Bejött nekik az ezredelés. Régen a kutyának sem kellett, most pedig nagyon pörög. Lehet, hogy ezt kellene tenni a DH-val és a CyBerggel is. A DH-ban tizedelés nem hozta meg a likviditást.
már csak pszihésen is be fog jönni szerintem... "5 FT az semmi!" alapon... akkor is ha gond van a céggel vagy semmit nem ér vagy ilyesmi lenne a szitu, akkor is valszeg rámennek páran 3-5 Ft-on. :P mer mérne. majd egyszer jól jöhet.
reggel üres volt a könyv :P 5-10ezer darabok vevőin 5-7 szinten, eladóin meg 2-3 szinten :P aztán rájöttek gondolom mindkét oldalon (vevői és eladói) hogy így nem fog mozdulni....látom már többszázezrek is befigyelnek a könyvben.
Szerintetek mi értelme volt ezerrel splittelni? Itt fog megrohadni 2 filléres lépésközzel, vagy 1-2 hónap alatatás után felhúzzák legalább nutexi magasságba, vagy fölé? Nem látom egyelőre az okát miért jó 4 ft-os részvényként jelen lenni. Ha pénzt akarnak keresni, akkor mivel em túl nagy a közkéz, egy idő után hatalmas rallit lehetne ebből kerekíteni. 4ft-40-50-80 ft óriási menet lehet, és onnan , sőt és addig is, lehet szórni és pénzt gyártani. Nekem bűzlik, hogy előbb-utóbb itt lesz valami csavar.
kíváncsi vagyok, mikor húzzák meg 10 ft fölé. Bizonyos vagyok benne, hogy nem érdek nélkül osztották ezerrel az árfolyamot. Egyetlen egyszámjegyű részvény, ezt kihasználva nagy hype húzható köré, anno a nordtelekom is 7-ről 80 ft fölé ment, és abban semmi tevékenység nincs.
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint