-Erste:-- Csütörtökön átlag feletti forgalommal
megindult a MOL, és az árfolyam sikerrel törte át a 200 napos
mozgóátlagot. Az emelkedés pénteken is folytatódott, szintén átlag
feletti forgalommal. A 200 napos mozgóátlag támaszt jelenthet az
árfolyam számára, míg ellenállás 2.800 forintnál látható. Támasz és ellenállás szintek
Jajj, legyél már kicsit reálisabb, mind az OTP, mind a MOL átlagos forgalom mellett esik, egyedül a Richter at átlagon felüli. Amikor dézsából öntötték az OTP-t (pl. háború kitörése után), jóval 10mrd fölött volt. Ez a mostani visszafogott reakció.
jó hogy eladtam pénteken legalább ezt, túl nagy volt az öröm 2800-nál, tudtam hogy baj lesz, ha ennyire örül mindenki... most visszavettem még egy csomagot, meglátjuk...
Pici jó hír, bár a MOL-nak a napenergia meg a megújuló energia még csak melléktevékenység, de egyre jobban bővítik az ezirányú tevékenységet (pl. beszállás az ALTEO-ba): https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230130/napenergia-rekordmerteku-tarifaemeles-jon-592782
Jó hír az osztalék szempontjából, hogy a transzparens, átlátható férfi wc árnyekolását költséghatékony módon, fóliával oldották meg. Ezzel is jelezvén, hogy odafigyelnek a költségekre, legyen cash az osztalékra!
Egyetértek. Egyelőre itt a MOL-ban semmi tragikus nem történt. Az, hogy lesz itt is kis esésé, az borítékolható volt. Az elmúlt napok forgalommal történő emelkedései után, ez az eddigi esésé, kis forgalom mellett, akár még bizakodásra is adhat okot!
Forgalom alapján, nem sok befektetőnek volt meglepetés a pénteki lemínősítés.Ennek ellenére, befektetésre ajánlott kategóriában hagyva magyarországot.Ez sem egy elhanygolható szempont ebben a kiélezett nemzetközi viszonylatban.
Egyoldalú vagyok, igen, ha rólad van szó, mindenképpen - és még egy-két ilyen beírás és nem is akarok ezen változtatni! Hogy a topikban mit lehet venni... passz. Nem olyan régóta járok ide, úgy tudtam, semmit. Vannak, egyébként, átküldöm a linket, ha gondolod. Jó esélyekkel indulsz, én biztos vagyok benne! (Ez most megint irónia volt, nem úgy kell értened, ahogy leírtam!)
https://invst.ly/-4zpa
.
Sajnos tavaly Április óta van egy leszorító amit nem tud szignifikánsan áttörni az árfolyam. Most újfent nagyon közel kerültünk hozzá, egy pillanatra át is szúrta, de a leminősítés nem engedte tovább. Amennyiben nem sikerül bedönteni az árfolyamot és újra felfelé indul, úgy a leszorító trendvonal áttörése után a legutóbbi lokális csúcs, 2916 áttörése lehet a cél.
.
A mai rossz hangulatban pontosan MA200-ig szúrt le a mai napon, egyelőre támaszként funkcionál, MACD naposon vételen. Meglátjuk, hogy USA nyitásig mi történik, de azt gondolom, hogy a záró kötés lesz ami megadja a következő napokra az irányt.
Biztos sok időd volt a kitöltésre vagy kaptál segédletet. Nívós munkahely? Szövegértés teszt? Lehet, hogy egyoldalú vagy, úgyhogy elmagyarázom: Balin az "OTP részvényesek ide!" topikban izgult az esésért vagy miatt...én pedig gondoltam valamennyit visszaadok belőle. Ez a motiváció. A bejegyzésem a jövő időre vonatkozott, amiről úgy gondoltam, hogy hamarosan eljön. Szerinted egy részvényeseknek nyitott topikban mi lehet az a "valami" amit esetleg megvesz az ember? Részvény, befektetés! Ha nem OTP, akkor Richter vagy MOL, esetleg állampapír. Rajtad még nem tudom, hogy ki segíthet, de igyekeztem. Apropó, tényleg vannak ilyen munkahelyek? : )
Pár hete csináltam egy elég masszív kis szövegértési tesztet (egy nívós munkahelyre jelentkezéshez kellett), 100%-os lett a szövegértésem. Ilyen háttérrel sem értem a beírásaidat, azt meg még kevésbé, hogy akkor te mit is akarsz, voltaképpen? Mindjárt 2652-ért MOL részvényt venni, ami nem is mindjárt, hanem a jövőben? És mi kellett volna, amíg esik az OTP? Valami? De mi az a valami, ami kellett volna? Szerintem egy bróker szívesen segítene neked, venni valamit, valamennyiért.
Nem fontos...amíg esik az OTP addig kellett volna valami...mivel munka mellett részvényezek egy kicsit, nem túl fontos pozícióban lennem... a MOL-lal viszont az elmúlt években sokat idegeskedtem...
Nagyon jól tartja magát a MOL! :) 1% alatt az esés, kis forgalom mellett. Valóban csak a gyengekezűek adják. OTP-ben 15X-ös forgalom, MOL-hoz képest, és majd 2% a minusz.
Törölt felhasználó2023. 01. 30. 09:36
A forgalom vicc, bármelyik irányba elmozdulhat, ha valaki azt akarja.
Álljunk meg egy szóra!Miért ne fizetnének osztalékot?Elvesztettem a fonalat!
Törölt felhasználó2023. 01. 30. 07:44
Huuuu..van Vita! Március 1-ig 3.200 lesz a MOL és kész! Osztalék meg 450 ft....es nyilván kifizetik! Mától fölösleges bármi mást beírni! Jó pihenést mindenkinek!
Február 17- én, lehet hogy lesz infó Hernáditól az osztalékkal kapcsolatban, mert a charton az lehet megfigyelni, hogy a 2600-2700-as sávból, rés hátrahagyása nélkül(egyébként ez fontos momentum az osztalék várakozások előtt majd minden blue chartjain,pozitív szcenárió esetén)sávot kezdett váltani.
az én infóm szerint hamarabb megszületik a javaslat..... ezen vitatkozni? március elejéig eldöntik......de nem is ez volt az alap kérdés, hanem a provokatív beírás arról, hogy felesleges az osztalékon rugózni, mert nem biztos, hogy kifizetik...mondja ezt az akinek nincs részvénye... de azért értsél vele egyet nyugodtan....
Azt nem gondolhatod komolyan, hogy ezen a fórumon érdemben fel lehetne beszélni a MOL árfolyamát. Balin már szinte úgy beszél róla, mint szeretett gyermekéről (kb úgy elfogultan), de nem hiszem, hogy hatása lenne az árfolyamra.
azt kell mondjam tájékozatlan vagy mert az osztalék javaslat februárban meghatározásra fog kerülni, így volt az elmúlt évben is ( max. március első napjaira esett ) ...továbbá a javaslatot még soha nem írta felül a közgyűlés, háborús helyzetben sem!!!!!! Nyugodj meg ki lesz fizetve, ha tetszik ha nem......
Logikus, hogy szerintük nem...épp az árfolyam felbeszélése megy...én voltam MOL részvényes kb. 1,5 évig, mert azt hittem, hogy olcsón vettem...most tart ugyanott az árfolyam, ahol eladtam. : )
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.