Most akkor lehet hogy az én értelmi képességeimmel van baj, lássuk:
nem megoldás amit az USA csinál. - regisztráltam, tehát szerinted nem megoldás hogy az usa terrorista vezetőket lividál, majd a megoldást is ismertesd
.
ráadásul a várható következmény inkább Európára nézve lesz veszélyes. - ezt miből gondolod? érdekes elképzelés.
.
megoldódott egy konfliktus is azzal, hogy a vezetőt célzottam likvidálták? - volt ilyen, például a szomszédos romániában. néha beválik az ilyesmi.
elrettentette a tagságot, hogy valaki közülük a kiiktatott személy helyére lépjen? - változó, nyilván ha elég fanatikusak akkor kevésbé. úgyhogy párat még biztos ki kell nyírni.
.
Számtalan palesztin vezetőt likvidált már Izrael, rendeződött az ottani konfliktus? - ez egy beugratós összemosós kérdés, de amúgy nyilván nem rendezett a helyzet. hogy mennyire lehetne jobb vagy rosszabb, nos ez egy akadémikus kérdés.
stb...
.
Ez egyedül arra jó, hogy más országok is éljenek a lehetőséggel. - milyen lehetőséggel? hogy terroristák ellen harcolnak? a lehetőség más országok számára is adott.
.
Ott van a Szaudi eset példának. - mit értesz szaudi eset alatt? A szaudiaknak állandóan eseteik vannak, mert kicsit kavarják a szart.
Várható, hogy Erdogán is élni fog vele. - mivel, hogy terroristák ellen harcol? Megtámadja madát, vagy mi?
Putyin, Kim, stb....
.
Hogyan indítasz eljárás ellenük ennek a mostani eset után? - az a baj, hogy különböző dolgok közé raksz egyenlőségjelet, ez nem könnyíti az értelmes gondolatcseerét.
na további szép napot, folytatom a dolgaimat.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.