Topiknyitó: Portfolio 2018. 11. 28. 15:30

Mészáros Lõrinc eladományozza médiabirodalmát  

Ugrás a cikkhez
További jelentõs akvizíciókat hajtott végre a médiapiacon a Mészáros Lõrinc tulajdonában lévõ Talentis Group Zrt., miután a társaság megvásárolta a Magyar Idõk kiadóját, és közvetett tulajdonába került a Lapcom, az Inform
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Láma
Láma 2018. 11. 29. 12:24
Előzmény: #10  euler
#12
soha se mondd, hogy "minden"
a többi ok
_Macika_
_Macika_ 2018. 11. 29. 12:11
#11
INGYEN!!!!!
euler 2018. 11. 29. 12:09
#10

"Nem hinném, hogy ennek a végtelenül független laptulajdonosok és főszerkesztők marhára örülnének, mert ezek után kevesebbet lehet lopni a lopott pénzből, de nincs választásuk, jó pofát kell vágni a dologhoz. Már persze, ha nem akarnak inkább kilépni a munkaerőpiacra és megélni a saját tehetségükből, tudásukból. Nem akarnak, ezért G. Fodortól Schmidt Máriáig mindenki önként és széles nyelvcsapások közepette ajánlotta fel lapját, gerincét, életét és vérét az uralkodónak.
A fideszprostivá züllesztett Origo anonim szalagmunkása úgy gondolta, majd most jól odamond azoknak, akikre – bár ezt soha nem vallanák be – rohadtul irigy minden firkász, aki csak azt gondolhatja, amiért megfizetik.
............"Míg a jobboldalon óriási előrelépés van, a médiumok fenntarthatósága erősödik, nincsenek profitelvárások, nincsen létbizonytalanság, addig a baloldali liberális médiumok vergődnek, külföldi tulajdonos vagy külföldi támogatás nélkül alig tudják fenntartani magukat. (Origo)"............
Ez van, amikor a tehetségtelenség, a fogalmatlanság, az ostobaság és a szorgalmas seggnyalás az irigységgel és a rosszindulattal párzik a nyilvánosság előtt. Ilyen torszülött lesz a végeredmény."
https://kolozsvaros.com/2018/11/29/elveket-nem-lehet-penzzel-legyozni/?fbclid=IwAR02nGuSxtX81kgmrJ2EbZ4NBiCo1U5todkRspQw22P5PmT640GDVYqP_k0
Törölt felhasználó 2018. 11. 28. 22:07
Előzmény: #8  elemes
#9
Az irányítás megmarad, csak a pénzt a működtetésre  máshonnan fogják kapni. Nehogy már a keservesen ellopott közpénzt kelljen visszaforgatni. Az már saját zsebbe került. A ´90-es évek közepén mondta egy állami gazdaság volt igazdgatója és egyben az új tulajdonosa. Amit szociban összeloptam, azt most visszahordom.
elemes
elemes 2018. 11. 28. 18:38
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#8
hát a propaganda szócsövét nem fogják kidobni :)
elemes
elemes 2018. 11. 28. 18:38
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#7
hát a propaganda szócsövét nem fogják kidobni :)
elemes
elemes 2018. 11. 28. 18:38
#6
ez nyilván védelmet kíván nyújtani azzal szemben, hogy kormányváltás vagy uniós eljárás pl piaci szabályozásra hivatkozva feldarabolja a médiabirodalmat.
.
de egyébként pont kormányváltáskor nem ér semmit, nem tudja megmenteni ezeket a lapokat.
Törölt felhasználó 2018. 11. 28. 17:27
#5
Szerintem meg orbán királyunk mondta, hogy el kell passzolni a médiát, mert már nincs annyi pénz az államkasszában, hogy nyereségesen tudják működtetni. Ez olyan, mint egy fekete lyuk, hiába tömik tele reklámokkal, állami megrendelésre, közpénzből, mégsem csurranik belőle a királynak, valakik még előtte kitalicskázzák. Ilyentől legjobb megszabadulni. Próba, szerencse, de ez nem jött be, de sebaj, nem került semmibe. Vannak ennél sokkal jobban tejelő ágazatok, ezt már kifejték, jöhet a Balaton. Lassan ott is elkezdik építeni a kerítést, csak ott nem a migráns lesz a nemkívánatos, hanem a kispénzű magyar.
Csakisazigazat
Csakisazigazat 2018. 11. 28. 16:59
Előzmény: #3  sanka
#4
Valaki azért mínuszolja.Szerinte Loliense hazudik és lop, na meg Soros Gyurcsánnyal.
sanka 2018. 11. 28. 15:36
Előzmény: #2  loliense
#3
Szép írás, sajnos mélyen igaz.
loliense 2018. 11. 28. 15:30
Előzmény: #1  portfolio
#2
népnemzeti elvtársak,ez egy igazán csodálatos hír nektek mélyszaroselvtárs a hájas 12 IQ-s suttyó,aki nem más,mint a vezénylőtábornokelvtárs privát strómanja,kinek évek óta,csak az a feladata,hogy a magyar és az EU-s adófizetők ellopott pénzén mindent megszerezzen A olbán családfő számára most teljesen önállóan döntött az összeharácsolt törvénytelenül elcsalt médiumokról és végre emond a cidesz alapítványának javára (a cidesz elnöke meg, talán még a szomszédja is) az egész ország tudja rég,mélyszaros suttyóelvtársnak az ellopott vagyonból összesen 10% jár,ezt a munkabért kapja a többi a vezénylőtábornokelvtársé no tehát,nem kéne már foglalkozni ezután a kamu látszattal,eddig sem zavartatták magukat,eddig sem tartották be a saját maguk által meghozott törvényeiket sem a féreg választóiknak,meg úgy is mindegy,rájuk szavaznak bármit is csinálnak pont leszarják a valóságot,jogállamot,demokráciát,az egész országot!!! innen budáról indokoltnak látom az "adományozás" félgyorsítását,nem kell pöcsölni tovább: óppusz,konzúm a faxom tudja,milyen néven futó összes rt-ket,földeket,bankokat külföldi számlán lévő ellopott milliárdokat,hajókat,repülőket focsista klubokat minden rohadást ajánlja már fel ingyen végre a valódi tulajdonosoknak a korrupt patkány vezénylőtábornokelvtárséknak! oszt legyen már vége ennek a szar színjátéknak és takarodjon el végleg a 10 %-ot pedig költse orvosra és temetkezési vállalkozókra uff,de győlöllek benneteket,korrupt,hazug,tolvaj banda

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek