Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Sigorszky
_Sigorszky 2019. 11. 13. 16:04
Előzmény: #31112  novotrade
#31120
Összekeverted a Normafát a fanormával. Sapkás!
novotrade 2019. 11. 13. 16:04
Előzmény: #31116  Phylaxa
#31119
A HIPA tervezett átalakítása némi remény lehet!   :)
Phylaxa 2019. 11. 13. 16:04
Előzmény: #31111  novotrade
#31118
Eddig milyen jogsértést tártak fel azzal, hogy bementek egy közintézménybe? Én csak arról hallottam, hogy "Megverték őket, ordítottak velük, trágárul beszéltek velük" és ezek különböző verziói. Mármint amit ők állítottak. A videókból egészen más derült ki, de az semmi esetre sem, hogy bárki is, amikor bement egy közintézménybe, akkor feltárt valamit. :)
novotrade 2019. 11. 13. 16:03
Előzmény: #31116  Phylaxa
#31117
Méltányos volna, ha a Fideszre szavazó határon túliak is hozzájárulnának azokhoz a plusz költségekhez, amelyek a magyar kormány szabálytalan uniós pénzfelhasználása miatt sújthatják majd Magyarországot – mondta Brüsszelben Rónai Sándor, az Demokratikus Koalíció EP-képviselője."
.
 Mondom én, hogy nem normális a DK!   :)
és a Londonban élő szavazók?
Ők is fizessenek?

vagy csak azok akik a FIDESZ-re szavaztak?  :))))

tényleg nem garancia a diploma semmire sem....de még a dr.-i  sem!  :))))
Phylaxa 2019. 11. 13. 15:59
Előzmény: #31109  novotrade
#31116
Ne azt nézd amit mond, hanem amit tesz. Azokat a dolgokat kell nézni, ami változott. Több ember kap még több közpénzt. Ez ellen semmi kifogásom sincs, ha nem hitelből megy. A többit meglátjuk. Sok mindent ne várj! :)
novotrade 2019. 11. 13. 15:51
Előzmény: #31107  Phylaxa
#31115
Muszlim politikust választottak meg a német Linke párt társ-frakcióvezetőjének. A Mandiner ír arról, hogy a német szélsőbalt képviselő Linke új társ-frakcióvezetőt választott Dietmar Bartsch mellé kedden Amira Mohamed Ali személyében.
Ali 1980-ban született az észak-németországi kikötővárosban, Hamburgban. Apja egyiptomi, anyja német, jogászként végzett Heidelbergben és Hamburgban. 2017-ben került be a Bundestagba, és a Linkén belül is a balszárnyhoz sorolják. Kedden Sahra Wagenknecht, az egyik legismertebb Linke-politikus helyére választották meg új posztjára."
.
.
Ez van!   :(
novotrade 2019. 11. 13. 15:49
Előzmény: #31113  SeldonKuper
#31114
"Dk: Várhelyi Olivér megtagadta Orbánt
.
Várhelyi Olivér, a magyar kormány európai uniós biztosjelöltje a hivatalos bizottsági meghallgatását megelőzően írásban válaszolt az EP-képviselők kérdéseire.
A párt szerint a biztosjelölt írásbeli válaszában kifejtette, hogy Orbán a magyar kormány álláspontját képviselte Bakuban, neki viszont bővítési biztosként “igazi európai szellemben” az Európai Unió politikai prioritásait kell majd képviselnie."
.
.,"Azt is kijelentette, hogy nem hajlandó egyetlen kormány, így az Orbán-kormány utasításait sem képviselni munkája során."
.
 Sohasem volt "normális" a DK!
Minden BIZTOS így nyilatkozik!!!!!    :)))))
.
Amikor az MSZP-SZDSZ adta a Biztost az is így nyilatkozott!   :)
SeldonKuper 2019. 11. 13. 14:53
Előzmény: #31112  novotrade
#31113
Ez bizony nem amerika!
Kiveszik a segg@k alól az autót az USAban, ott biztos rendszerváltozás lenne!
Itt meg majd rájönnek, hogy nem autóval kell a nézőtérre járni!
novotrade 2019. 11. 13. 14:47
Előzmény: #31111  novotrade
#31112
Káoszba fulladhat a Puskás stadion avató, hiszen a 68 ezer főt befogadni képes arénához Orbánék  felejtettek elég parkolóhelyet építeni, ráadásul erre nem is hívták fel kellőképp a figyelmet, hogy a méregdrága sportlétesítményt ne is próbálja senki autóval megközelíteni"
.
 Pokorni  akar parkolót építeni....  kérik ne tegye utazzanak az emberek tömegközlekedéssel mondják....
Ide nem épült  parkoló.... itt meg az a baj.....

sapkás ez a sztori is!   :))))
novotrade 2019. 11. 13. 14:22
Előzmény: #31110  novotrade
#31111
A független országgyűlési képviselő, Szél Bernadett egy másik fontos részletre, szigorításra hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán. Azt írja, az Országgyűlési törvény eddig lehetőséget biztosított egy képviselőnek, hogy az igazolványa felmutatásával beléphessen egy közintézménybe, ami "alapvető ellenőrzési jog egy demokráciában". Ám az új tervezet
ELŐZETES EGYEZTETÉSHEZ KÖTNÉ A LÁTOGATÁST AZ INTÉZMÉNY VEZETŐJÉVEL, AMIVEL ÉPPEN A FENT EMLÍTETT ELLENŐRZÉSI JOG VESZÍTENÉ ÉRTELMÉT
- írta a képviselő, aki szerint emiatt
"NEM LESZ LEHETŐSÉG JOGSÉRTÉSEKET FELTÁRNI VAGY ÉRDEMBEN ELLENŐRIZNI AZT, HOGY AZ ÁLLAM HOGY VÉGZI A FELADATÁT."
A módosítóban szó szerint a következő szerepel: "az állami szervek kötelesek a képviselőket megbízatásuk ellátásában támogatni, és részükre a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni. A képviselő valamennyi közigazgatási szerv, közintézet és közintézmény vezetőjétől előzetesen egyeztetett módon tájékoztatást kérhet. E jogosultság az érintett szerv működésére vonatkozó előírásokra figyelemmel, valamint rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelme nélkül gyakorolható". "
.
.
.
Erre is lehetett számítani!
Ők provokálták ki a változtatást!
novotrade 2019. 11. 13. 12:37
Előzmény: #31109  novotrade
#31110
A módosító szerint a renitens képviselők akár egyévnyi fizetésüket is elveszíthetnék, illetve két hónapra is kitilthatóak lennének a Tisztelt Házból.Az Országgyűlés honlapjára feltöltött módosító javaslat értelmében emelnék a kiszabható büntetési tételeket a kifogásolhatóan viselkedő országgyűlési képviselőkkel szemben.
A törvényjavaslat alapján a képviselőktől a házelnök akár 6 hónapnyi fizetést is elvonhat, amennyiben a képviselő fizikai erőszakot alkalmaz, vagy az ülés, a vita illetve a szavazás menetét hátráltatja, vagy az Országgyűlés ülésének résztvevőjét az üléstermi jogai gyakorlásában vagy kötelezettségei teljesítésében akadályozza. 
Az Országgyűlés elnöke a fizikai erőszakot alkalmazó képviselőt akár 60 naptári napra, azaz két hónapra is kitilthatja a parlamentből, de 30 napra azt a képviselőt is kitilthatják a Tisztelt Házból, aki az ülés, a vita vagy a szavazás menetét akadályozza.
A módosítás értelmében, ha a kizárt képviselő az ülést vezető elnök ülésterem elhagyására irányuló felszólításának nem tesz eleget, az ülést vezető elnök a képviselő azonnali hatályú kitiltását rendelheti el. A kitiltás a törvény értelmében a Parlament és a Képviselői Irodaház épületére is vonatkozik. Az épületből kitiltott képviselő, mivel fizikailag nem gyakorolhatja szavazati jogát, így szavazati jogát egy másik képviselőnek adhatná át. A módosításban szerepel egy olyan kitétel is, miszerint „titkos szavazás esetén a kitiltott képviselő a szavazás időtartama alatt a házelnök által kijelölt helyiségben gyakorolhatja szavazati jogát”.
A módosító a pénzbüntetések mértékét is megemelné. A javaslat 49. szakaszának második bekezdése szerint például a tiszteletdíj-csökkentésnél van egy duplázó kitétel is. Amennyiben ugyanis a fentiekben leírt fizikai erőszakot követ el egy képviselő, vagy „a képviselő az ülés, a vita vagy a szavazás menetét akadályozza, vagy az Országgyűlés ülésének résztvevőjét az üléstermi jogai gyakorlásában vagy kötelezettségei teljesítésében akadályozza”, majd az ülést levezető elnök, vagy házelnök által elrendelt kitiltásnak nem tesz eleget, és a képviselő nem hagyja el az üléstermet, akkor a tiszteletdíj-csökkentés felső határa a kétszeresére emelkedik, vagyis akár 12 havi fizetést is megvonhatnak a renitens képviselőtől."
.
.
 Végre!  
novotrade 2019. 11. 13. 11:15
Előzmény: #31107  Phylaxa
#31109
Karácsony Gergely főpolgármester egy hónapja, a választás előtti napon öt olyan vállalást tett, amelyet ígérete szerint hivatalba lépése első napján teljesíteni fog, a Fővárosi Közgyűlés november 5-i alakuló ülésén azonban az öt intézkedésből egyet sem sikerült maradéktalanul végrehajtani, megvalósítani – írta szerdai számában a Magyar Nemzet. 
A főpolgármester egyebek közt azt ígérte, hogy az első közgyűlés első napirendi pontja a Soros Györgyhöz elvi vagy anyagi téren köthető „civil szervezetek” – Átlátszó, K-Monitor, Transparency International – által kidolgozott antikorrupciós Ez a minimum program végrehajtása lesz. Ez azonban az első helyett végül a 7. napirendi pont lett, „megelőzte ugyanis a fizetésemelés és a pozícióosztás” – áll a cikkben.
Szintén nem történt előrelépés az ellenzék által zászlóshajóprojektnek nevezett Városháza park megnyitása és az épület belső udvarainak átjárhatóvá tétele ügyében. „Az egyik első döntésünk az lesz ezen a napon, hogy kiírjuk a tervpályázatot a Városháza átalakítására” - ígérte Karácsony a lap szerint, azonban máig nem írtak ki pályázatot.
Az ellenzéki főpolgármester-jelölt azt is ígérte, hogy „már az első nap ingyenessé fogjuk tenni az álláskeresők számára a budapesti közösségi közlekedést”, továbbá „14 éves korig szintén ingyenessé tesszük a budapesti közösségi közlekedést, már az első nap megtesszük az első lépést, hogy a mostani hat évről emeljük hét évre az ingyenes tömegközlekedés lehetőségét.” Egyik ügyben sem történt semmilyen lépés a közgyűlés első napján.
„Létrehozzuk a főkertészi pozíciót, és a főépítészi funkcióhoz hasonlóan a város természeti örökségét védő és a város zöld felületeit védő szakembert fogunk kinevezni már az első napon” – jelentette be továbbá a választást megelőzően a főpolgármester a Magyar Nemzet szerint, amely hozzátette: az alakuló ülésen a főkertészi pozíció nem került az előterjesztések közé, és azóta sem hallani róla semmi konkrétumot."
(MTI)
.
,
 Van a reklám... és van a valóság!   :))))
azért ő sem volt annyira "szegény" hogy ne tudjon ígérni!   :))))
novotrade 2019. 11. 13. 10:56
Előzmény: #31106  novotrade
#31108
Július 1. után már minden dolgozó nyugdíjast megillet a járulékmentesség.
Jelenleg csak a munkajogviszonyban állókra érvényes az kedvező a szabály, hogy bérüket csak a 15 százalékos szja terheli. A kormány számításai szerint a szabály kiterjesztése évente összességében mintegy 20 milliárd forintot hagy az érintetteknél.
Még kedvezőbbé válik 2020-tól a gyermekek után járó családi kedvezmény. Jelenleg a 1,5 százalékos munkaerőpiaci járulékból nem lehet levonni a kedvezményt, de július 1. után már a teljes, 18,5 százalékos mértékű társadalombiztosítási járulék terhére érvényesíthető lesz a családi kedvezmény.
A tárca közleménye szerint 2020-ban minden idők legmagasabb összegét, 380 milliárd forintot hagy a kormány adókedvezmény révén a gyermekes családoknál.
Ezt az összeget évente további egymilliárd forinttal növeli a jövőre hatályba lépő - az egységes járuléktörvény biztosította - kedvező szabály."
Phylaxa 2019. 11. 13. 09:19
Előzmény: #31098  Peterbond
#31107
Nem öregem. Itt te semmit nem állítasz. Olvasd vissza magad! Én és Pampa pedig állít dolgokat és figyelmeztet a jövőre. Most tudtam meg, hogy amit gondoltam igaz. "Majd az EU meg fogja oldani!". Mi ezért teszünk javaslatokat, hogy hogyan oldja meg. Te milyen javaslatokat tettél? Semmit. Ez a tény. A többi sima "Az nem úgy van" állítás, a folytatás pedig hiányzik. Az EU úgy old meg mindent, ahogy javasolják neki. Tedd meg a javaslatodat és mindjárt van miről beszélgetni! Amíg az "Eu megoldja majd" szöveg megy, addig úgy fogja megoldani, ahogy eddig. Tehát sehogy. AZ idő telik. Azt biztosan nem fogod tudni máshogy magyarázni. :)
novotrade 2019. 11. 13. 09:10
Előzmény: #31105  novotrade
#31106
Mint azt megírtuk, Szombathelyen Nemény András ellenzéki polgármester, az MSZP Vas megyei elnöke javaslatára külkapcsolatokért felelős tanácsnoknak választották Szuhai Viktort, a fenntartható fejlődésért és klímapolitikáért felelős tanácsnokká Németh Ákost (mindkettő az ellenzéki összefogás képviselője), a költségvetési ügyek tanácsnoka pedig Molnár Miklós (Pro Savaria) lett. Utóbbi neve onnan ismert, hogy az ellenzék az előző ciklusban, az év elején úgy alakított ki többséget a szombathelyi közgyűlésben, hogy Molnár Miklós akkori alpolgármester és Balassa Péter (Jobbik) együtt szavazott a balliberális önkormányzati képviselőkkel. Az ellenzék vezette közgyűlés ezúttal háromszor annyi tanácsnokot választott, mint amennyi a korábbi ciklusban volt. Ráadásul amíg az egy szem tanácsnok eddig havi bruttó 250 ezer forintot kapott, a mostaniak bruttó 350 ezret.
Molnár Miklós a tanácsnoki tisztségnél komolyabb pozíciót is kaphat, a Nyugat.hu arról írt, hogy a szombathelyi közgyűlés őt javasolja a Vasivíz vezérigazgatói posztjára, ezt jóvá kell hagynia az igazgatóságnak. – Molnár bérét havi bruttó 1 millió 350 ezer forintban határozták meg – írja a Nyugat.hu. A közgyűlés más városi cégnél is tisztogatást végzett. Kérdés, kap-e tisztséget, és ha igen, akkor milyet a független, de magát konzervatív polgármesterjelöltként feltüntető Koczka Tibor, aki értékes szavazatokat vehetett el Balázsy Pétertől (Fidesz–KDNP) az október 13-i választáson."
.
.
Egyre érdekesebb.....   :))))
novotrade 2019. 11. 13. 09:08
Előzmény: #31104  novotrade
#31105
"Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter ellenzéki polgármester arra tett ígéretet az alakuló ülésen, hogy politikai alapon senkit nem bocsátanak el az állásából. Azt mondta, ha bárki a hivatalban hasonlóval próbálkozna, akkor az ellen ő keményen fel fog szólalni. Ehhez képest még aznap visszahívta a városi cégek igazgatóságának és felügyelőbizottságának tagjait, függetlenül attól, ki milyen szakember, és új tisztségviselőket nevezett ki. Közöttük feltűntek Márki-Zay jól ismert támogatói, bizalmi emberei. A Promenad információi szerint a polgármesteri hivatalból is sokaknak kellett távozniuk „közös megegyezéssel” október 13-át követően."
.

még egy "vászoncseléd".......  :)
 ő sem különb a Deáknéénál.....
.
:)
novotrade 2019. 11. 13. 09:06
Előzmény: #31103  novotrade
#31104
Amint az október 13-i önkormányzati választáson a balliberális pártok megszerezték egy-egy nagyváros vezetését, szinte azonnal megkezdték a tisztségek, a jól fizető pozíciók elosztását. Egerben október 29-én alakult meg a közgyűlés, ahol két főállású ellenzéki alpolgármestert választottak Minczér Gábor és az MSZP-s Mirkóczki Zita személyében, utóbbi éppen Eger jobbikos polgármesterének, Mirkóczki Ádámnak a rokona. Emellett egy társadalmi megbízatású ellenzéki alpolgármestert neveztek ki. Oroján Sándor, a Fidesz helyi frakcióvezetője lapunkat arról tájékoztatta, hogy legközelebb november 21-én ül össze a helyi közgyűlés, ahol az ellenzéki többség várhatóan módosítja az önkormányzat működési szabályzatát, az alapokmányt, ezzel együtt több önkormányzati biztost nevezhetnek ki. Az ő pluszjavadalmazásuk a képviselői tiszteletdíj 50-150 százaléka lehet, és erről Mirkóczi Ádám polgármester egy személyben dönthet majd, ami a nyilvánosságtól elzárva történhet. Oroján Sándor nehezményezte azt is, hogy nem álltak még fel a végleges önkormányzati bizottságok, és az ideiglenes testületekben a kormánypártok egyetlen elnöki posztot sem kaptak, noha a Fidesz–KDNP jelöltjei csaknem annyi szavazatot szereztek a választáson, mint az ellenzékiek. – Ez jól mutatja, hogy az új vezetés „sokfejű”, nehezen állapodnak meg egymással a különböző pártok képviselői, ezért mindenkinek posztot és külön fizetést kell majd adni ahhoz, hogy a közgyűlési többséget biztosítani lehessen. Ez sokba fog kerülni az egri adófizetőknek – mondta a frakcióvezető."
.
.
 Ők nem olyanok.......   :)))))
csak SZAKMAI alapon, semmi tisztogatás..... semmi sógor,koma, barát....
.
egy hónapja volt a választás!  :)
 és máris kiderült, hogy bizony.... ők is ugyanolyanok!     :)
novotrade 2019. 11. 13. 08:32
Előzmény: #31097  Phylaxa
#31103
Lapunk is beszámolt idén nyáron az ENSZ azon jelentéséről, amely szerint az évszázad végéig a Föld lakossága elérheti a 10,9 milliárdot, a legnagyobb mértékben pedig a szubszaharai Afrikában tapasztalható majd népességrobbanás; ott a század közepére megduplázódik, 1,05 milliárddal emelkedik a lakosságszám. Az adatokból kiderül az is, hogy a legnépesebb országok rangsorában Nigéria átveszi a harmadik helyet az Egyesült Államoktól, hiszen 200 millió fővel nő, vagyis megkétszereződik a népessége az előrejelzés szerint. Míg a szubszaharai Afrikában a jelenlegi egyről 3,7 milliárdra nő a lakosságszám az évszázad végére, összehasonlításképpen pedig az arab világban – Észak-Afrikában és a Közel-Keleten – 517 millióról 924 millióra emelkedik, a fejlett világnak tekintett, egy kategóriában kezelt Európáé és Észak-Amerikáé csupán 1,11-ről 1,12 milliárdra.
– A nagy kihívást az afrikai kontinens jelenti – figyelmeztetett az interjúban Gerd Müller. A miniszter azonban hangsúlyozta: nem eltántorítani akarják a nőket a gyermekvállalástól, csupán felvilágosításuk és egészségügyi helyzetük javításával csökkenteni a születendő gyermekek számát."
euler 2019. 11. 13. 08:20
Előzmény: #31100  Shortelek
#31102

Nincs semmilyen veszély amelyik visszavezethető lenne külföldi népcsoportokra.
Viszont a propagandamédia a migránsozás kifulladása után (bár Erdogánban még bíznak), keresi azt a népcsoportot (nem kell ennek külföldinek lenni), aki ellen folytatható az uszító kampány. Rogán még nem szabta meg az irányt. (Tényleg: Hová tűnt Rogán Antal?!)
Jó eséllyel ez a „közigazgatásban meglapuló, hozzá nem értő, alkalmatlan, sértett ellenség” lesz (Sajtóklub), a cigányok, melegek, ukrajnai vendégmunkások előtt, esetleg mellett.
novotrade 2019. 11. 13. 07:55
Előzmény: #31099  novotrade
#31101
„Ha valamely médiaszolgáltató törvényes feladatát nem tudja teljesíteni, akkor az ebből eredő polgári igényeit elviekben érvényesítheti egy polgári perben. Kövér László természetes személyként, az Országgyűlés Hivatala pedig központi költségvetési szervként jogképes, perelhető” – mondta portálunknak Magyar György ügyvéd. Arra voltunk kíváncsiak, vajon reális-e az Azonnali lépése, azaz a házelnök és a hivatalának a perbe fogása az újságírók parlamenti munkáját korlátozó szabályok miatt."
..
"Magyar György szerint egyébként  alapvetően az lehet a per és a bírói vizsgálat fő tárgya, hogy az Országgyűlés elnöke, illetőleg az Országgyűlés Hivatala konkrét rendelkezésével és intézkedésével az Országgyűlés ülésének nyilvánosságát, a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit „kizárta”-e, avagy sem."
.
 A KORLÁTOZÁS nem KIZÁRÁS.
El tudja látni a sajtó a feladatát.
Tudja TÁJÉKOZTATNI az ország lakosságát. Az ülések nyilvánosak, kivéve azokat aminél a tv. zárt tárgyalást ír elő.
Shortelek 2019. 11. 13. 07:45
Előzmény: #31098  Peterbond
#31100
Magyarországon nem muszlim veszély van hanem kínai.
novotrade 2019. 11. 13. 07:44
Előzmény: #31098  Peterbond
#31099
ahogy az olyan vitakba se hogyan oldjuk meg hogy a romak tulszaporodjanak minket. Mibdketto netto bullshit ijesztgetesnek tartom."
.
 Jó példát hoztál ezzel.
Nézd meg, hogy 1945-ben mennyi roma élt Magyarországon és azt, hogy most mennyien élnek.
.
Most már talán (!) a roma fiatalok körében sem annyira népszerű fiatalon elkezdeni  sok gyereket szülni, így ott várható a kiegyenlítődés a születésszámban a magyarországi átlag irányába.
.
De....
Nekik is hosszú szocializációs időszakon (generációkon keresztül) vezetett ide az út!

Az érkező muszlim fiatalok is el fognak ide jutni,  csak addig mi lesz?
.
Bizony, Phylaxa jól látja és érzékeli a veszélyt ami ebben rejlik!
Mert amint egy térségben többségben lesznek akkor teljesen LEGÁLISAN politikai úton fogják magukhoz venni a hatalmat!
Saját pártjuk lesz és arra szavaznak!
Most még nem, most azok a pártok  profitálnak az érkezésükből akik a bevándorlás legnagyobb támogatói.
.
Most még!
.
Ezért kell minden elkövetni, hogy ide ne jöjjenek!
Nem azért mert nem tudnánk gondoskodni ezervalahányszáz ide osztott migránsról!
.
Orbán és mindenki más aki ellenzi a migrációt magát a MEGOLDÁST bírálja!
Európa elnéptelenedésének nem lehet a megoldása a migráció!
.
A migrációval KICSERÉLJÜK Európa népességét és így a VALLÁSÁT és a KULTÚRÁJÁT is!
Leegyszerűsítve:
HÁBORÚ nélkül TÁLCÁN adjuk át másoknak akik hajlandóak GYERMEKET szülni!
.
Mert azé az ország aki teleszüli!
.
Még nagyobb kedvezményt kell adni a 3 vagy több gyermeket vállaló DOLGOZÓ családoknak!
Ez az egyedüli megoldás!
.
szvsz
Peterbond 2019. 11. 12. 22:09
Előzmény: #31096  Phylaxa
#31098
"Ennek, hogy csak kritizálsz másokat semmi értelme sincs. Annak lenne, hogy leírod, szerinted hogyan kellene csinálni? "
En senkit se kritizalok. Nem en mondom hogy az EU szarul teszi a dolgat. Szerintem teszi a dolgat es meg fogja oldani a dolgot. En titeket nem kritizallak mert nem csinaltok semmit amit kritizalhatnek. Csak kijavitom a legbolkapot vagy eppen dezinformacios remisztgeteseiteket. Besuelgethetunk hogyan oldjunk meg valamit de eloszor realisan lassuk a helyzetet. Te se emlegetsz itt megoldasokat csak siramkozol hogy el fog lepni minket a muszlim horda.
En nem megyek bele hogy allitsuk meg hogy 2030ra tulnepesedjen minket a muszlimok ahogy az olyan vitakba se hogyan oldjuk meg hogy a romak tulszaporodjanak minket. Mibdketto netto bullshit ijesztgetesnek tartom. Tovabbi szep rettegest.
Phylaxa 2019. 11. 12. 21:36
Előzmény: #31093  novotrade
#31097
Az a baj, hogy szolídan képzeltem el, amikor ezt írtam. Azóta rájöttem, hogy csak azok fogják ezt mondani, akiket igazából nem érdekel az egész. De azok, akik kritizálják a figyelmeztetőket, ők nem ezt fogják mondani, hanem azt, hogy a figyelmeztetők súlyos hibákat követtek el és ők a felelősek a kialakult helyzetért. :)
Phylaxa 2019. 11. 12. 21:33
Előzmény: #31094  Peterbond
#31096
FIgyelj! Írd már le légyszi, hogy te hogyan képzeled a jövőt a muszlim migráns bevándorlással kapcsolatban az EU-ban? Nem érdekel, hogy mivel nem értesz egyet. Hogyan képzeled? Van róla véleményed? Te hogyan csinálnád? Ok? Ennek, hogy csak kritizálsz másokat semmi értelme sincs. Annak lenne, hogy leírod, szerinted hogyan kellene csinálni? Mert én úgy értem a te írásaidból, hogy így, ahogy 20 éve folyik. Jól értem? Tudsz valamit magadtól állítani? Nem az érdekel, hogy mások hogy gondolják. Te gondolod valahogy? :)
Peterbond 2019. 11. 12. 20:13
Előzmény: #31093  novotrade
#31095
"Lassan kezdődik a :
.
KI HITTE VOLNA!
KI GONDOLTA VOLNA!"
Ezeken már átmentem. én se hiottem volna 2010-ben hogy alig 9 év alatt ide jutt 2/3-ad birtokában a magyar kormány és a magyar közállapot.
De kérdem én megindultak már a Soros karavánok? Valahogy nem bírnak ideérni már 1 éve. Megindultak a betelepítések az ellenzéki városokba? Igaz még kell hiozzá idő. Én várom ahogy a 30%-os iszlám országokat is a terrorizmus eluralodását meg a mecseteket a szomszédomban.
Peterbond 2019. 11. 12. 20:10
Előzmény: #31088  Phylaxa
#31094
" Te pedig mindaddig a számokkal leszel elfoglalva, amíg észre nem veszed, hogy miben segítettél. "
miben segítettem én?
És te miben akadályoztad azzal hogy kiáltál az utcasarokra és kiabálod hogy világvége világvége?
Nekem ezzel a riogatással van a bajom és a totál légbőlkapott kijelentésekkel amik érzelmi alapon jött félelmekre épült rémálmok.
Miközben a Tényleg történő nyilvánvaló dolgokra persze legyintetek és becsukjátok a szemeteket. De ti bajotok felőlem rettegjetek itt közösen. bocs hogy én ebben nem szeretnék részt venni.
novotrade 2019. 11. 12. 18:15
Előzmény: #31091  Phylaxa
#31093
Lassan kezdődik a :
.
KI HITTE VOLNA!
KI GONDOLTA VOLNA!
.
 időszak!
.
Pedig nagyon sokan folyamatosan figyelmeztetnek!
Csak nem AKARJÁK hallani őket!
.
novotrade 2019. 11. 12. 18:12
Előzmény: #31091  Phylaxa
#31092
Gavriel Krausz rabbi egy új iskolai törvény ellen tiltakozik, amellyel a kormány a vallásos középiskolákban is kötelezővé tenné az azonos neműek kapcsolatáról szóló tananyag leadását.
Meglehetősen heves ellenkezésének adott hangot Gavriel Krausz dáján, azaz rabbinikus bíró a manchesteri zsidó közösségen belül, amikor arra bátorított mindenkit, hogy ha kell, akár életük árán is, de utasítsák vissza a brit kormány új törvényét, amely az iskolai szexuális felvilágosítást reformálná meg – vallásos intézményekben is.
„Kötelesek vagyunk inkább a halált választani, semhogy engedjünk – őseink nemzedékről nemzedékre ugyanezt tették”
– szerepelt a manchesteri zsidó középiskoláknak szóló felhívásban.
A manchesteri rabbinikus bíróság korábbi vezetője hozzátette: „sziklaszilárd” kiállásra van szükség, máskülönben „búcsút mondhatunk a következő generációnak”.
Az állami határozat 2020. szeptemberétől lép érvénybe a szigetországban, és néhány napja nagy port kavart a hír, miszerint az Egyesült Királyság iskolai szabályozó szerve (Ofsted) olyan szigorúan ortodox szabályok alapján működő középiskolákat is rákényszerítene az azonos neműek kapcsolatáról szóló tananyagokra, mint a Manchester közelében működő Beis Yaakov intézmény – derül ki a The Jerusalem Post írásából.
Krausz szerint inkább be kell zárni az iskolákat vagy vállalni akár a börtönt is, de nem szabad engedni a kényszerítésnek."
.
.
 Érdekes ő még a gender ellen is keményen tiltakozik!
.
Nem értem, hogy Európa pedig önként befogad egy integrálódni szinte képtelen vallásos népességet!
Phylaxa 2019. 11. 12. 18:09
Előzmény: #31087  Peterbond
#31091
Csak egyetlen matek van. Az pedig az élet. Te szövegelsz, ők pedig élnek. Igazuk van. Én haza segíteném őket, te pedig ide. Minaret lesz az ingatlanod mellett? Neeem? Na majd csak figyeld milyen igazad lesz! Szurkolok neked!  :)
novotrade 2019. 11. 12. 18:07
Előzmény: #31080  Peterbond
#31090
Phylaxa 2019. 11. 12. 17:55
Előzmény: #31086  Peterbond
#31089
Ezeket te állítod. 30%-nál már nem fogod őket megkerülni a törvényhozásban. Gyorsan eljön az az idő. Mit is szeretnél fenntartani? Egyenjogúságot? Viccelsz?  :)
Phylaxa 2019. 11. 12. 17:51
Előzmény: #31085  Peterbond
#31088
Én két dolgot jelentettem ki és tartom is magam hozzá. Az egyik az, hogy semmilyen számot, amit a hivatalok adnak ki nem hiszek el ezzel kapcsolatban. A másik pedig, hogy 2000 óta jönnek szép számmal és jönni is fognak. Akik pedig jönnek, azok hoznak maguknak családot, feleséget és így hűek lesznek a vallásukhoz, nem hazudtolják meg. Te pedig mindaddig a számokkal leszel elfoglalva, amíg észre nem veszed, hogy miben segítettél. De még akkor is rákened majd másra. :)
      Ha nem állítottál még ezzel kapcsolatban semmit, akkor természetesen tekintsd el ezt nekem! Úgy csak kritizálj nyugodtan, nincs jelentősége. Amíg engem kritizálsz, addig is jönnek, hoznak és szülnek. Ők az értelmesek egyébként ebben. :)
Peterbond 2019. 11. 12. 17:07
Előzmény: #31086  Peterbond
#31087
Csak azert nem elozi be a franciakat meg a nemeteket mert ott is a 13 gyerekes muszlimok lesznek mar tobbsegeben. A paraztato matek mar csak ilyen.
Peterbond 2019. 11. 12. 17:06
Előzmény: #31083  Phylaxa
#31086
Mint a raketa. 2030 ra mar 150 % a svedorszagnak muszlim lesz es 3. Legnepesebb EU s allam lesz.
Peterbond 2019. 11. 12. 17:05
Előzmény: #31084  Phylaxa
#31085
Erdekes pampa 8.1 % os szama is pont ugyanattol az ugynoksegtol jon PEW mint az enyem. Azzal nem volt gond. Meg utana jott hasrabaszos 15% ra sem. Toled meg persze hogy nem jon szam mert te lebegtetni szereted hogy annyian de annyian jonnek hogy csak na. Vilagvege foldindulas. De azzal nehez is vitazni ha valaki kijelent valamit oszt mibden masra meg azt mondja hogy nem hiszi el.
Phylaxa 2019. 11. 12. 16:50
Előzmény: #31082  Peterbond
#31084
Ok, de te elhiszed én pedig nem. Világosan ezzel kezdtem, tőlem biztosan nem kapsz számokat. :)
Phylaxa 2019. 11. 12. 16:48
Előzmény: #31078  novotrade
#31083
Nem érted. Mivel zömében fiatal férfiak érkeztek, ezért mindegyik hoz magának (duplázódnak) és a gyermek is muszlim lesz. Mint a rakéta változtatnak meg mindent az otthonira. Háááát a matek az matek. :)
Peterbond 2019. 11. 12. 16:39
Előzmény: #31075  Phylaxa
#31082
"Olyat is hallottam már, hogy pl. a svédeknél 1,5 millió. AZ 15% lenne már most. "
En meg olyat is hogy mar 2 millio feletti a romak szama az orszagban. Meg olyat is hogy Elvis nem is halt meg.
Peterbond 2019. 11. 12. 16:37
Előzmény: #31077  novotrade
#31081
Tehat azt mobdod 2016 os 8.1 rol mar 15% ra not. Ugye tudod hogy ez mennyi embert jelent? A szamokbol itelve a svedekre gondoltal. Ez a 10 millios orszag eseten 2 ev alatt 700.000 plusz muszlim migranst jelent. Ezt te komolyan is hiszed? Ertem en hogy jo csak ugy random ilyeszto szamokkal dobalozni de azert a nevetseges fele ne menjunk mar el jo.

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók