Nezd meg portfolio részvény Árfolyamok meg mindig extend!! De igazam lett ha az is tettek mint anno a Set meg sem mozdult! Igaz jobb mint a delta ahol olvasom hogy pertársaság lesz remelem megnyerik teljes joggal vannak hisz Delta behazudta 2 éve hogy 210!! Itt meg majd covid hatásra lesz 6-5 ft hamarosan szloven osztrák full lezárás az lesz itt is!!
Az, hogy egy magasabb kategóriába kerül egy részvény az egy klasz dolog. De nem ettől fog felfelé (vagy lefelé) menni az ára. Ahhoz jó tözsdei sztorira és bitang erős, folyamatosan javuló fundamentumokra van szükség. Reméljük lesz részünk mind a kettőből. De az, hogy Xtend vagy Standard az önmagában semmit tesz hozzá.
mi az, hogy nem lett sztenderd? :D imádom a beírásaidat, annyira süt róluk a tudatlanság és annyira blőd mindegyik, hogy egyértelműen szándékos megtévesztést csinálsz.
az a helyzet hogy láthatóan nincs kit tömni :D ahhoz az kell hogy felküldjék 10 fölé ahol megjelennek vevők beállva a könyvbe majd, és azokat lehet tömni... de nem 5ön....hanem 10en :D
nem értettem a sok mínuszt. ilyenkor 2 opció szokott lenni ha ekkora torony van betéve eladóira: tényleg el akarja adni - de akkor idővel meg is veszik. Szerezni akar még és ezért megfékezi az árfolyamot. Úgy tűnik itt az utóbbi volt. ma egyelőer hűlt helye. biztos felbukkan még riogatni, de aki engedte, elszedte tőle. nem értem ez korábbi kommentem erre minek kapott ennyi mínuszt :) hiszen FEL-párti vagyok. valszeg félre lett értve...
Az jó vételi ar már! Nem is lett sztenderd pedig mától írtak! Gondolom mégsem engedtek meg. Azért egy pár darus ceg hogy lehetne Set delta nutex futur nordt stb bivaly cégekkel együtt!
A 4 ugyanolyan irreális,mint a 160..... 15ft-ot írtam,nem elképzelhetetlen, nemrég 11 ft volt....kedves Tomika! Ne személyeskedjünk,ismeretlenül. Te biztosan überokos vagy,majd pár hét múlva beszéljünk! Két oldal van itt, megférünk egymásmellett, mi szeretnénk , ha emelkedne. Bántó szavak csak minősítik az embert.
meg is lesz mert a parázók beijedtek a berakott eladóitól, így aki betette szintén fog tudni lentebb venni - más különben minek tenné be :o na sebaj. okos trédelő az egyik oldalon, emberi butaság meg a másikon. :P
Az lehet de előbb lesz 7-6-5 Ft vagy akar 4 is!! Pár hét= 2 hét de lehet 68 hét is Te kb mint volt itt vmi medveantoni 40 meg 160 irt hogy lesz majd annyi.
Madagaszkár szép tengerpartja csodálatos .Benyovszky Móric, a híres magyar világutazó-kalandor gróf köt össze minket: Madagaszkár szigetén az egyik északi törzs bennszülöttjei szeretetük jeléül tiszteletbeli királyukká választották azt a hajdanán, a 18. században Magyarországról érkezett grófot, aki megpróbálta megismertetni az ottaniakkal a civilizált világ előnyeit: betegeket gyógyított, ételt osztott az éhezőknek, kibékítette az egymással viaskodó törzseket… madagaszkári emberek annyira tisztelik őseiket és halottaikat, hogy jelenlevőnek tekintik őket a mindennapjaikban? hogy hét évente nagy ünneplés közepette kiveszik a sírból és újratemetik őket? A családok probléma esetén a halott ősöktől kérnek tanácsot. Az újratemetési ceremónia során láthatjuk a hozzátartozókat a halottakkal beszélgetni, fotózkodni és akár táncolni is.a lakosság 90%-a kevesebb, mint napi 2 euróból él?
A madagaszkári emberek nem éheznek, viszont nagyon egyszerűen élnek: a napi eledel nagy részét a rizs és az általuk megtermelt zöldségek teszik ki, a többség áram és folyóvíz nélkül él.
felfelé kicsit többet vettek meg mint amennyit lefelé ma eddig öntöttek de máris színre kell hozni a kárörvendést.... "Madagaszkár...így szeretlek..." :P elvileg fórum alapján nem kereskedünk de akkor a lebeszélésnek meg a pánikkeltésnek mi értelme is van? :o :) a kérdés költői :)
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint