Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
novotrade 2019. 11. 20. 09:33
Előzmény: #31239  novotrade
#31240
"Bevezetik a dugódíjat, és öt éven belül korlátozhatják a dízelautók behajtását a budapesti belvárosba. Erről beszélt az RTL Híradónak adott interjújában a klímavédelemért felelős főpolgármester-helyettes. Dorosz Dávid arra számít, hogy az intézkedésekkel radikálisan javítani lehet a főváros levegőminőségén."
.
 elegánsan a következő polgármesterre tolnák a probléma megoldást!
Addig lehet belélegezni a mostani levegőt! 
Itt kb. 2 millió ember él.... ez senkit sem érdekel....
az a fontos, hogy Visontán ne legyen büdös!    :(((((
ott is fel kell számolni a büdös forrását, de Budapesten is AZONNALI intézkedések szükségesek!
.
 nem tegnapi problémáról beszélünk!    :(
azt mondta az ellenzéki összefogás, hogy felkészülten várja a HATALOM visszavételét!
.
Akkor miért 5 év múlva és FELTÉTELES módban ???????   :(((((((
novotrade 2019. 11. 20. 09:21
Előzmény: #31238  novotrade
#31239
Emeljék a duplájára a családi pótlékot – A DK benyújtotta a törvénymódosítást "
.
 Nem támogatnám, inkább csökkenteni kellene, az adókedvezményt pedig növelni , minden dolgozótól levont járulékra kiterjeszteném,  esetleg csak 1 gyermek után járna alanyi jogon és a többi után IGÉNYELHETŐ lenne.
novotrade 2019. 11. 20. 08:57
Előzmény: #31237  novotrade
#31238
Kutyaharapásokba halt bele egy 29 éves nő a franciaországi Villers-Cotterets közelében. "Halálát a végtagjait, a törzsét és a fejét ért kutyaharapások okozták" - idézte a BBC szerdán Frédéric Trinh ügyészt. A baleset szombat délután történt, a területen állítólag kutyákkal vadásztak."
.
 Nemrégiben az is téma volt a fórumon.
Erdőben póráz és szájkosár nélkül kóborló kutyát lőtt le egy hivatásos vadász.
A kutyabarátok a vadász szigorú megbüntetést követelték! 
.
Erre képesek a kísérő nélküli kutyák!   :((((((
novotrade 2019. 11. 20. 08:36
Előzmény: #31236  novotrade
#31237
Az idős kereszténydemokraták eredetileg azt akarták elérni, hogy a kongresszus szólítsa fel a tartományi törvényhozásokban működő CDU-frakciókat egy jogszabály megalkotására, amely tiltja a fejkendőviselést óvodákban és iskolákban.
A kongresszust előkészítő bizottság a követelést finomítva engedte át a szűrőn. A kongresszus elé kerülő változat szerint elsősorban a szülőket kell meggyőzni arról, hogy nem helyes vallási okból fejkendő viselésére nevelni a kislányokat.
Azonban legutolsó lehetőségként a tiltást sem zárjuk ki„– áll a határozati javaslatban, amely szerint a fejkendő megbélyegzi és hátrányos helyzetbe szorítja a muszlim családból származó kislányokat.
A fejkendő már a játszótéren vagy az iskolaudvaron láthatóan kívülállóvá teszi a gyerekeket, és ezt feltétlenül meg kell akadályozni”– indokolják a törekvést az előterjesztésben. "
novotrade 2019. 11. 20. 08:31
Előzmény: #31235  novotrade
#31236
Johnson és Corbyn az ITV kereskedelmi televízió által meghívott 200 fős, reprezentatív módon kiválasztott közönség kérdéseire válaszolt a december 12-ére kiírt előre hozott parlamenti választás kampányának kedd este megrendezett első televíziós vitáján.   Boris Johnson szerint az Egyesült Királyság a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) január 31-i határnapján mindenképpen kilép az EU-ból, mivel megvan a kilépés feltételrendszerét rögzítő megállapodás. Hozzátette: a megállapodást a Konzervatív Párt mindegyik képviselőjelöltje támogatja."
.
.
 Következő "istenbizonydeezígylesz" dátum!   :))))
novotrade 2019. 11. 19. 10:51
Előzmény: #31234  novotrade
#31235
Kósa Lajos, a parlamenti bizottság fideszes elnöke viszont - azon túl, hogy turistákhoz hasonlította a menedékkérőket - azt mondta, mindenki kap enni, aki eljárás alatt van, és Szél javaslata valótlanságokat tartalmaz, ezért nem támogatja a tárgysorozatba vételét. A 24.hu szerint a többi kormánypárti tag nem szólt hozzá a vitához, inkább a telefonjukat nyomkodták. 
Kósa azzal hárította az állam felelősségét, hogy „a tranzitzónákban tartózkodókat nem is léptették be Magyarországra, így nincsenek is magyar területen”, illetve Szerbia felé nyitott a tranzit, a fémkonténerek tetejére húzott szögesdrót senkit sem akadályoz, hiszen az egy műszaki határzárt. 
„Minden létező valótlanságot előadnak, hogy kinyissák a menekültáradat előtt a kapukat, ez nem meglepő” - mondta. Szerinte az ellenzék azért támogatja Szél javaslatát is, hogy Magyarország rossz hírét keltsék. Szél javaslatát leszavazta a fideszes többség. "
novotrade 2019. 11. 19. 09:00
Előzmény: #31233  novotrade
#31234
DOBREV KLÁRA
Facebook
Láthatóan jól megtanulta Orbán pávatáncát és kettős beszédét.„Most a kérdés az, hogy képes lesz-e a következő öt évben is olyan független lenni, mint amilyennek ma a meghallgatásán mutatta magát.
Én egy dolgot biztosan megígérek nektek: a DK EP-képviselői rajta tartják a szemüket. Ha Várhelyi hivatali ideje alatt megsérti a kötelező függetlenség szabályait, akkor azonnal kezdeményezni fogjuk a tisztségéből való felmentését.”
.
.
 hát ezt is benézte Klára asszony!   :))))
.
 ez a kötelező függetlenségi szabály meg nagyon érdekes.....
mindenkitől függetlennek kell lennie, vagy csak a hazájától?  :)
.
  valakinek a nézetét csak kell képviselni!  :)
mert ha a saját NÉZETÉVEL ellentétes döntést hoz,  az a EU álláspontja egy adott kérdésben.... akkor máris oda a FÜGGETLENSÉG!

Akkor mit fog lépni Klára asszony?
Indítványozni fogja a felmentést?????   :))))))
novotrade 2019. 11. 19. 08:52
Előzmény: #31232  Phylaxa
#31233
Ebben az esetben is a folyamat a lényeges.
A lakosság terelődik ahhoz a politikai erőhöz amelyik  az ott élő emberek érdekét próbálja képviselni.
.
És ebben az is benne van, hogy sok helyen így SZÉLSŐSÉGES nézetet képviselők is hatalomra kerülhetnek!
.
Nagyon veszélyes helyzetet teremtett a migráció Európában! 
.
Nem látták ezt 2015-ben a döntéshozók és rossz megoldást választottak azzal, hogy NEM CSINÁLTAK semmit sem!
Elszabadult..... és mára már nem lehet "irányítás" alá vonni"......
.
így marad itt is a KÁVÉ és a MOZIZÁS!   :(
Phylaxa 2019. 11. 18. 19:22
Előzmény: #31230  novotrade
#31232
Igen, olvastam, minden kinnti újság lehozta. A szocdemek erodálódnak, pedig a rengeteg bevándorló őket támogatja. Az erőszakot nem tolerálják a svédek, de sajnos sokba is kerülnek a muszlimok. Már az iskolák is kárát látják. Kevés a zseton.
Törölt felhasználó 2019. 11. 18. 16:57
Törölt hozzászólás
#31231
novotrade 2019. 11. 18. 16:46
Előzmény: #31227  Phylaxa
#31230
A Demoskop által készített közvélemény-kutatás szerint a legnépszerűbb politikai párt ma Svédországban a Svéd Demokraták (SD), a megkérdezettek 24 százaléka szavazna rájuk, azaz a párt minden negyedik svéd állampolgár szavazatát megszerezné.
Az SD elnöke, Jimmie Åkesson nem lepődött meg a kutatás eredményén.
Régóta mondtam, hogy előbb vagy utóbb mi leszünk a legnagyobb párt. Az évek során következetesen beszéltünk a bandaháborúk problémájáról, a közbiztonság romlásáról, a működésképtelen bevándorlási rendszerről és az integrációs törekvésekről, amelyek csak rontanak a helyzeten.A pártelnöknek abban igaza van, hogy a kormányzó szociáldemokraták láthatóan nem tudnak mit kezdeni a migránsokkal. A bevándorlók maximum szavazatot jelenthetnek a baloldalnak, de minden más tekintetben rossz befektetésnek tűnnek, ugyanis óriási terhet rónak a szociális rendszerre, a közbiztonságról pedig mindent elmond az, hogy az ellenzékben politizáló Svéd Demokratáknak már a hadsereg bevetését kellett javasolnia a parlamentnek annak érdekében, hogy rendeződjön a helyzet a no-go zónákban"
novotrade 2019. 11. 18. 16:43
Előzmény: #31228  novotrade
#31229
"Nem könnyű összeszámolni a Mészáros család vagyonát, a G7 mégis megpróbálkozott vele. Igyekeztek sorra venni a volt felcsúti polgármester és családtagjai tulajdonait, annak apropóján, hogy nemrég új értékelés látott napvilágot a család egyik fontos cégéről, a Talentis Group Zrt.-ről.
Az a cég független szakértők szerint a cég nagyjából 210 milliárd forintot ér, amiből 205 milliárd lehet Mészáros Lőrinc és felesége tulajdonában. A portál szerint ennek nagyjából duplájáról, vagyis úgy 410-415 milliárd céges vagyonról lehet papírja a családnak.
"És ez nem minden, hiszen vállalatokban további százmilliárdjai lehetnek a családnak" - teszi hozzá a portál kiemelve, hogy A Talentis-csoporton és tőzsdei cégeken kívül Mészáros Lőrinc további cégbirodalmakkal rendelkezik, amelyek szintén rengeteget érhetnek.
A két közvetlen családi tulajdonban lévő építőipari vállalat további tízmilliárdokat ér, de a hasonló méretű cégeik korábbi felértékelése alapján a 100 milliárdtól sem lehetnek messze - írják.
A becslések szerint akár a kétmilliárd dollárt is elérheti az összvagyon, ami 600 milliárd forintot tesz ki.
A Forbes magyar kiadása nemrég még 353,4 milliárd forintra becsülte a teljes Mészáros-csoport értékét, ezzel ők a leggazdagabb család az országban.
Ekkora vagyonnal a G7 szerint Mészáros Lőrinc a világ nagyjából 1200. leggazdagabb embere lehet, már ha a Forbes nemzetközi listáját vesszük alapul, 800 helyet ugorva előre a listán egy év alatt."
.
.
.
 A napokban volt egy bírósági ítélet arról, hogy valamelyik kormányközeli médiának  fizetni kell ellenzéki politikusoknak mert azt MERÉSZELTÉK írni, hogy több 100 milliós villában élnek!   :))))

nekik nem lehet ÉRTÉKET saccolni,  nekik azért büntit kellett fizetniük!
.
Ugyan, ha Mészáros perelne a saccolásért.....akkor milyen ítélet születne?   :)))))
novotrade 2019. 11. 18. 15:59
Előzmény: #31227  Phylaxa
#31228
És amint nem lesz munkája..... mehet vissza a kijelölt országba!   

ügyes!   :)))
Phylaxa 2019. 11. 18. 15:46
Előzmény: #31223  novotrade
#31227
Gondolkozzunk logikusan. HA szétosztják, akkor a felelősséget osztják szét. Milyest ez megvan, már mehet is hozzájuk dolgozni, semmit sem kell biztosítaniuk. Ami ránk vonatkozna ebből, hogy fizetnénk mindent, ami "jár", de majd hülye lenne nálunk dolgozni azokban a munkakörökben, amire ők alkalmaznák 5-ször annyiért. :)
novotrade 2019. 11. 18. 15:40
Előzmény: #31222  Phylaxa
#31226
Az írás meggyőzte az EP-képviselőket, akik így jóváhagyták Várhelyi jelöltségét. Ha a héten az uniós intézmények jogi szakértői arra a következtetésre jutnak, hogy a brit biztosjelölt nélkül is munkába állhat az új Európai Bizottság, akkor a jövő héten az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülése az egész testületről szavazni fog. Ha az EP-képviselők itt is bizalmat szavaznak a Ursula von der Leyennek és csapatának, akkor az új Bizottság december 1-jén munkába állhat."
.
 
Brit biztos nélkül?
Még tagja az EU-nak!
.
 A jogállamiság próbája lesz ez EU részről!   :))))
novotrade 2019. 11. 18. 15:36
Előzmény: #31224  bigyula
#31225
Aki ellenzéki oldalról támogat bármilyen FIDESZ által  beterjesztett javaslatot az ügynök?
.
bigyula 2019. 11. 18. 15:20
Előzmény: #31220  novotrade
#31224
Annyi történt, hogy lebukott újabb két beépített fideszügynök.
novotrade 2019. 11. 18. 14:31
Előzmény: #31222  Phylaxa
#31223
Kell a fiatal Európába, az ő behozatalukon dolgoznak.
.
 Amit én ebben nem értek, hogy minden ország ELIDEGENÍTHETETLEN joga embereket befogadni!
Akkor miért akarják ezt a befogadást azokra is RÁKÉNYSZERÍTENI akik nem akarnak ilyen mértékű migrációt?
Phylaxa 2019. 11. 18. 14:22
Előzmény: #31216  novotrade
#31222
Az első résszel nem értek egyet, a második részével pedig egyértelműen igen. Nyilvánvalóan a kvótát akarják. Az pedig, hogy utána más ország viselje gondját, az nonszensz, tehát a kvótát akarják ezzel a logikus dologgal hirdetni. 
     
Az eredmény pedig: Hagyják már békén a tagországokat, majd mindenki eldönti, hogy mit akar ebben az ügyben, pontosan úgy mint eddig a történelemben. Arról pedig ne is álmodjanak, hogy ők befogadják és majd máshoz megy ugyanazokkal a jogokkal. Ez egyébként a nagy országokat is védi, hiszen mindenki hozzájuk menne. :)
novotrade 2019. 11. 18. 14:17
Előzmény: #31220  novotrade
#31221
Lattmann Tamás az ATV Start című műsorban, arra utalva, hogy a magyar biztosjelöltnek öt olyan provokatív kérdésre kellett ma délelőtt írásban válaszolni, amelyekkel lényegében meg kellett tagadnia az orbáni politikát. Mint mondta, olyan kérdéseket kapott, amelyekre nem adott meggyőző választ, és azért is nehézkes az ügy, mert nem a szakmai kompetenciáit kifogásolták, hanem az Orbán Viktor EU-politikájától való távolságát."
.
.
"A nemzetközi jogász szerint Várhelyi Olivér szakmai alkalmassága egy pillanatig sem lenne kérdés a posztra, de ez egy politikai döntés."
.
.
 Nagyon jól mutatja ez is az EU "értékét"  :(((( nem SZAKMAILAG alkalmas jelöltek kellenek a posztokra  ....
hanem olyanok akik az EU-t a háttérből mozgató láthatatlan erőnek BEHÓDOLNAK!  :((((
novotrade 2019. 11. 18. 12:06
Előzmény: #31219  novotrade
#31220
Az ellenzéki pártok szerint megállapodtak arról, hogy a három alpolgármesteri tisztségből egyet visz a Fidesz, egyet a DK és egyet a Momentum, a két MSZP-s szavazatával azonban meg tudták csinálni, hogy kettőt vitt a Fidesz, azt az egyet pedig az egyik MSZP-s.
Néhány órával később az MSZP központi közleményben nevezte teljes mértékben elfogadhatatlannak a két képviselő viselkedését. Azt írták, döntésükről nem tájékoztatták sem az MSZP budapesti, sem pedig az országos elnökséget. Az MSZP egyben felszólította a két szocialista képviselőt, hogy adják vissza a mandátumukat, és lépjenek ki az MSZP-ből.
Az alpolgármesterré választott szocialista képviselő ezután  úgy reagált az Indexnek  a történtekről, hogy nem az történt, hogy ő vagy Daróczi párttársa lepaktált volna a Fidesszel, egyszerűen csak arról van szó, hogy az ellenzéki pártok nem voltak képesek megállapodni, a helyi DK pedig a helyi MSZP-t akarta kicsinálni, és ebben partnerre talált a Momentumban. Bár jelezte az MSZP-nek, ahonnan azt a választ kapták, hogy állapodjanak meg úgy, ahogy a többség akarja, végül mégsem mentek bele abba.
November 18-án hétfőn aztán újabb közlemény érkezett: a XXII. kerületi ellenzéki képviselők mindegyike - leszámítva a két szocialistát - aláírta azt a közleményt, amiben felszólítják a két szocialista képviselőt, hogy adják vissza mandátumaikat. 
Tettükkel elárulták az őket megválasztó ellenzéki választókat , hiszen ők a változásra szavaztak, nem pedig a Fidesz hatalmának újabb 5 évre történő meghosszabbítására. Ezért felszólítjuk a három áruló képviselőt, hogy azonnal mondjanak le mandátumukról, és adjanak utat a választói akarat érvényesülésének!
- írják közleményükben az ellenzéki politikusok. A felszólított harmadik képviselő a Budafok-Tétény Általános Ipartestület elnöke, Jurás László, aki szintén az ellenzéki együttműködés tagjaként szerzett mandátumot , és szintén megszavazta az alpolgármesteri tisztségeket."
.
.
Kezdődik.....
novotrade 2019. 11. 18. 11:38
Előzmény: #31218  novotrade
#31219
Az Európai Parlament elítélte a PiS törvénytervezetét, a magyar kormánypárt viszont nem. A DK tiltakozást szervez.
A Fidesz európai parlamenti képviselői ellenezték azt a határozatot, amelyben az Európai Parlament elítélte a lengyel kormány egyik törvénytervezetét, amely szerint betiltanák az iskolai szexuális felvilágosító órákat, illetve büntetéssel sújtanák, ha a fiatalkorúak körében a szexet propagálják - ez derül ki Dobrev Klára, a DK EP-képviselőjének hétfői bejegyzéséből."
.
.
"Ryszard Legutko filozófiaprofesszor, az Európai Konzervatívok és Reformerek EP-frakciójának társelnöke ugyanakkor kijelentette: az állásfoglalással az Európai Unió (EU) újabb hatásköröket próbál elvenni a tagállamoktól.
"Az EU-nak semmi köze ahhoz, milyen módon tartanak egyes országokban szexuális felvilágosítást".
novotrade 2019. 11. 18. 11:30
Előzmény: #31217  novotrade
#31218
"Hadházy feljelenti az ügyészséget, mert Simonka Györgyöt nem tették előzetesbe
A képviselő szerint a Simonka-ügy vádiratának bevezetőjében maga az ügyészség írja le, hogy „bizonyítékai voltak, hogy Simonka megpróbált nyomozókat lefizetni, tanúk és gyanúsítottak vallomását befolyásolni, megváltoztatni és bizonyítékokat eltüntetni”."
.
Nem a bíróság az aki elrendeli az előzetes fogva tartást?
novotrade 2019. 11. 18. 08:15
Előzmény: #31216  novotrade
#31217
Orbán egy pillanatra sem feledkezett meg arról, hogy októberben vereséget szenvedett a rendszere, és azt csak keményítéssel tarthatja fent. "
.
 Újabb példa a "VÁGY" alapú újságírásra!   :))))
novotrade 2019. 11. 18. 07:49
Előzmény: #31215  novotrade
#31216
"A második elem, hogy a menedékjogra eséllyel pályázó embereket a menedékjogi eljárás lefolytatása céljából szét kell osztani a tagországok között egy kvóta szerint, amelyet két fő tényező, a lakosság nagysága és az ország gazdasági teljesítőképessége alapján határoznak meg. A javaslat harmadik sarkalatos eleme a menedékkérők EU-n belüli vándorlása, az úgynevezett másodlagos migráció elleni fellépés megszorítások egész sorával. Így például elhelyezés és ellátás csak abban az országban jár, ahol az illető menedékjogi eljárását a kvóta alapján le kell folytatni, és amennyiben mégis átvándorol egy másik országba és újabb menedékjogi kérelmet nyújt be, külön vizsgálat nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt vissza kell szállítani az ügyében illetékes tagállamba."
.
.
 Továbbra is napirenden a kvóta!
novotrade 2019. 11. 17. 09:08
Előzmény: #31214  novotrade
#31215
 A gázai egészségügy-minisztérium legújabb közlése szerint az izraeli légicsapásokban 34-en haltak meg, és az áldozatok csaknem polgári lakos volt. Az izraeli hadsereg azt hangsúlyozta, hogy az áldozatok közül mintegy húszan terroristák voltak, akik rakétákat lőttek ki Izraelre. A több száz rakétatámadás miatt megbénult az élet Izrael déli részén."
.
.
.
 Izrael szerint 20 terroristára 14 civil áldozat jut!
.
Erdogán terroristák elleni harca során ugyanez az arány elfogadható lenne?
novotrade 2019. 11. 16. 15:47
Előzmény: #31213  Peterbond
#31214
erről írtam már többször.
.
 nem akarod érteni egy adott sztori lényegét.

A " METRÓ" ezért volt idézőjelben.....mert nem az a lényeg hanem a KV!    
 egy helyi közlekedést akar országosra kivetíteni és közben azt sem veszed észre, hogy azt MINDENKI használja! 
így hagyjuk a VOLÁN-t és a MÁV-ot.

igen, ha a pestiek nem akarnak gyalogolni akkor építsenek maguknak egy tömegközlekedési rendszert és MŰKÖDTESSÉK saját erőből!
Ez a lényeg, a többi mellébeszélés!
.
vidéken nincsen HELYI közlekedés egy településen belül.
ott GYALOGOLNI kell.

ne építsenek metró-t, biztosítsanak egy mikrobuszt  ami fuvarozza az embereket.
.
na látod, meg lehetne oldani, hogy ott se keljen GYALOGOLNI.
.
A KÖZÖSBŐL legyen minden településen helyi KV! 
Peterbond 2019. 11. 16. 14:53
Előzmény: #31198  novotrade
#31213
"Én meg azt mondom, hogy ha építünk "METRÓ"-t Budapesten akkor építsünk "minden" településen.... legyen minden településen helyi KV-!  !"
Ettol komolyabb embernek gondoltalak. Kar is folytatni ha nem erted miert Pesten van metro es nem tatabanyan vagy egy 1000 fos videki faluban.
Ha mar az ok okozatokat se erted mit aljak le magyarazni neked. Hidd hogy azert kell fel a nap mert a kakas kukorekol.
novotrade 2019. 11. 16. 11:50
Előzmény: #31211  Tagore
#31212
Mi nem pontos?
Ki volt abban az időszakban az oktatási tárca vezetője?
Ki nyilatkozta azt, hogy be kell zárni a vidéki kis iskolákat mert az ott tanuló diákok nem tudnak  piacképes tudást szerezni?
.
még ahhoz sem volt mersze, hogy a valódi indokot elismerje!
nem a tudás hanem  "gazdaságtalan" működés volt az ok!
.
Tagore
Tagore 2019. 11. 16. 11:36
Előzmény: #31210  novotrade
#31211
...akkor meg pláne nem stimmel....----na hagyjuk, mielőtt minősítek....
novotrade 2019. 11. 16. 11:28
Előzmény: #31209  Tagore
#31210
1994-98 közötti időszakról írtam.
Tagore
Tagore 2019. 11. 16. 11:20
Előzmény: #31206  novotrade
#31209
2014- ig falun laktam.... Nem zártak!!! 2011 őszén már választhattál: refi, vagy normális a szomszéd faluban....sajnos saját tapasztalat, mert akkor lett elsős a nagyobbik kisfiam.... és rögtön ezután az óvodát is átjátszották..... A papnak minden számlát rögtön fizettek, az önkormányzat adta a házat, és a takarítőnőket.....gyakorlatilag eltartotta az 1000 fős falu a feleségével, és négy gyerekével együtt.... Amíg össze nem szűrte a levet az általa kinevezett iskola igazgatőnővel--- aki egy helyi gazda csinos felesége volt--- (megvallom: ismerve feleségét....én sem itéltem el...) Na de..... Talán nem igy kellene működnie rendszernek.
Shortelek 2019. 11. 16. 11:17
Előzmény: #31206  novotrade
#31208
Meg a fidesz is!
novotrade 2019. 11. 16. 10:31
Előzmény: #31201  bigyula
#31207
bemásolnál arról képeket?
,
 érdekelne mit írtak rá!
novotrade 2019. 11. 16. 10:30
Előzmény: #31203  Tagore
#31206
????????????

Magyar országlása alatt kezdték bezárni a falusi kis iskolákat.
.
BEZÁRNI és nem EGYHÁZI  fenntartásba adni!
novotrade 2019. 11. 16. 10:28
Előzmény: #31202  bigyula
#31205
neki nem Orbán adott kegyelmet.
.
ahogyan addig nem adtuk ki még az EU nem adott ki egy új irányelvet a fogva tartásról és arra hivatkozva kérték az ügyvédei a kiadatást.
.
Előtte is kiadhattuk volna, mégsem adtuk ki!

akkor ebben a kiadatásbak ki a hibás?
Tagore
Tagore 2019. 11. 16. 10:21
#31204
https://m.origo.hu/itthon/20191116--szakerto-tobb-ezer-migrans-varakozik-boszniahercegovinaban.html?utm_source=hirkereso szerintem ez sokkal fontosabb hír számodra.....ott kellene kommentelned----csak pluszt kapnál..... Ha olvassa egyáltalán valaki..... 
Tagore
Tagore 2019. 11. 16. 10:16
Előzmény: #31198  novotrade
#31203
te el vagy tévedve: Az SZDSZ az önkormányzatok erősitéséért....önállóságáért szállt síkra....lsd. Tölgyesi Péter korai nyilatkozatait..... Fel sem merült pl. az iskolák átjátszása az egyházaknak....ami egy hatalmas pofon az oktatásnak, szellemi visszalépés .... de gyanítom, hogy bumerángként fog működni az informatika évszázadában.,
bigyula 2019. 11. 16. 09:56
Előzmény: #31199  novotrade
#31202
Baltás gyilkos effektus?
bigyula 2019. 11. 16. 09:55
Előzmény: #31200  novotrade
#31201
A fityesz nem akciózott anno táblákkal a Parlamentben?

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek