Van most valami OTP sztori? Vagy csak a jövő heti Trump béketerv viszi ahogy olvasom? De persze a háború leginkább az olajipari részvényeket tartotta víz alatt a béke lehellete pedig a bankpapírt repíti a magasba azonnal. Logikus, inkább röhelyes...
Úgy látszik hogy a mol(unk)nak a 2900-as szint olyan mint hegymászónak a Mount Everest! Mindig jön v.mi olyan "széljárás" ami visszaküldi egy adott szintre. Az biztos hogy ez nem csak az "égiek" beavatkozása, hanem nagyon nem akarják hogy emelkedjen. Ettől függetlenül én nyugodt vagyok mert a (gáz és olaj)kitörést nem lehet megállítani, az ha el is fojtják robbanni fog! 😊 Az Everestet pedig némi áldozatokkal, de mégis meglehet(ett) és meglehet hódítani! Most rajtunk a sor. Tankolás és indulás! Hajrá MOL-ka!
Nyugi Csaba! Otika csak a saját sírját ássa mikor ilyen.agaslatokba tör. Lesz ott még akkora korrekció hogy nem győzünk vele keresni, mikor beindul az eladási pánik, amikor tényleg felfogják a befektetők hogy meglettek vezetve és csak a felét éri a papper. Én mindig röhögök mikor az otp szektás topikban nyomják a longot és várják a végtelen emelkedés csodáját. Hidd el hogy tényleg nem ér 16-nál többet az a sz@r, de ha pánik lesz megközelíti majd megint a 10-et! Addig is jól lovagolhatók a hullámok, bár én az esést játszom oti esetén ezekben a magaslatokban. Amikor majd odaát minden longosnak lefittyed a szája, meg elkezdenek siránkozni sanyival az élen akkor jön el a mi napunk. Addig meg jó lesz ez a mol mert ez a papper tutira duplazni fog annyira alulértékelt.
De hogy tovább keseregjünk ha csak mol annyit ment volna tavaly novemberi 2600.- -ról mint az OTP akkori árfolyamától akkor 2.600.- x +20 % akkor 3.120.-. lenne most. Az oti-ban is kb annyi hír volt ez idő alatt mint a mol-ban azaz semmi érdemleges. Pedig bankadó stb....maradt. Ja hogy Orbán a MOL-ba jobban bele tud ugatni...
Igen , gyakorlatilag hír nélkül. Csányi bá is fel értékelte a srv. vásárlással mondjuk. Nekem különösen fáj hogy novemberben kiszálltam belőle ,igaz több mint jól de mihez képest....
OTP = magyar Tesla (kis túlzással), 2 %-os osztalékhozammal 4 %-os inflációs környezetben. Csak tudnám mit látnak ennyire bele a befektetők, milyen nagy sztorit. Ki az aki ezen az árszinten vesz és azt mondja lesz az 25 meg 26 meg 27 e Ft stb., nagy túlzással mint egy végtelenített 45 fokos lépcső az árfolyam. Írígykedek.....és kicsit értetlenkedek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.