szerintem nagyon ügyes vagy. én megdícsérlek ha cirka 4 "megmondtam" után nem lesz egy ötödik is. gondolom a dícséretre szomjazol :) ügyes vagy! gratula! volt egy jó hullámod! nagyon tudsz! a legjobb hasonló megérzéseket/információ birtoklást kívánom a jövőre nézve is és gyorsan gazdag leszel. viccen kívül mondom most ezt.
Sikeresen rávetette magát néhány speka egy kis papírra, 20-30 millió forinttal sikerült az egyszeri fórumozó berántani úgy látom. Aztán meg megy a sirdogálás, hogy jól bevásároltam és hogy beragadtam. DMKER forum erről szól lassan hónapok óra. Éves beszámolót forgatta itt bárki? Ott a "adózott eredmény" nevű sort megnézte itt bárki is?
Ugyan ott ahol ma is. 4X% emelkedés egy nap alatt még a kibocsátónak sem jó. Egy jó kis MNB vizsgálat szinte borítékolható és mellé egy adag csodaváró csalódott kisbefektető akik pont a azt várják egy kis papírtól mint a Teslatól meg a Bitcointól. Csakhogy ez nem az, ez egy magyar KKV aki ugyan hazai piacon kiemelkedőtt hozott azzal, hogy tőzsdére jött de senem Tesla, senem Bitcoin.
Lehet én vagyok régimódi de csak olyan cégnek veszem meg a papírját akinek eolvastam minimum a legútóbbi éves jelentését és abban meggyőzek a fundamentumok az előző évekhez viszonyítva.
A Megakrán itt van a szomszédomban. Nem érdekel az éves jelentése. Hosszú távra vettem nem fog 4 forinton maradni..... A károgóknak: El lehet innen menni! :) Nem fogok sírdogálni,ha egy forintot sem nyerek rajta, nem kenyérre kell amit ebbe fektettem. Hosszú évek és akár több 100-as árfolyam, de 40-100 között már elégedett leszek. 4.3-as átlagommal már egy duplát kivehettem volna, de nem érdekel a dupla...... "séta mosoly" :) :)
inkább adományozd el a pénzt a rászorulóknak.. és mi történik a szomszédban? xD A fák nem nőnek az égig...az építőipar sem fog így pörögni örökké, valószínűleg ez a csúcs vagy annak a környéke.
:) :) Ez a csúcs?? Mesélj még! :) Imádom az ilyen hozzászólásokat! Látszik, hogy savanyú a szőlő! Látod nekem a dupla sem elég. Te pedig a duplára is irigy vagy! :)
felrántották páran rálepnek mint a legyek a szarra, sok ilyen sztroit láttunk már: Opus, Ott1, Takarekbank, Delta stb stb. Nem mondom, hogy nem lehet vele keresni és jól járni, de nekem az ilyen pappaerek a hazárdírozás kategóriába tartoznak és sajnálok rájuk fagyipénzt is. Egyáltalán nem vagyok irígy és Neked sok sikert és nagy nyerőt kívánok! ;)
Én azért kíváncsi leszek kik lesznek a nyertesei az építőipari árak megregulázásának, mert a masterplast az biztos, de szerintem lesz még tőzsdei cég akit jól fog érinteni :D
5 milliárdra értékeli a piac azt a céget ami negatív eredményt mutatott fel és összesen 1,3 milliárd volt a bevétel...én nem maradtam le sehonnan...ettől még a SET is combosabb :D
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint