Nem kell megijedni, jó lesz ez, valakik ki szállnak, azt hitték 1 hét alatt 100 lesz, gyorsan meggazdagodnak, vannak filléreskedők, az se tesz jót, illetve valaki még pár darabokkal nyomja le, sokan vennének lejjebb. Türelem kell hozzá, hetek, hónapok, de be fog ez érni!!! Nem elkotyavetyélni.
Ha lesz 6 veszek jó adagot lucerna földből daru lesz!! Talan egyszer lesz 19 igaz ultra sok a papir?!!! De a KÉSZ talan nem vakok h ide pakolnak kis pénzt?!!
kik meg nem jelennek itt ebben a csopiban :D lol :D micsoda nick-ek. lefelé nem érdemes imádkozni, 8ig a nagyját, 7ig meg mindet felszippantják ha addig süllyedne. most itt fog vergődni, de győzködhetitek egymást nyugodtan :D 5alatt senki nem venne, még 3,6nál sem :D mer takkor jönne újabb kifogás és célár :D jaj de nevetséges néha ez az egész portfolio fórum :D üdítőleg hat :D
ez így van , mindenki a maga lépéseiért felel de nem gondolom, hogy most nagy népszerűségre tettél szert a 3,6.os "céláraddal" egyébként 3,6-on miért vennél?
értettem az 5 filléres lépésközt, ahogy adtam ma így adtam, mert változott a kép a reggelhez képest csak a dexcar azt nem akarta tudomásul venni, hogy a vétel és adás közt nem 5 fillér volt, és ez a lényeg
nehogy túl izguld magad miattam:) vettem én 80K-t DM-ben 52.5-ig, és szépen kijöttem belőle 73.5-ig , persze idő volt elboldogulok én itt 500K-val :) a kérdés az volt, hogy ma 9.3-on és 9.35-ön adtam, erre nekemrohantatok, hogy 5 fillér én pedig arról írtam, hogy nem 5 filléres különbséggel adtam a vétel és adást de még rugózhatsz ezen, ha tetszik:)
Ne izgulj dextar, mert én folyamatosan veszem és adom is, addig amíg Te csak nézed. Ha leküldik 6-7 közé, annak csak örülni fogok, mert ott megveszek mindent, akár több millió db-t is és 5 fillérenként fogom adni, amíg Te csak várod a csodát. Azt még nem mondták neked, hogy a tőzsdén kereskedni szoktak és nem nézelődni?
összesen ma 30K-t adtam, 85K-t kaptam nap végére alakult ki az az érzésem, hogy itt egy nagy borítást készítenek elő 9.15-re betehénkedett 140K, és állandóan beugrált adni 9-re , 9.05-re stb. kár, hogy nem adtam többet
ezt még csak úgy írom: kiszedtem minden eladásom tegnap este a megakranból gondoltam, ne én legyek az akadálya bárhol, ha menni akar felfelé beálltam 9-re venni 30K-t nyakon is csaptak utána beálltam venni 45K-t 8.85-re ott is nyakonvágtak erre jön ez a dexcar, hogy 5 filléres eladásközt csinálok hát csináltam csak én arról beszéltem, hogy 8.85-ös vételeket adtam 9.3-on és 9.35-ön de már szerintem túl van tárgyalva
most valóban így jött ki a lépés, hogy 9.3ra és 9.35 -re is álltam eladással ebben tényleg 5 fillér különbség van de én arról beszélek, hogy a vételi és eladási ár közt 50 fillér van mindegy mindenki mondja a magáét nagyon gáz?
csak hogy ne hazudozz: 10.2-től vettem lefelé a papírt 8.55-ig, mert ott is kaptam 7400 darabot adogatok el belőle, például ma 8.85-ös vételeket 9.3-on és 9. 35-ön ezek nem 5 filléres eladások, hanem 50 filléresek ha olvasnád is rendesen a topikot, kijavítottam, hogy a vételeim zömét 10.2 fölé tartogatom, és soha nem csinálok torlaszt és ne hazudozz, hogy 5 fillérenként adok, mert 50 fillér a mai eladásom 5 fillér a lépésköz, de nem 5 fillérenként állok eladáson
A 2020-as veszteséges év után én azért szívesen látnék már egy 2021-es első féléves jelentést, hogy miként alakultak a számok. Reményt keltő, hogy a KÉSZ most nyomott ki kötvényt 22 milliárdért csak megnézték, 1 mrd-s körüli befektetést megelőzően a céget.
Valaki a múltkor mondta,hogy csicska lesz a Megakran a Kész Holdingnak hát nem.röviden tömören ez van most a bet.hu most így viszont túlfutott az árfolyam. Az óvatóság kedvéért lehet a 7 huf benne van fix információig
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint