ja persze emlékszem, hogyan részletezte az ukrán orosz konfliktus hatását, meg külön kitért a teljes támadásra és a szankciókra is. lényeg a lényeg megmondta.
Bejött a jóslatod, gratula komolyan 😀Bizakodó voltam, nem számítottam erre a nagy esésre. 11-től 6ig...A sok anno felbeszélő, jól eltűnt, van akinek meg is szűnt a regje....hát ennyi...
Jöhetne hír, mert az agresszív lenyomó egyre lejjebb áll kis összegekkel, ha nem lesz vevő, elérik céljukat sajnos. Nagyon egyértelmű, mit csinálnak...
Őszintén kérdezem, hogy miért érzed szükségesnek, hogy két naponta valami oltári nagy blődséget kommentelned? Milyen belsős exitre gondolsz a mai napi 330 000 db-os forgalommal? Ritka nagy bohóc vagy…
kérünk holnap is majd egy teljesen megalapozatlan vágy/jóslatot, bekiabálás jelleggel :) aztán legyen ugyanilyen határozott és pontos mint a mai :P lolll
lol :D egyszer csak eltalálod. aztán majd hónapokig "megmondtam"-ozol az 50ből 1 besikerült eltalálásodra. :) jaj olyan kiszámítható az ember :) röviden: tehát akkor ez sem jött be :P
Köszi...!Úgy gondolom lehetőleg ne like-oljunk lufikra!!! Emelőgepeket még az őskorban is használtak és jövőben is fognak!Talicska nélkül egy kutyaólat is nehéz felépiteni!
Grat az jó vetel! De hamarosan megy az is le 100 alá hisz a világválság a kapuban toporog na de akkor ez is 1-2 Ft lesz!! Meg az összes sztenderd lesz pl Nordt 0,05 fillér aztán delta 1 forint futót Set 2-3 forint!! Amcsi haverom mondta full short lassan!!
Igazad van. Egyébként nagyon kártékony tud lenni az ilyen magatartás , ezt próbálja kihasználni, sokakat beparáztat, gyenge kezűeket. Viszont bűnt nem követ el, szóval ez kevés a kitiltáshoz, joga van itt lenni. Idegesítő, de ez van. Viszont a 8 alá nem engedik, védik, beállt a vevő. Ez jó!
Ja Ja ez is egy kamu ceg magyarosan hús nélküli!!! Ma lattam kb 1090 db miatt nem esett le 8 alá jövő héten lesz ez 7 és alatta!! Ráértek visszaszallni!!
tetszik, hogy két naponta 2 ft-al alacsonyabb kamu és irreális negatív célárakkal dobálózol. Számomra mindig is kiváló kontraindikátor voltál a fórumon más papírban is, nekem ez a jel a STRONG BUY, hamarosan emelkedés, öveket becsatolni :) Utolsó lehetőségek 10 Ft alatti vásárlásra.
Jaj, ne már 4 forintig esik, nem 1 forintig? Milyen jól tudsz jósolni , Isten vagy....kár hogy a coinjaid zuhannak hetek óta , az jó üzlet, bitcoin 69 ezer maxról 39 ezerig esett...hmmm., jesszus a Megakránunk is zuhan, már ma is esett 5 fillért 😂
ki látott már megvenni 2-3 millió db részvényt itt órákon belül? na majd itt fog. mert ez az eladóiban álló "kurv*lkodás" egyértelmű díszítőelem :) szépen egyszer csak elkezdenek felmenni megvenni. csak ki kell várni. olyan könnyen irányítható az ember amúgy :) fel kell tornyozni a könyvet, akkor nem mer felmenni érte senki, mindenki a másikra vár, közben megunja eldobja...stb... aztán majd megy a szaladás az árfolyam után.
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint