a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Nagy örömünnep lesz, amikor az SZDSZ nem jut be a parlamentbe.
Lassan jöhetne az előrehozott választás... Bár a FIDESZ-t sem irigyelném, ha most kellene átvennie ennek a lerabolt országnak az irányítását.
"Küzdeni hajlandó és képes demokratikus politikus vagyok. Olyan, aki a vitáit a parlamentben és nem az utcán kívánja megvívni, olyan, aki a politikai küzdelem terepének nem a bíróságot, nem az ügyészséget, nem az adóhivatalt, és nem a rendőrséget tartja, hanem a parlamentet."
Na kérem. Akinek ez nem tetszik, vagy csak gondol is rá, nagyon pórul jár.Ráküldöm a szomszéd kutyáját, na meg a buxert.
Internálni minden nemjógondolost!!
Ha csak pisszentek, feljelentelek benneteket. Egytől egyig. A gondolatrendőrségen. Ha még nincs, javasolni fogom, hozzák létre.
Ott tuti, hogy nem mondja a tutit, mert a végén még bedarálnák a rendszerbe az ő hőn szeretett klubját is. Nem szeretik ma az izmos, nagy szurkolói tömegbázissal rendelkező csapatokat.
Orbának akkor muszáj volt kolaiciora lépnie a FKGP vel!(sajnos)
most nem kellesz!!!!!
De ez nem jelenti azt hogy Orbán az újpest ellen tette volna!
bár focis vonalon nem vagyok jó de az élet nem csak a focirol szól!
én amugy nem szeretem a focit ,sőt egy ft ot se fordítanék állami pénzböl focira!
értem én már!
Torgyán Fradi Fidesz és ez benned ellenszenvet vált ki!
rosszul lett beégetve neked a memoryádba!
Orbán nem tehet Torgyán Fradis ragaszkodásához!
persze ez neked fájt akkor hogy Torgyán annyira támogata a fociklubot!
Törölt felhasználó2007. 10. 27. 12:17
A Fidesz - mint a törvényesség és a rend pártja - elsőként emelte fel szavát a törvénytelen hídfoglalási kísérlettel szemben. Az MSZP álarca azonban ismét lehullt; miközben álságos módon ismét politikai ellenfelei lejáratására kívánja felhasználni a történteket, honlapján nyíltan erőszakra, "agyba-főbe verésre" buzdított a hídfoglalás kapcsán. Az MSZP megint megmutatta valódi arcát, és ezen már az sem segít, hogy időközben suttyomban leszedték honlapjukról az erőszakra buzdító írást.
Cser-Palkovics András,
a Fidesz helyettes szóvivője
na buxi mán mész??
pedig most fogjuk kidaríteni személyedet!
a múltko is jó volt mikor madmax írt ide aztán havi kiderítete az iwiw en hogy közalkalmazot és hogy ezért ilyen elkötelezetje a kormánynak!
félti az állását! :)))
ja meg az is kiderült hogy társat keres! :)))
Gentlemanus, én nem kedveltem Horn Gyulát, de a fletóhoz képest volt benne valami emberi, szóval a Gyula az utána jövőkhöz képest messze kimagasló volt. Sosem gondoltam volna, de ma már ezt kell mondanom.
Mi lesz veled Magyarország?