Valószínű szcenárió a reggeli spekulatív réssel le nyitás után,araszolás vissza,majd marad egy időre még a 2600- 2700 közötti sávban való mozgása a molnak.Szvsz.
Mivel a leminősítés az OTP-nek jobban fog fájni, lehet, hogy lesz az első 10 percben pánikhangulat, de azt, a higgadtabbak begyűjtik....és mehetünk fel.
Szerintem pont nem lesz, sőt! Inkább az az OTP fog esni, és onnan jönnek át az emberek....így remélhetőleg nem csak zárásra lesz forgalom, hanem napközben is! 🚀✈️🚀
ha lenne is down akkor sem erre a hírre sőt, éppen felhívja a figyelmet, hogy a Mol már átvette a lengyel kutakat csak még az arculat váltás nem történt meg. Profit viszont már a Molt illeti. Egy ilyen elszigetelt baleset - bár tragikus - a Mol szempontjából porszemnyi..... a baleset okait még nem tudjuk azaz emberi mulasztás vagy más ok....
Ez a részvény egy szar! Ha orbán egy kicsit is komolyan gondolja az energia függetlenséget, akkor felvásárolja, kb 2 év alatt visszahozza az árát és akkor lehet döngetni a mellét. Így csak egy kis tolvaj.
Én nem kapkodnék, de ha 2650 alá megy azért akkor figyelni kell! BB közép 2660 körül és felfelé megy. A szalag nyílik, a rést be kéne már tölteni. Ez a 2686-os eladó elég jól bírt a héten. :)))
Eléggé leragadt. Most már csak 3000 db van. Nem akar felfelé menni, és adják a saját részvényeiket a tagok. Lehet megszabadulok a többitől is jövő héten...
Nem baj Kvazir, én téged megsem próbállak optimistává változtatni. Maradj csak olyan, amilyen. Neked így jó, nekem másképpen. Arra pedig végkép nem bíztatlak, hogy vegyél MOL-t. Nem való az neked, ez már régóta látszik a beírásaidon. Amit nem értek, az csak az, hogy miért foglalkoztat a téma. Nagyon régóta vagy ezen az állásponton. Nekem, ha valamiről negatív a megítélésem, akkor otthagyom. Nem megyek utána.
Nem lepődtem meg az optimizmusodon. 2019 áprilisában 3400 fölött volt, eltelik közel 4 év és nem éri el a 2700-at, sőt akkori értéket azóta sem, abba én nem tudok emelkedést belelátni.
Ha valaki elvesztené a hitét, hogy lesz ez 3500 egyszer, akkor mindenképp javaslom neki, hogy olvassa el Balin hozzászólásait. Hihetetlen optimizmus árad belőle. A chart nekem inkább évek, vagy 2010 óta tartó oldalazást mutat. Lesz ez még 5000 is, ha egy szavahihető kormány lesz hatalmon, mert a bizalom elveszett. Amíg van Orbán vagy a jelenlegi gazdaságpolitika én csak technikai szintekhez köthető kereskedést csinálok, ha egy-két napot csúszik, akkor elérte volna a 3000-et és vágtam volna ki. 2400 körül pedig vásárlást fontolgatok. Nekem ezt mutatja a chart. https://invst.ly/-2cz6
Lehet.....Ratatics eladási átlagára 2674,- egyelőre nem tűnik nagy bulinak amennyiben leönti azt megint be kell jelentenie és az már meredek lesz a részvényesek felé.....
Hasonlóan gondolom én is, már be is írtam többször. Valaki sunyi módon gyűjtöget. Úgy kezeli az árfolyamot, hogy kirázza a gyenge kézben tartott rv.-eket. aztán felporszívózza azokat. Adtam is a +t.
Amennyiben bízott volna abban, hogy jövő héten 3k felett lesz az árfolyam, akkor nem adta volna el. Szomorú lennék, ha 1-2 héten belül leesne, mert nehezen lehetne kimagyarázni a bennfentes kereskedést.
Nekem meg úgy tűnik mintha saját magára öntögetné és a kiütött stoppok darabszámait is felszedi, illetve azokét, akik kifáradnak. Mikor túl sok vevő kezd lenni rajta/rajtuk kívül, akkor magasabb szintre kénytelen menni.. Ez ment 2580-2610 magasságában is. Ha kitörne 2700 fölé, leönti egy pakkal 10-30 percen belül.
éves zárások után nem ritka, ha a részvény opciókkal rendelkező felső vezetők értékesítik részvényeiket.....amennyiben ez nem általános tendencia úgy nem hiszem, hogy köze lenne a Mol várható eredményéhez
Szerintem is agyonhallgatjuk a hitelminősítéseket, holott melyik az, amely nem díjazná ezt a gazdasági teljesítményt egy bovliba vágással. EUS pénz nincs, csak egyezkedés, mondjuk jelentős az áfabevétel, de a gazdasági növekedés a recesszió és a 1,5% közzöttire várható. Érdekes, hogy a forint nem fél annyira, talán megússzuk egy döntéshalsztással.
Szia. Hányszor teszitek be ma? Igen eladta. Miért? Nem tudja senki. Lehet PMÁP vesz 100 millióból. Lehet kapott új papírokat. Nem tudjuk. Nem számol most nagyobb emelkedéssel ezen az éven. Ki tudja. Jönnek a hitelminősítők. Én ettől jobban tartok. Sok nyerőt
Nekik valamilyen szinten teljesen mindegy hogy milyen árszinten (pl.adózási szempontok alapján, hozhatták vallószínűleg újévre az eladásaikat)adják el a juti részvény pakkjaikat,minden árszinten busás nyerőben vannak vele.
Tényleg rengeteget kiszórt!!! Hát srácok szerintem nem lesz osztalék és ezt megsejtve adják a nagyok!! Más külömben mért szórnák,mikor tudják,hogy lesz osztalék??? Azért,mert nem fizet osztalékot a mol. .Vélemény??
Én azért nettó szivatást érzek benne, el van húzva a mézes madzag mindkét irányba, mert amikor esik, csak visszajön, amikor meg emelkedik, aznap le is verik. Nem lehet látni, merre akar menni.
Elég valószínű ez a forgatókönyv, de azért óvatosan a múltbéli események alapján való következtetésekkel. Akkor jellemző a jelentés utáni realizálás, ha elég komoly felfutás van az árfolyamban a jelentés előtti 1-2 hétben. Anélkül nincs mit realizálni. Nem a jó jelentésre szokták beadni a papírokat, hanem a várakozások miatt felpumpált árfolyamon elért nyereséget realizálják. A MOL ilyen tekintetben elég későn szokott ébredni, ezért azt mondom, hogy ha legkésőbb Feburár 8 körül nem indul meg egy komolyabb emelkedés és oldalazva jut el a jelentésig, akkor nem érdemes utána esésre játszani. Ha pár nap alatt produkál 10% emelkedést, annak jelentős részét pár nap alatt vissza fogja majd adni persze.
Február 17-e IV. negyedéves rekord eredmény jelentés...na akkor fog esni, ahogy szokott. Azután áprilisban a közgyűlés elfogadja az osztalék javaslatot, lassú visszaépülés felpattanással a végén, osztalékfizetés előtt 1 héttel kiárazzák az osztalékot...ha tartják a menetrendet...
Szerintem ma kivárás lesz az esti hitelminősítői közzététel miatt. Ha marad a pozitív hangulat kint, akkor az megakadályozhatja vagy csillapíthatja az ilyenkor szokásos lecsorgást. Ha esetleg valami pozitív hír kiszivárgott akkor beindulhat egy emelkedés vagy záróban belevehetnek.
Láthatóan 2700 környékén is megjelentek a vételek, ami kimondottan jó hír a papírnak, ebből is gondolom azt, hogy az irány FELFELÉ van, nem lefelé. A forgalom hektikus, de nap végére, azért a legtöbb esetben megjött a forgalom is!
Fitch rating holnap este? (Jövő héten meg S&P) De lehet, hogy csak azért adják (a régi pakkból), mert most kaptak juttatásként új pakkot a vezetők, és a régebbieknek lejárt a lockupja.
Ez egy különleges ugró csiga. Párszor már megmutatta mire képes. Ha meg akarod lovagolni, addig kell a hátára ülni, amíg araszol. Mikor ugrik, már képtelenség felkapaszkodni rá. :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.