogy a dátumok között ne vesszünk el,az időpontot is tegyük mellé a vezetőségi célpremizálás célárának(3070) amelynek a határideje 2022 december 31- ig szólt.Segítséget nyújtott hozzá ez a momentum is természetesen,de az osztalék rallyt a tavalyi 300 ft osztalék bejelentés vitte 3170ft- ig.Szvsz.
Sziasztok Sajnos a Tl67. 2588 Ft közel van. Nagyon sok a long certit, és csak 4 short certit van: Ts37 3036 Ts34 3192 Ts35 3354 Ts21 3524 Szép napot mindenkinek
Igazad van, de értetted az én "morgolodasomat"...de azért kicsit jobbat várnék, illetve nem minden áron arra játszik az ember, hogy bukjon...ha csak kicsit is...
nem értelek...ha egy évvel ezelőtti példát említesz akkor a 3170 mikor is volt? mások már levezették....de a ki be ugrálás a legnagyobb veszély a tőkére nézve.....egy hónapon távon biztosan 3k környékén leszünk....
OTP-t esetleg megnézted 1 évvel ezelőtt? Vagy Richtert? MTELT inkább nem is említem. 2020 tól mostanáig kb. csak a MOL,-t volt értelme longra tartani, ha az inflát levonod, és az osztalékokat is számolod. Tavaly óta valóban nem szép semmi eddig. Mégis még a MOL az amin nincs akkora bukó, mint a töbiben. Egyrészt, mert nem alacsonyabb az árfolyama az 1 évvel korábbinál, másrészt a 300 Ft oszti is ott van közben.
Erstének semmit sem szabad elhinni Mol ügyben, hatalmas kavarógépek amit bécsi szellő is táplál....és ez nem vicc.... ami az OMV Szlovén kútjainak eladását illeti , ott sem frankó minden, OMV pontosan tudta, hogy a vevőnek (MOL ) gondjai lesznek az eu szabályozás betartásával....valakik feljelentették a Mol vásárlását!!!
ezt nem gondolom ezt tudom, elemzés szépen kiadja, a leöntés meg csak ráadás lesz
Törölt felhasználó2023. 03. 02. 20:40
OTP,MOL ,RICHTER IS ESIK TÖBB NAPJA / ma a richter kicsit korrigált az előző napi nagyobb esésből.... nem Mol specifikus...., de a három közül a Molban van csak nagyobb emelkedési lehetőség pár hónapos időtávon....
Q4 óta kísértetiesen emlékeztet a tavalyi augusztus-szeptemberi mozgására... akkor szisztematikusan, korrekció nélkül nyomták le 2350-ig. Talán most addig nem jutunk... tippem, hogy 2500 alá nem nyomják le.
Ezt longra nem lehet tartani....ha elkapod az ütemet, akkor brutál sokat lehet keresni a Mollal, de azt a Jóisten tudja eltalálni... arra szerettem volna rámutatni, hogy aki 1 éve bevásárolt 2650en és várta a csodát, hogy 1x 3500 lesz, az bukott nem keveset...ugye a nem keresek semmit is bukás és az infláció is....hat... nagyon tudnék örülni ha elindulna és legalább 2800-2850 környékén maradna stabilan......
nekem a 3 blue közül ez a legkiismerhetetlenebb, mikor megindul és kitör beszáll az ember, aztán 2 nap múlva leöntik, eladja az ember, de aztán meg hirtelen kilő ismét, teljesen hektikus...ha ma nagyon beverik akkor meg érdemes beszállni, kivéve ha holnap még tovább verik...de lehet megint +2%-os nap jön...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.