Nem, ilyen érvkészlet (gyk: pont 0) mellett nem nyílik lehetőség érdemi vitára, amivel rendelkeztek :))
Az elején abszolút barátságosan kérdezgettem tőled is, de miután pont 0 darab kérdést voltál képes megválaszolni, pont 0 darab állításodat voltál képes megvédeni, aztán meg jött a kamu rizsa, hogy te (meg persze a haverjaid :D) mind "kiábrándult bizonytalanok™" vagytok... :)))))))))
Hát, azóta a helyeteken kezellek. Őszintén tudom sajnálni, ha nem tetszik.;)
Ez a kilóra megvett tájékozatlan hülyék, meg a megzsarolt közmunkások olyan iskolapéldája, hogy a maffia bukása után tananyag lesz majd a politológia könyvekben.
Fletónak marhára remélem, hogy lesz annyi esze, hogy felfogja, a tegnapi szavazók nem őmiatta, hanem az ő személye ELLENÉRE szavaztak a dk-ra. Vonuljon csak háttérbe, és hagyja érvényesülni az asszonyt.
Ez nem is rossz ötlet...:))...látod, tudsz te jókat is írni amikor nem figyelsz... zsebführered érdeklődve hallgatná a részleteket... a végén még az "esélytelen ellenzéki" pártokat is a fidesznek kell majd létrehoznia, szigorúan az európai értékek, nomeg a demokrácia védelme miatt. :)))
Tévedsz (mint általában). Itt a Putyin elvtárs vizitelt az Apró-villában... mert hát ugyi Apró Antal "érdemeire" még ma is sokan emlékeznek arrafelé...;)
Jé, végre egy kommented, ami nyomokban többé-kevésbé érthető magyarsággal megírt részeket is tartalmaz :)) Látod, mondtam én, hogy sok gyakorlás, és van remény! :))
Gőzöm nincs, milyen az az "ultranacionalista uniós vélemény" :)) Hogyér' adják kilóját a kispesti tecsóban? :))
"Nem képviseled sem a DK-t sem gyurcsányt, sem Dobrev Klárát." Ez kitűnő meglátás. :)))))) Válrozatlanul saját magamat képviselem. ;)
A többit rágcsáld még, mert ott már elég hablatyba fulladt a dolog. De fejlődőképes vagy, ne add fel! Az eleje már egész érthető volt.
Ugye milyen szép nyelv ez a magyar, ha valaki megtanulja? :)
Bizony, pl sivalkodtak, hogy a fidesz majd megzsarolja a közmunkával a kiszolgáltatott réteget, hogy pl csak akkor lesz közmunka, ha rá szavaznak.
De persze természetesen (most is) tévedtek. (A lenti cikkben is láthatóan) nyilván semmi ilyesmi nem következett be. (Ismét) vaklárma volt az egész. Ugye?
Kétségtelenül mindent elmond Dobrev "alkalmatlanságáról", hogy a jó 10 év alatt, mióta közszereplő, fideszék annyit bírtak kiizzadni vele szemben, hogy ki volt az .... ööö .... a nagyapja.
De hát ez a kereszténydemokrata értékrend már csak ilyen akkurátus, nem csap bele akármibe!!
Csak ki ne derüljön, hogy a huszonharmadik ükapja meg jogosulatlanul lízingelte a mamutokat Etelközben, mert akkor aztán végleg megbukik!!!!!
Nyilván van egyéb is... Strache "anyagát" is évekig pihentették...;))... eleve megnyert csatában meg pláne nem lődözik el feleslegesen a drága muníciót. Tanulmányozd Szun-Cé-t... minden benne van, amiért tegnap (is) ezt láttuk a zindex főlapján:
Igen, úgy előttem is van a jelenet, ahogy Dobrev elirigyli orbánc hazaáruló haverjainak a "sikereit" és valami ibizai drogtanyán, orosz kurvák társaságában, szivarfüstbe burkolózva nekiáll kiárusítani az országot a ruszkiknak.
Az első kép sztem inkább egy boxmeccs előtti mérlegeléshez hasonlít... a másodikon meg "a török elnök egy népszerű anatóliai férfitánc egyik figuráját mutatja be vendégének az esti bál előtt"...:))
Szívből örülök, hogy sikeresen megtaláltad a wikipédián a "közmunka" szócikket, bár bevallom, a -kétségkívül kiérdemelt, és jogosan járó!! - elismerésen túl, nem tudom, mit kéne erre reagálnom.
Mindenesetre te is, a gugli is, meg a wikipédia is NAGYON ügyesek voltatok. Csak így tovább! :)
Breaking.... Közben a sógoroknál a kis Kurz-ot is hátrébb vonták a Strache-videó megbízói...:))... túl jól mentek a dolgok az osztrákoknál, ez megengedhetetlen!
Most a háromszoros csalással államfői székhez juttatott van der Bellen-en a sor, hogy az "igaz európai értékek" mellett elkötelezett szakértői kormányt nevezzen a ki a számára már tegnap megírt lista szerint...:)))
a workfare szócikket találtam meg, ami nem azonos a közmunkával (az ugyanis public work...) ...az angol megnevezés tekintetében még a hivatalos magyar honlapokon is őskáosz uralkodik (valószínűleg nem véletlenül...) közmunka bármi lehet, pl. a Hoover gát felépítése is közmunka volt (remélem erről nem kell wikipedia szócikket mellékelni...) a mi "közmunkánk" azonban a szó klasszikus értelmében nem közmunka hanem munkavégzéshez kötött segély és ez a koncepció meglehetősen heves indulatokat vált ki mindenhol pl. az UK-ban a tory kormány próbálkozott először ezzel, majd valamilyen formában a labour is Workfare in the United Kingdom https://en.wikipedia.org/wiki/Workfare_in_the_United_Kingdom
a többi párt is jobbára az adófizetők pénzét költi. . az mkkp mondjuk nem annyira mert az állami támogatást szétosztotta pályázatokon, a webshop bevételeikből kampányoltak. . a momentumnak meg vannak tagdíjbevételei, havi néhány millióra becsülöm.
A Fidesznél a kormány költéseket is belevetted? Az önkormányzatok költéseit is (tudod, az önkorik hivatalos lapjai is kampány)? A haveri média ingyen reklámjait is, amikor Fideszeseket hívnak meg csak egy műsorba, amikor a Fidesz propagandát tolják, amikor a többieket lejáratják, lesorosozzák, lebuzizzák? A közmédia ingyen reklámjait is (amikor a Híradó szimpla kampány, amikor műsorokban csak Fideszesek a vendégek, stb.)? A közintézmények, állami cégek, templomok reklámjait, zsarolásait, ráhatásait is? Ezekhez is lehet költségeket, árakat rendelni... A buszoztatást is? A kiosztott állampolgárságokat is? Az alamizsna lisztet, krumplit, bográcsozást, stb. is? Sorolhatnám...
Ahhoz a kavaráshoz, egyébként, mit szól a T. társaság, ami a mandátumok kiosztása körül alakult ki a Fidesznél, de még inkább a szociknál? Nevezetesen, hogy Fidesz részéről a listavezető képviselővé válása kérdéses, a szociknál pedig biztosan nem az megy ki az egyetlen megszerzett helyre, hanem még maguk sem tudják ki. Tudom, hogy ez szokványos, ugyanakkor, különösen egy tisztán listás választásnál teljesen inkorrekt. Be kellene vezetni, hogy a lista az a tényleges lista legyen, aki ott szerepel, vagy az megy, vagy az adott formáció elveszíti azt a helyet, eggyel feljebb csúszik minden, és az első, éppen be nem futó hely kapja a mandátumot. Így kénytelenek lennének komolyan venni a listaállítást, nem lenne kamuzás, húzónév - és mi tudnánk, ki fog minket képviselni.
Megszületett a végeredmény - nagy meglepetések az EP-választáson