Én szeretem Ucot! Mindig az a kabaréjelenet jut róla eszembe, amikor Kern időnként bekiabálja, hogy: "Tessék mondani, az NDK turmixgép, a levehető ajtós, megérkezett-e már?" :D:D:D
Jó napot! Private Banking friss:--MOL napi: A 2656 fölé kerülés hozott a pozitív hangulat mellett annyi erőt, hogy törje a csökkenő trendet, de ettől függetlenül nagy potenciál nem valószínű, hogy nyílik. A trendvonal tesztelése környékén a korábban hátrahagyott rés alját (2746) érhetné el, ami egy fontos ellenállási zónát jelez. Alul a 2500 körül összpontosul erős támasz zóna. Alatta újra a vétel jöhet számításba a 2375-ös szint körül. Ez a minta egy szűkülést jelez, ami miatt inkább még semleges lehet a kép. Ellenállások: 2813; 2969; 3125; 3438. Támaszok: 2500; 2375; 2250; 2125.
https://invst.ly/-12p- elég szép rising wedge.. letört belőle, akár a tegnapi záró csomag számíthat egy visszatesztnek, így most már szépen jöhet lefele 2674-es szintig, de akár egészen 2660ig. Utána valószínű jön fordulás és irány a rést tölteni.
-Erste:-Több hétnyi oldalazást követően
kitört az oldalazó sávból a MOL. A következő ellenállást a 200 napos
mozgóátlag és a december eleji rés felső éle együttesen jelent majd
2.744 és 2.746 forint között. Támaszként az oldalazó sáv felső szolgál
2.658 forintnál. Támasz és ellenállás szintek
De van 95%. Nem akartam állást foglalni, csak érdekes kérdés volt a szlovák 55% után mi az elfogadható adórés. Szerintem is a nulla, de csoportszintre kb 22%, ha minden igaz és q3-ra. És igen, én is ezt szeretem mérvadónak tekinteni, hogy akárhogy is, akármilyen formában is megy az adóztatás csoportszinten, a maradó profit akkor is vagy 50%-több mint 2021-ben volt, a 300-as osztinál.
Nem tudom. De q3 után ezt írta a portfolio: Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A vállalat csoportszintű EBITDA-ja közel másfélszeresére, 1,45 milliárd dollárra nőtt, az EBIT pedig 86 százalékkal 1,13 milliárd dollárra ugrott, a vállalatcsoport profitja 66 százalékkal 658 millió dollárra emelkedett. Tehát szerintem olyan (1,45-1,13)/1,45= 22%
Figyu! Ezek hatásvadász elemek, és részben lehet, hogy pont ezt akarják elérni. Az alapítványosdi tevőlegesen 15Ft-ot vett ki annó a rv-esek zsebéből. Az árfolyam esés ennél sokkal több volt. Aztán a sapka ellenére rekordnyereséget közölt tavaly Q1-Q3-ra a cég. Majd jött a sapkalevétel és a különadó emelés, ami lényegében nem változtat a cég nyereségességén, mégis beverték vele az árfolyamot. Semmi másra nem jó ez, mint arra, hogy kirázzák a befektetők szájából a minőségi sajtot. Ők meg összeszedjék olcsón.
Meg. De elvből menekültem el. A különadó másnapján Hernádi ahogy parolázott a fidesz vezérkarral az új székházban, ott lett elegem belőlük. Mocskos egy banda.
A 95% csak a nyereség egy kis hányadára vonatkozik, szemben a Richterrel, ahol bár a %-os elvonás alacsonyabb, a teljes árbevételre. Ez ugye megvan? Sokan nem bírják ezt átlátni, sajnos!
Richterbe vagyok nagyobb pozíciókkal, a 95% adó miatt elmenekültem innen. (persze amott is megszoptam végül) Most csak certi van MOL és várok...A mélyből néha beköt egy egy kisebb csomag, annyi....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.