Ez nem megy le oda. A 8 nagyon erős támasz.Nem lesz itt szerintem válság, tudatos pánikkeltés az egész. Valakik szeretnének olcsóbban bevásárolni az őszi rally-k előtt. 😀
Sajna ez is gyenge látszik magyar ország bet 10 sem lesz ma Irany melo
Törölt felhasználó2021. 10. 06. 09:43
Ennél sokkal nagyobb cégek vannak és nincsenek a tőzsdén. Én nem is értem,hogy mit keres itt! Vagy is tudom. Ha nem csinál semmit, akkor is megél az emberek butaságán.Egy biztos,hogy próbálkoznak a többi az embereken múlik. Ennyi erővel a sarki cípőbolt is mehet a tőzsdére.: ) Schubert Norbi,nem is értem mért nincs itt?. Én nem tudom egyesek mit látnak ebben a cégben.
megjegyzem az építőipar jövőre szerintem kéziféket húz. ilyenformán ez a tökeemelés meg a vele való terv ilyen: várható ipari szintű esés előtti utolsó pénzkifacsarás szagú. aki ismer a fórumon tudja hogy a legrosszabból indulok ki, és annál max csak jobb lehet :D
a hír jó, csak a hatása nem most jó időben, hanem később.... worst case scenario nálam, hogy a mikulásralliig itt tartják és elkapkodják a népek a hulló kést, aztán utána mehet fel. csak mivel nagy volt a lendülete, én személy szerint előbb vártam azt a tartós 10 forint fölé menést. aztán ettől lehet jön jobb scenario :) béten se lehet soha tudni...
ez egyértelműen vissazszorítja 5-9 forint közé az árfolyamot. nem kell bedőlni a rózsaszín ködben ülő embereknek. én speciel nem számítottam ilyen hírre, így nálam is ugrott a 10 forint feletti kép egy időre. de mivel 5 forint környékéről vagyok, így most már nem érdekel, kivárom. mindenesetre mától erőssebb öntésekre számítok. először a kicsik, aztán meg majd az új papírok egy része... nálam tartás. halmozás semmiképp.
Na megint egy fel beszélő……..😂😂😂😂 szerinted ezt ki hiszi el neked dinamikus fejlődést ígértek négy évvel ezelőtt is és ez igaz dinamikusan fejlődik…. Sőt egyesek kurvára meg gazdagodtak de a részvényesek le vannak szarva!!!!!! De nem kell írni semmit részvényárfolyama MINDENT IS ELMOND!!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Én pozitívan állok a dolgokhoz. A befektetett pénzeket okosan is fel lehet használni, ha korrekt cégről van szó,és lehet fejlődni belőle.Itt ez lesz, dinamikus fejlődés!
77 millió egyforintos részvényből, könnyen befizetek 2 x annyit. A részvényesek jóvoltából. Ez nem a cég eredményeiből elért pénzből van. Egyszerű a matek nem. Húzd meg ereszd meg politika. Mint minden részvény kihasználja a kapzsiságot.Egy kicsit meghúzzuk,aztán szépen lassan visszaveszük lejjebb a részvényt.Persze az emberek,le ne maradjak a jóról,szaladnak a részvény után.Opusban és a többi részvényben is ez látszik. Semmi köze az eredményekhez a részvénynek. Aki jól reagál az nyer a többi bennragad. Ennyit a 20-40 forintról. Ez csak rajtatok múlik és nem a cég teljesítményén. Persze Opuszban van megrendelés is,ennek ellenére akkor megy amikor ők akarják. Itt mi van? A nagy semmi,ja meg az emberi kapzsiság.Hogyan tudjuk hülyíteni a népet.
Allah növessze nagyra a szakálladat effendi! A próféta szóljon belőled!Kellene már egy '17-18-as rally,mert sok a beragadásom, azzal meg kiolvasztanám üketet. HS!!!
Tele rakják melóval szerintem.Új eszközöket is fog venni,amivel valószínűleg speciális munkákat fog ellátni,amelyre más cég nem lesz képes.Szóval monopol helyzetben lehet.
Hamarosan jön a standard kategória,azt se felejtsük el.Ezek szerint az is meg fog valósulni,szerintem még idén.Még most is olcsó,ha jön a standard ott már nem lesz annyira olcsó a jelenlegi szinthez képest!:-)
A MEGAKRÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8060 Mór, Nemes u.
23.; cégjegyzékszám: Cg. 07-10-001492; a továbbiakban „Társaság”, „MEGAKRÁN Nyrt.”) tájékoztatja a
tisztelt Befektetőket, hogy a KÉSZ Holding Zrt. (székhely: 6000 Kecskemét, Izsáki út 6.; cégjegyzékszám: 03-
10-100376) a Társaság 2021. szeptember 30-i rendkívüli Közgyűlésének 2021. szeptember 30./4. számú
Közgyűlési határozatában foglaltaknak megfelelően 2021. október 5. napjáig az újonnan kibocsátandó
MEGAKRÁN Nyrt. törzsrészvények átvételére vonatkozó kötelezettségvállalást írásbeli jognyilatkozat
kibocsátásával megtette, valamint az átvenni vállalt részvények ellenértékét képező összesen
1.158.000.000.- Ft összegű pénzbeli hozzájárulást a MEGAKRÁN Nyrt. bankszámlájára történő befizetéssel
teljesítette.
Az alaptőke-emelés során befolyt összegből a Társaság eszközbeszerzési, valamint akvizíciós céljait tervezi
finanszírozni és ebből a célból megkezdi a potenciális céltársaságok feltérképezését.
MEGAKRÁN Nyrt
Valljuk be őszintén, nincs a BÉT-en még egy ilyen áron megvehető papír, amiben ráadásul fejlődési lehetőség is van+hamarosan jön a standard kategória. Fél éve még azt se gondolta senki, hogy ez 9 ft lesz. Most annyi. Na ugyan így lehet ez 40ft is. Szóval én folyamatosan bővítem a pakkom, nem vagyok a pénzem ellensége. Pontosan ilyen papírt kell megvenni mint ez. Dönts saját belátásod szerint. Itt 1ft elmozdulás fölfele is szépen hoz a konyhára.
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint