Vagy szemellenzősek vagy pénzt szeretnének keresni. Csak egy példa: Az a szemellenzős aki január elején még pezsgőmámorban úszva vett egy raklap Otit és január végén már jól az esésben eladta keresett 11k-10k 1000 forintot részvényenként. Az a szemfüles aki az első beejtésnél (11300) megshortolta és visszavette 10800-on 10 nap alatt fogott 500ft/rv . Ezt összehasonlítani a Mol mozgásával, potenciájával és várható osztalékával (amit nem tudunk) , több mint tévhit szerintem. Nem vagyok egyik rv ellen sem, de ezt azért látni kell.
Minő meglepetés! Egyébként én továbbra sem értem, hogy a magyar tőzsdén mi megy. A napnál világosabb, az elmúlt évek történései alapján, hogy a BÉT-en található 4 blue közül a MOL az, amiben komoly potenciál van, mind árfolyam emelkedési lehetőség, mind osztalék szempontból. Valamint még a Richter, az ami fel tud mutatni érdemi teljesítményt. A magyar befektetők mintha szemellenzősek lennének, és nem a valós hozam lehetőségek mozgatnák a befektetési szokásaikat. Külföldiekről most nehéz beszélni, mert itt hagyták a BÉT-et.
Mai jóslat bejött. Nem sikerült venni, mert picivel lejjebb tettem ajánlatot. Megfordult, innen megint ki lehet venni kb 3%-ot, mire újra beejtik. Nem történik itt semmi különös, jatszadoznak az árfolyammal..
hogy lehet, hogy fél évvel ezelőtti regisztráció után még ez kérdés? De miután az elmúlt hónapban többször kérdezted, valszeg nem csak szívatsz minket. (és ki az, akinek tetszik ez a kérdés???) A könyvben a legjobb vételi és eladási ajánlatok szerepelnek. Darabszámmal kiegészítve. A pillanatnyi árfolyam nem a könyvből adódik, de nyilván befolyásolja, hanem a vételi-eladási megbízások megvalósulása. Ha pl vki elad ebben a könyvben 10E db-t, akkor rögtön 2682-n találjuk magunkat árfolyamban. Még mindig nem értem, mi nem egyértelmű ezen. Vagy én nem értem a kérdést...
A legmagasabb vételi, és a legalacsonyabb eladási ajánlatokat mutatja a könyv. Ha venni vagy eladni akarsz, megadsz egy ajánlatot (ár és darabszám). Ha van egymásnak megfelelő eladási és vételi ajánlat, akkor megtörténik az adásvétel. A pilanatnyi árfolyam a legutolsó adásvétel árfolyama. Pl. most van vételi ajánlat 2692 Ft-on. Ha most beteszel egy eladási ajánlatot 2692-őn, akkor az teljesül.
Jó napot! Private Banking friss:-MOL napi: A hosszabb csökkenő trend alatt folytatta az oldalazást. A 2813-as szint fontos ellenállás, amíg ezen érték fölé nem tud törni, addig nem várható trendszerű tartós emelkedés. A 2656 újabb letörése esetén a 2500 körüli szintre is leeshet, amely alatt újra a vétel jöhet számításba a 2375-ös szint körül. Ellenállások: 2813; 2969; 3125; 3438. Támaszok: 2500; 2375; 2250; 2125.
Én sem gondolom, hogy sok pénzt mozgat. Félreértettél. Kisstílű játékos. Ettől függetlenül ő is venni akar, csak lényegesen olcsóbban. Persze eladni majd csak jóval magasabb áron szeretné! :)
Na jó, azért szerintem túlgondolod Gaben tevékenységét. Lassan olyan lesz ebben a topicban, mint egy kisalföldi Michael Burry. Nem mozgat ő párszázezernél többet.
Na most a gép kikapcsol nálam. Nekem ezt nézni nincs kedvem tovább. Szinte semmi tőkével le vagy fel lehet mozdítani az árfolyamot. Aki kitartó annak sok nyerőt. Én tartom osztalék után is a pakkot. Szomorú hogy itt tart most minden nagyobb papír. ÉRDEKTELENSÉG ÉS JÁTÉK APRÓPÉNZEL. Az időjárás viszont gyönyörű itt nálunk. Remélem otthon is. Legyen szép napotok HAJRÁ MOL
Lehet baragadt neki, egy korábbi beállításból, és részteljesült lett. Vagy fordítva, bettett egy pakkot, és abból valaki piacin rányomott, és részteljesült belőle 8 db. Nekem is volt már ilyen, betettem 700 db certit, és 1-et vettek belőle első körben :D
KBC: “Mol: Céláremelés érkezett a Molra, a Wood 3500 forintról 3590 forintra emelte célárát a részvényre továbbra is vételi ajánlás mellett. A részvényre vonatkozó konszenzus 3380 forint jelenleg, amely jelentősebb felértékelődési potenciált mutatna.”
Én is erre számítok, hogy jelentés előtt feltolják 2950-re (azzal a különbséggel, hogy szerintem - akárcsak az előző negyedéves előtt, itt is - egy-két nappal előtt húzzák csak meg). Tippem egyébként, hogyha nem lesz utalás osztalékra vagy valami pozitív meglepetés (a rekord eredményen kívül, amire már mindenki számít), akkor utána esés lesz, vissza 2800-ig, esetleg benézünk alá.
Gaben ez a primitív szint, olyan , hogy minden Mol emelkedésnél be fogom kizárólag neked írni, hogy balfék vagy......te aki utálod a tanárokat is..... és nem győzted beírni ide mid van......egy senki vagy Gaben ezt jól jegyezd meg.....
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Az SPB szakértői szerint az amerikai olajtartalékok alacsony szintje miatt egy esetlegesen körülbelül 70 dollárig visszaeső olajárnál érdemes belépni vételi oldalon erre a piacra, és az olajtársaságok közül ajánlott a környezettudatosabb, ESG-konform cégek papírjaira koncentrálni. A Kelet-Európában zöld szemléletével élen járó MOL mellett említhető a nyugat-európai TotalEnergies, a BP vagy a Shell. A kedvező árfolyamkilátások mellett ezek a papírok hagyományosan jó osztalékot fizetnek, ebből adódóan ütésállóak és kevésbé volatilisek Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. https://www.portfolio.hu/befektetes/20230206/spb-van-egy-izgalmas-dollarban-kibocsatott-magyar-allampapir-595248
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.