MOL? : ) Mocsár és dagonya... : ) Tavaly és tavalyelőtt lejátszottam...mindig rajzolták a zseniális grafikonokat égbetörő célárakkal... azután rendre kiderült, hogy aki az alapján kereskedett volna, az "nem értette", hogy milyen időtávra szólt a grafikon. : ) Most megtolták az árfolyamot, hátha sokan beveszik a megindulást...kívánom nektek, hogy valós legyen! Egyébként szerintem a BÉT-en inkább hangulati kereskedés van, mint TA...
Csak konszolidál. Nagyon kiszaladt a 15p-es BB-ből. Egyébként most erősebb a momentum MOL-ban, az OTP-nél. Szerintem. MOL kitörésben, OTP meg korrekcióban.
Így van. Előszőr menjen fel a leírt sávba. Ott majd valami "löket kell neki". Osztalék extra magas? Háború "lecsendesedése?" Erre nem számítok most jelenleg bevallom. Extra adóval kapcsolatos jó hír? Nem tudom!!! Viszont kell valami majd. Sok nyerőt mindenkinek
Abszolút nem hibáztatok senkit, mindenki segítő szándékkal írja a gondolatait. Aztán az ember egymaga dönt. Jó a stop, csak jól is kell használni. Rengeteg szívásom volt már belőle egyébként, ez a gyenge pontom. Általában szeretem az aljra tenni. :) Kicsivel mindig lentebb kéne, mint ahova teszem. De igen certinél még bonyolultabb az egész, mert 15-20 ft van a 2 oldal között...
Otik mennek longba, ha megy még lefele 11k-ra jönnek majd az újabb csomagok. De most felvele vette az irányt az is. A legnagyobb tömeg most a Richterben van. Ott várom az igazi kánaánt, remélem eljön a réstető ott is hamarosan
Egyébként 2800-2848 között felrajzolható egy ellenállási sáv. Abban fut most éppen a tavaly február óta a tetőkre húzható csökkenő trendvonal is. https://invst.ly/-3x2b Szóval azt csak akkor fogja átvinni 1 svungra, ha valami nagyon jó hírek jönnek, szerintem.
Igen és 2650 alatt adtam már bele a certibe is, mert a 2600 kezdett lebegni a szemem előtt. Úgy voltam vele ha oda leesik visszaveszem magam, sőt még rá is teszek.
Néha a könyvben több, mint 10 forint különbség is mutatkozik. Valaki néha beletép, más meg leönti. Igazi kereskedésre még nem ajánlott, ezért a stopot is ennek megfelelően kell kigondolni, azaz nagyobb léptéket kell szerintem tartani. Én soha nem használok stopot, nekem csak a véleményem változhat meg a pozimról, akkor viszont dobom, ahogy tudom.
Figyelj, ilyenekből tanul az ember a legtöbbet, ha nyíltan bevallja, hogy azt ott nem kellett volna, és nem másokat kezd el hibáztatni. Nekem is mennyi ilyen volt már, hajjaj :-). Nagyon becsüllek, hogy ezt így beírtad.
Jó az a stop hidd el csak magasra tetted! Írtam a múltkor, hogy 2650 a mumus az alá kell rakni. Persze tudom certiknél nehéz! Ne keseredj el, lesz még jobb is!
Pont írni akartam, hogy a FOMO szerintem véget ért, lelassult a kereskedés, erre megint elindult. Egyszerűen megjósolhatatlan, mi lesz a mai nap vége, én remélem, hogy tartósan 2720 felett tud maradni. Mondjuk úgy 3-400 Ft-tal :-)
Amúgy érdemes volt figyelni, hogy amikor nagyon gyorsan mozgott, szinte másodpercek alatt, milyen villámgyorsan be lettek töltve a rések. Ezt szerintem robotok csinálták, nem ember, ennyire gyors reakcióideje nincs senkinek. Érdekes volt mindenesetre.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.