4,4- nél a kisbüfik is labdába rughatnak, míg 4.400-nál nem valószínű. Hamarosan ennek a részvénynek is magas lesz a volalitása, csak nem ezres nagyságrendben, hanem csak 10-20 közt.
Hát én csak annyit vettem hogy ne annyira fájjon. Azt mondta az egyik bróker ismerősöm régen, mindig vegyek minden új részvényből valamennyit, 10-ből 3-4 bejön, pár év múlva többszöröznek ( akár 10-20 szoros árfolyam is lehet évek múlva) úgy is. Nem sokat tudunk a cég terviről. Jó kis cégnek tűnik, dolgoznak. Elképzelhetőnek tartok egy 7-8 forintos árfolyamot ha bekerül a standard kategóriába meg villantanak valamit esetleg. Nyertek eus pénzt 200-300 milliót, vettek emelőgépeket. Közép-euban a legnagyobb gépeik vannak. Ezzel mit tudnak elérni nem tudom. Munkavédelmi eszközökkel kereskednek, akár lehetett jó a tavalyi évük a járvány miatt, lehet maszkot is árultak nem tudom. Még ráindul a speka ( kicsik ) mert olcsó a részvény lehet benne "nagy forgalom". Én hosszútávú befektetésnek vettem és még veszem 5-ig szerintem jó lehet.
Kevés a közkéz kb 150 millió darab * 4,4 = 660 millió Ft 10-20 millióval meg lehet bolondítani, szerintem nagy lesz az árfolyamugrálás, ha standarba kerülünk, rákapnak.
Krán és Pista mennek az úton, mire felhívják Pistát telefonon és rákérdeznek: Pista egyedül gyalogolsz? Pista: MegaKrán! :D :D muhahahahaaaaaaaaaa (villámok a fejem felett, kéjes világvégeröhögés :D )
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint