nyugi már csányi is eladott,hogy molt vehessen ;) ahol érdekes módon ig.tag.
heti 2-3 molos sztori garantált 25k a vége majd évvégéig a 30k
persze szvsz.
2éven bellül a legnagyobb osztalékfizető/pénzgyár lesz.
bubu persze a haszon számít de a döntését az ember ez alalpján hozza, mi van szerinte alulértékelve.persze ha longos.
továbbra is úgy gondolom, vannak tisztánlátó csoportok akik különböző papírokkal végigkeresik magukat, a potenciális papírt altatják vagy olcsitják ;)
most sztem ilyen a mol az fhb és talán a következő kettőt is tudom vagy inkább a bajszomon érzem.
hat most hogy ilyen szep alacsony ara van, gondoltam, hogy veszek meg parat, de aztan mindig lebeszeltem magam rola, mert technikai alapon nem tul rozsas a helyzet. majd ha 20K-ra lejon, talan ott veszek meg. ha meg nem jon le, akkor menjen fel.
Aláírták a stratégiai földgáztárló megvalósítására szóló szerződéscsomagot a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. és a projektre létrehozott MSzKSz Biztonsági Földgáztároló Zrt. képviselői szerdán Budapesten - közölte Sipos Zoltán, a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (MSzKSz) szóvivője az MTI-vel.
Budapest, (MTI) - A legalább 1,2 milliárd köbméter kapacitású tároló mintegy 100-150 milliárd forint értékű beruházásának megvalósítására szóló tendert az MSzKSz projekttársasága írta ki, és november végén az E.ON Földgáz Storage Zrt. előtt a Molt hirdette ki győztesnek.
A földgáz biztonsági készletezéséről szóló - 2006. április elsejétől hatályos - törvény alapján az MSzKSz-nek legkésőbb 2010-ig legalább 1,2 milliárd köbméter mobilgáz biztonsági készletezéséről kell gondoskodnia.
Ja csak a XOM majdnem ATH-ról esik 1,6%-ot. Azért ha a MOL 25K-ról esne 1,6%-ot akkor azt mondanám OK.
Egyébként ahogyan szakadt nafta ára, elég jól tartotta magát a MOL.
Nem jól mennek a dolgaim.....ha napi rendszerességgel nézem az árfolyamokat a sikertelenségem négyzetesen emelkedik...)))): Ezt a papírt nem dobom be, rajta fogok ülni még nem teszi a dolgát..............
Törölt felhasználó2007. 01. 03. 19:17
ha beesik 21k alá eladok mindenem oszt jól bevásárolok.
amikor meg jól felmegy a helyére eladom lesz belöle kacsa kalács ital meg jó nők meg szép autó is.
enyhe tél után majd elkezdik árazni az autózási szezon beindulását, aztán az iráni kunfliktust, nigériai balhékat, nyáron elkezdődik a hurrikán szezon is, stb. de ez csak az olajra vonatkozik, mert a MOL-ra már nem tudom mi.
Napi min: 21 025 Ft Napi max: 21 200 Ft
Nyitó: 21 140 Ft Elôzô záró: 21 300 Ft
Utolsó kötés: 21 125 Ft, 3 db (09:09:02)
Összforgalom: 266 db kötés, 57 406 db, 1 213 640 035 Ft
Kedvező kereskedési lehetőség adódik ma 16:30-kor, amikor az amerikai Energia Ügynökség közzéteszi az elmúlt heti olajkészlet adatokat. A Wachovia elemzői szerint a nyersolajkészletek 3 millió hordóval csökkenhettek, a J.P. Morgan szerint 5 millió hordóval. A Firmat 1 millió hordós, az Alaron 8 millió hordós emelkedést prognosztizál. A gázolaj készletek a Wachovia szerint 2 millió hordóval emelkedhettek, a Firmat szerint 300,000 hordóval, a J.P. Morgan szerint 2.8, az Alaron szerint 1.5 millióval. A finomított termék készletek (melyek közé tartozik a fűtőolaj is) esetén is egyetértés van a változás irányát tekintve. A Wachovia szerint 750,000 hordóval, a Firmat szerint 600,000 hordóval, az Alaron szerint 1 millió , a J.P. Morgan szerint 850,000 hordóval emelkedtek a készletek.
az én konszenzusom szerint 647.000 hordóval emelkedik a készlet, tehát délben elmegyek ebédelni ;)
és lassan ideje komolyan bevásárolni üzemanyagból. mondjuk 20.500-on.
beesni most azért nem esik be mert két oldalrol meg van támasztva!
2000db - 2000 db al amig azok ki nem futnak addig oldalazunk! :)
kérdés melyik oldal győz????? :))
meg reményt vettem egy nagy adaggal.
minden részvény egy lehetőség.
plusz még ott van a felelős döntés élménye jól döntöttem nem döntöttem jól csiklandós érzése.
tortakolbásszal vagy kiflivég
szőke bögyös vagy ..............
hosszúmarbóró vagy hahorka.
Az EIA (Energy Information Administration) adatai szerint az Egyesült Államokban a múlt héten az olajtartalékok a várt csökkenésnél (800 ezer hordó) nagyobb mértékben, 1,3 millió hordóval 319,7 millió hordóra csökkentek, ez már a hatodik hét volt, amikor sorozatosan csökkentek a készletek. A motorbenzin-készletek a várt 1,5 millió hordós várakozáson felül, 5,6 millió hordóval 209,5 millióra, míg a finomított olaj-tartalékok is várt feletti mértékben 2,0 millió hordóval 135,6 millió hordóra emelkedtek (várt: +0,9 millió hordó).
A februári szállítású határidős olaj hordónkénti ára 57,27$-ra csökkent.
A földgázkészlet adatokat az ünnepek miatt csak holnap teszik közzé.
Itt megfordul (+ -)):1-2% -Nagyon komoly űr tátong a valós fundamentális,és a gyerekes technikai chart között.Ez a jelentős potenciális 15-20%-os profit mozgatja ám a fantáziát...))):!!!??? Lásd:-OTP -micsoda varia ment a piacon???--CEC,,,???vagy nem CEC,,,???- mire beleuntam meglódúlt,pedigüvöltött belőlle az erő........
Társak is mélyponton vannak én spec azt nézegetem amit elöbb linkeltem(VLO), mert iránymuttó, ha lassul/megáll az esése akkor pedig beleveszek, mert nemcsak egy komolyabb pattanást hanem egy 2-3hó alatti 20-30%ot is látok benne.
Meghát vmit vennem kell már mindent kiszórtam röhely minden pénzpiaciban és MOLon kívül semmiben se látok 1-2hó alatt +10-20%ot ami nálam alapkövetelmény. A kérdés csak az mikor vegyem vissza a MOLom.... :)
Hova esne már..????Aki az OTP-ben utazik és egyenlőre bizonytalan a további irányban,annak csak-csak mozgatja a fantáziáját Moliy,aki + ül benne már csak a fogát szorítja,várja a megérdemelt jutalmat.
MOL: A letört 21600ft-os támaszt vissza tesztelte majd lefordult, ami egyre jobban valószínűsíti a 21000ft-os
rés betöltését. Egy fej-váll alakzat is kivehető 21000ft körüli nyakvonallal, ami a szint törésével még további
1700ft-ot jelentene lefelé. Az, hogy oldalazás, vagy letörés lesz, nagyban függ a kinti piacoktól is, de esésben
valószínűleg ez a papír lesz a vezető. Támasz a két rés. Ellenállás 21700ft, 200MA és a rés
MOL: A letört 21600ft-os támaszt vissza tesztelte majd lefordult, ami egyre jobban valószínűsíti a 21000ft-os
rés betöltését. Egy fej-váll alakzat is kivehető 21000ft körüli nyakvonallal, ami a szint törésével még további
1700ft-ot jelentene lefelé. Az, hogy oldalazás, vagy letörés lesz, nagyban függ a kinti piacoktól is, de esésben
valószínűleg ez a papír lesz a vezető. Támasz a két rés. Ellenállás 21700ft, 200MA és a rés
Törölt felhasználó2007. 01. 04. 17:55
Ezt nem értem:-DAmit irtál bubu1.Szóval hogy jött ide a mai nahoz a 21600as szint?És az 1700as minusz az mihez mérhetõ?21000hez?ehát mág benne van hogy 19300ra megy?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.