Igaz, hogy Seldontól kérdeztem, de sebaj. Így legalább egyértelmű választ kaptam: addig a fideszt támogatjátok ameddig le nem tudjátok győzni. Szerintem meg együtt mentek a kukába 2022-ben.
Ja,persze mert még nem voltak kormányon.Újszülött képződmény.Korrupció,az mindig volt,van,és lesz,amig ember él aföldön.Különben,ha benne vagy valamilyen vesztegetés féle ügyletben az nem korrupció,csak akkor ha te kimaradsz belőle.
Most akkor kit néztek hülyének? Toroczkai maga mosta össze a mihamót a fidesszel. https://hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2019/07/13/megtartotta-elso-kongresszusat-a-mi-hazank-mozgalom "Toroczkai László azt mondta: 2022-ben vagy Fidesz-kormány, vagyis
Orbán-kormány lesz, vagy jön az ennél is rosszabb, a korrupció mellett a
társadalom alappillérét képező család és annak valamennyi intézményét
támadó balliberális kormányzat." .
Nem a fideszről van szó! Hanem a hazugságaitokról. amit a fidesz nevében terjeszteni szándékoztok! Nem a fideszt védeném, hanem a sok-sok hazugságra irányítanám azok figyelmét, akik még nem tájékozódtak a KORMÁNY munkájáról. Olyan hazugságokat találok, amik összemossák a kormányt és a fideszt! Légből kapott statisztikák, linkek, féknyúz hírek, kitalált történetek, amik kimerítik a figyelmemet. Kabaré nekem is az duma , amit a Fidesz- Mi Hazánk összemosásával tudatlanul szeretnének egyesek eladni. A hülyeségnek hamar kilóg a lólába Is! Nagyon magatokba vagytok szállva! Magatokból indultok ki és csak magatokat szeretnétek igazolni, de vannak, akik borsot törhetnek ezekre!
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán