Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 21:54
"Piliscsaba KDNP-s polgármestere áthelyezteti az iskola mellé kirakott „STOP Háború” plakátot 
Miután több szülői megkeresés is érkezett hozzá."

a  pedofidesz a gyerekeket sem kíméli politika pedofíliától?
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 21:41
"Magyar szerint nem igaz, hogy Orbán a mai napig egyeztetne Varga Judittal, Magyar volt feleségével. Azt mondja, áttételesen még a mai napig kap információkat a Karmelita környékéről. Bár barátai már nincsenek a miniszterelnök körében, de két olyan embert is megemlített név nélkül, aki egy éve még Orbán mellett dolgozott és ma már neki drukkol."
dexter 2024. 05. 26. 21:39
Előzmény: #4397  ngergo1985

Pont ezt akartam írni, hogy orbán annyira aljas senkiházi, hogy a történelmet is úgy hamisítja, hogy az az ő aktuális érdekeit szolgálja.
Vagy tényleg ennyire buta és ostoba, mint a választói.
De szerintem inkább az aljas változat az igaz és teljesen hülyének nézi a saját választóit.
ngergo1985 2024. 05. 26. 21:29
Előzmény: #4396  badsector1
Annyira hülyének nézi a saját szavazóit is, hogy már szinte történelmet is képes hamisítani. Bár, az az iskolázottságú réteg, akiknek főként beszél, még ezt is elhiszi neki,l. Azért az is nyilvánvaló, hogy pl Hitler már Lengyelország lerohanásakor tudta, hogy egész európát el akarja foglalni, beleértve a Szovjetuniót is. Egészen eszméletlen az, ahogy riogat a világháborúval. Nyilván ő is tudja, hogy nem lesz, pont ezért riogat vele, 2-3 hét múlva bejelenti a hülyéknek hogy megmentett mindenkit, lám igaza volt. Göbbels nyaldosná mind a 10 ujját, ha még élne. 
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 21:10
"Amikor a németek lerohanták Lengyelországot, nem gondolták, hogy egy világméretű konfliktus kerekedik ki. A most, mikor a történészek megírják ezeknek a háborúknak a történetét, akkor ezekkel a kezdőlépésekkel írják meg azokat.Orbán Viktor szerint nem elképzelhetetlen, hogy a most történeteket a harmadik világháború egy-két évének epizódjai."

rubel viktor annyira túltolja a 3. világháborúval vcaló rémisztgetést, hogy a hívei lassan tömeges öngyilkosságot követhetnek el.
Vali 2024. 05. 26. 20:26
Előzmény: #4393  euler
Pedig összeáll. Ner-t váltani akarók szándékával szemben ébresztesz kétséget. Elvileg a fidesz-t kellene legyőzni, de hozzászólásaidban nem a fidesz a legyőzendő "ellenség". Az ember csak olyan harcot vállal be, amit van esélye megnyerni, nem a fidesszel veszed fel a harcot, mert nem tudod, vagy nem akarod = nem az én érdekemet képviseled. 
Hogy hol mikor kivel vitázik, hogy a jelöltjei kvázi zsákbamacskák, a  képleten nem változtat, reménytelen kontra esetleg. Szvsz.
Zanza2 2024. 05. 26. 19:51
Előzmény: #4386  Sehmet
"Működő aktivistahálózatot kell kiépíteni minden pártnak ahhoz, hogy az embereket mozgósítani tudja a választás napjáig, hogy elmenjenek szavazni. Enélkül nem megy!"
Valóban. Csakhogy a "minden párt" közül csak egynek van erre pénze, mert ellopta a többiektől, no meg tőlünk.
euler 2024. 05. 26. 14:58
Előzmény: #4376  Vali
Nem találtam adekvát választ tőled. 
A "mindenkihez eljutni egy mindenszép mindenjó propagandaszöveggel, és szeressük egymást és ne legyen háború" - #4329 -
nem éppen egy budapesti (!) kerületi polgármester-jelöltek bemutatkozó vitájára vonatkozik, bár mondhatod, hogy vonatkozhat. Ha ennyire lenézzük a választót. Mert itt azért aktuális helyi ügyekről is eshet szó, sőt, ez lenne a lényeg. A budapestieket pedig könnyebb elérni egy Partizánnal vagy kerületi tv-vel, mint a folyamatosan lebirkázott, propagandán élő vidékieket, ami egyébként téves minősítés és ismét vissza fog ütni az óellenzékre.
.
Szóval, miért nem tudjuk megismerni a Tisza kerületi p.mester jelöltjeit?
(Csak úgy mellékesen és bosszantásul megjegyzem, hogy a Tisza 12 fős EP listájából 6 fő - MP nélkül - szerepel a fővárosi listán is. Akár kettőt is lehetne ütni egy csapással, ha nem rejtőzködnének. :)
De nyilván egyszerűbb így, mert így minden hívő minden óhaja kivetülhet rájuk. Nincs zavaró tényező, úgymint a valóság.
dexter 2024. 05. 26. 14:40
Szijjártót és a külügyminisztériumot vizsgálja már az új ÁVH (szeverenitásvédelmi hivatal) az orosz "hekkertámadás" miatt (a hekkertámadás azért van idézőjelbe, mert az sem lehetettlen, hogy petikéék így álcázták azt, hogy önként átadtak minden iratot az oroszoknak)
bronz 2024. 05. 26. 14:02
Előzmény: #4387  Törölt felhasználó
Kipukkadt, azért költöttek már több, mint 1 milliárdot Magyar lejáratására. A turbó fokozat a következő 2 hétben lesz bekapcsolva szvsz.
Érdekes, hogy ilyenkor a NAV, ÁVH nem vizsgálja, hogy honnan szedi erre a pénzt a Megafon, CÖF, vagy maga a Pedofidesz és a többi NER média.
bronz 2024. 05. 26. 13:59
Előzmény: #4377  Sehmet
A kérdés:
A narkós listavezető mellett hány "rendkívül hasznos" embere megy még ki 5 évre a mocskos Brüsszelbe?
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 13:57
Előzmény: #4387  Törölt felhasználó
A lufi kipukadt,  nincs pedofilügy. :))
dexter 2024. 05. 26. 13:51
Előzmény: #4382  dexter
A választási csaláshoz...

https://www.youtube.com/watch?v=jTUy6AVWJWs
Törölt felhasználó 2024. 05. 26. 13:42
Előzmény: #4386  Sehmet
Milyen lelkes az elvtárs, pedig a lufi kipukkadt már állítása szerint másfél-két hónapja. 
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 26. 13:21
Előzmény: #4385  ngergo1985
Működő aktivistahálózatot kell kiépíteni minden pártnak ahhoz, hogy az embereket mozgósítani tudja a választás napjáig, hogy elmenjenek szavazni. Enélkül nem megy! A szocik és a DK is azzal küzd most - a tőlem nem messze lakó egyik, megyei szoci vezető mondta -, hogy kiöregedtek vagy már nem is élnek azok a volt katonatisztek, rendőrök, munkásőrök, népfrontosok, stb., akiket egy-két évtizede el lehetett küldeni a választókerületben lévő szavazókhoz mozgósítani. Állítólag a fiatalokat már nem lehet, különösen úgy nem, hogy ellenzékből nem tudnak semmit sem ígérni nekik. Ez valószínűleg így is lehet, mert hozzánk a fideszesektől jöttek eddig kétszer is egy hónapon belül, először az aláírásért, utána pedig azért, hogy menjünk el szavazni. De állítólag még jönni fognak június 9.-ig is.
ngergo1985 2024. 05. 26. 12:30
Előzmény: #4380  Sehmet
Hát vagy visszaesik a Tisza juni 9 után, vagy nem, ezt most még nem tudjuk. Az látszik, hogy az emberek egy részét, főleg a nagyobb városokban, ahol a mindennapi közélet iránt jobban érdeklődő városi emberek élnek, ott milliárdok nélkül, ilyen szinten "fillérekből" el lehet őket érni tömegesen. De hiába lennének milliárdjaik, hirdetni úgysem tudnának, mert a felületek jelentős része(óriásplakátok, városi táblák, oszlopok,helyi ujságok) a fidesz, vagy a jelenlegi ellenzék kezében vannak(már ahol,helyi szinten). A Tiszának nem lesz más lehetősége, mint az, hogy megtalálja most ebben az évben azt a pár száz főt, akik között ne legyen szándékosan oda küldött áruló, komoly dolgokkal nem támadható jelöltek, és azt  teszi amit most csinál, hogy lemegy vidékre. 2025-től 26 áprilisáig le kell mennie falura is, a szegregátumokba, zsákfalukba, községekbe valami értelmes mondanivalóval.
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 26. 12:23
Előzmény: #4382  dexter
Már megint összevissza írsz, fogalmad sem lehet arról, hogy az EP választásokon az egyéni választókerületi körzethatároknak egyáltalán nincs jelentősége, mert országos lista van. Próbáld meg végre összeszedni magad! :)
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 26. 12:21
Előzmény: #4381  badsector1
A valós mértéket mindenki "elhazudja", de különösen az ellenzéki oldalon, ahol - ameddig megjelentek közvélemény-kutatási adatok - mindig és mindenki más-más pártpreferenciákat mutatott ki. De két hét múlva - este - már szembe jönnek a tények, és megtudjuk.
dexter 2024. 05. 26. 12:20
Előzmény: #4381  badsector1

Eleve az egész választási rendszer csalásra épül. Úgy alakította át a fidesz, hogy az neki a legjobb legyen.
Lásd körzethatárok átrajzolása, egy címre bármennyi ember bejelenthet (akár több 100 is), határon túliak levélben szavazhatnak, de a külföldön dolgozók csak személyesen, stb.
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 12:11
Az jó hír, hogy a fideszes is csökkenésre számít, de a valos mértéket alapból elhazudják.
Valóban  a júni 9et kell megvárni, bár nem tudom, hogy van e garancia arra, hogy ne csalja el a fidesz a választásokat olyan helyeken ahol csak fideszesek számolják a voksokat.
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 26. 12:07
Előzmény: #4379  ngergo1985
Most túl tudja nyerni magát - szerintem, aminek meg lesz az ára után, mert a nem szerves fejlődést - ami olyan, hogy a külső megjelenés nincs arányban azokkal, a fejlődésben lemaradó belső "szervekkel", amelyek hosszabb ideig el tudnák látni megfelelő "életerővel" - mindig erős visszaesés követi, bár én jobban el tudnám képzelni a Tiszát ellenzéknek, mert ők még egy nagykoalíciót is bevállalnának.
ngergo1985 2024. 05. 26. 11:49
Ki a szart érdekel úgy őszintén, hogy a fidesz most 13 vagy 12 helyet szerez? Engem speciel marhára nem, hiszen mindenki tudja hogy a fidesz fogja a legtöbb helyet megszerezni. Szerinted a mostani választásnak komolyan ez a tétje? A fidesznek lehet, hogy azt tudja hazudni neked is, meg a többi saját hivőnek, hogy nincs is itt semmi látnivaló. Mindig is kevesebben mentek el egy EP választásra, mint egy parlamentire. Itt szerintem most az a tét, hogy a Tisza már most félidőben le tudja-e váltani az eddigi ellenzéket olyan szinten, hogy 2 év múlva a most minden 1-3%-os pártra és a 9-15%-os(?) DK-ra szavazó további választó megérti-e, hogy 2 év múlva a Tiszára kell szavazzon, hogyha azt akarja, hogy az Orbán rendszernek vége legyen 2026-ban, mert ha továbbra is elmegy ez a kb 15-20%-nyi szavazat 4 pártra, akkor minden marad változatlan. Itt ma az a kérdés szerintem, hogy a Tisza túl tudja-e nyerni magát, vagy sem. 
Törölt felhasználó 2024. 05. 26. 11:28
Csak a béke.
Hiszen kevesebb ep képviselővel majd eredményesebben tudja a Fidesz ezt érvényesíteni, mint jelenleg.
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 26. 11:24
Előzmény: #4374  badsector1
Eddig szinte csak nem fideszesek jöttek ki. A Fideszesek szerint állítólag nincs nagy gond, az összes "ügy" után 12 EP képviselői mandátumot várnak a jelenlegi 13 helyett. Majd meglátjuk.
Vali 2024. 05. 26. 11:22
Előzmény: #4375  Vali
Az idézett kérdésedre már korábban válaszoltam, miszerint jelentősége csak a "köztévé" vitának van. 
Vali 2024. 05. 26. 11:19
Előzmény: #4369  euler
Ha tényleg csak ennyi ment át,  kérlek, érezd jól magad, és "segíts" kicsit kevesebbet. Ha mégis, kövess valamennyi logikai vonalat: nem téged, a helyzetet értékeltem. Az eddigi felállás eredménye: mélyülő diktatúra, keleti fél-gyarmat, a nép gyötrődése, süket fülek. Köszönet érte.
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 11:10
Előzmény: #4373  Sehmet
Ne türelmetlenkedj, a nem fideszes közvéleménykutatók nem végeznek naponta felméréseket, nyugodj meg a június 9 előtt ki fognak jönni a nem fideszesek is.
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 26. 10:58
Előzmény: #4367  badsector1
Mi a véleményed arról, miért hallgatnak most már egy hónapja a közvélemény-kutatók M.P. támogatottságáról? Talán a két-három, fizetett, baloldalhoz becsatornázott olyan közvélemény-kutató cég adott ki 3-4 hete adatokat, mint a Republicon, Závecz és a Publicus. Vagy csak én nem olvastam - a Záveczen kívül két hete - mást? Igaz, a Mediánnak volt egy ilyen is:
https://hvg.hu/360/20240508_hvg-median-magyar-peter-tisza-orban-viktor-fidesz-ellenzek-dobrev-klara
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 26. 10:52
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 10:40
Előzmény: #4369  euler
"és egy kicsit se kárörömmel, de végignézem a gyötrődését ennek a megváltóra váró szerencsétlen népnek. "

Ááá, kicsit sem kárörömmel, nézd csak gyötrődésünket. :))
Szerinted szavazzak a momentumra, dkra vagy mi a te ötleted a mai helyzetben?
Törölt felhasználó 2024. 05. 26. 10:17
Előzmény: #4365  Törölt felhasználó
Elolvastam a másik topic 3 hozzászólását.
Sok mindenben egyetértünk, egy kivételével.
euler 2024. 05. 26. 10:11
Előzmény: #4368  Vali
Reménytelen ha már a kérdezés joga is el van nyomva, ha a kérdésből Magyar bírálat érezhető ki. Azért próbáljátok meg! Előzmény: #4359  euler
.
Nem arra válaszoltok hanem fideszes tempóban a kérdezőt értékelgetitek. Nem most kezdtem itt írogatni, nem érzem szükségét a magyarázkodásnak, mindenki azt ért félre amit akar. 
De azt hiszem jobb ha megfigyelő státuszba helyezkedek, és egy kicsit se kárörömmel, de végignézem a gyötrődését ennek a megváltóra váró szerencsétlen népnek. 
Már biztos távolságból, a tengeren túlról.
Vali 2024. 05. 26. 09:10
Előzmény: #4362  euler
Ugyanazokat a köröket futjuk. Az "óellenzék" nem tud a reménnyel sáfárkodni, esélye: 0, megpróbálni elhitetni mind-fuck és vakhit.  MP esélye több, mint nulla: nem vakhit. A mind-fuck elleni ellenzéki szavazói tiltakozás jóval megelőzte MP megjelenését. Ragasztottatok rá "fideszes agymosott vagy" és "gyógyíttasd.." matricát, az eredmény: apátia (fújhatom ha az "enyéim" is engem gyaláznak).
A gyurcsányozás margójára: Miniszterelnökként nem volt - mondjuk úgy - kiemelkedő, csak ő tudja, miért volt jó ötlet bukott miniszterelnökként újra nekifutni.
 A fidesz lejárató kampánya sikeres volt, a fidesz szavazónak Gyurcsány az ördög. Gyurcsány tehát (és tudnivaló volt hogy Klára is) a fidesz propaganda áldozata. Így, mint ellenzéki szavazó én is áldozat vagyok, a helyzet áldozata. Ha felszólamlok, hogy nem annyira szeretnék e helyzet áldozata lenni, te felsorolod Gyurcsány és Klárika érdemeit, és hogy igenis jó emberek. és fidesz-propaganda: nekem, ellenzéki szavazónak, aki tisztában van vele. Nem állsz oda fideszes szavazókat erről meggyőzni: az ember nem vállal be olyan csatát, ami biztos kudarc és totál reménytelen. Így az ellenzéki szavazókat vádolod a politika és az emberi természet csúnya volta miatt: már meg sem próbálják visszafelé forgatni a földet.  
Megtisztelnél azzal, ha legalább nyomokban arra  reagálnál, amit írtam. CÖF: nagyon gáz, csinálj valamit.
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 08:55
Egy elemzőtől hallottam egy kifejezést, teflon arcú, akiről lepattannak a karaktergyilkossági kisérletek, és nem tűnnek el fél év múlva, ilyen volt pl bill clinton és ilyen magyar péter.
Shortelek 2024. 05. 26. 08:46
Előzmény: #4364  badsector1
"Ha a tisza párt népszerűsége eléri a fideszt, akkor már látványos csalásra lesz szüksége a fidesznek, utána jöhet az utcai politizálás."
Akkor majd jön putyko megmenteni a magyar demokráciát meg orbán barátját, mint 56- ban anno.
Törölt felhasználó 2024. 05. 26. 08:46
Állításod szerint momentumos vagy, mégis egy fanatikus dk rajongót kezdesz imitálni. 
Érdekes.
badsector1
badsector1 2024. 05. 26. 08:42
"Dehát itt annál hitelesebb a Megváltó, minél később váltott köpönyeget: 2023 MP, 2018 MZP, 2014 Hadházy. Hadházy már hiteles, MZP talán, MP még nem"

Ez a megváltózás és a minél korább váltott köpönyeget annál hitelesebb, nem vall nagy gondolkodóra.
A sikeres ellenzéki politizálást szavazatokban lehet mérni, a 14 éve 5 százalekon billegő pártocskák jól kiszolgálják a demokrácia látszatának fenntartását.
Ha a tisza párt népszerűsége eléri a fideszt, akkor már látványos csalásra lesz szüksége a fidesznek, utána jöhet az utcai politizálás.
Shortelek 2024. 05. 26. 08:13
Előzmény: #4359  euler
Lehet, hogy mp a fidesz falova?:))
euler 2024. 05. 26. 07:58
Előzmény: #4361  Vali
Valinak és a többi vakon Magyar-hívőnek: #7830, 7831, 7832
Innen:
https://forum.portfolio.hu/index.php/topics/orban-vegjateka/38789
Vali 2024. 05. 26. 07:40
Előzmény: #4359  euler
eulernek! A Political Capital MP-lejárató költések táblázatában az Ellenszél finanszírozójaként a CÖF, ismétlem: COF szerepel. Nyilván elírás, mert a dk-nak van saját "civil" szervezete CEF. A dk-s CEF-t védő hölgy elmondása szerint már MZP veszélyeire is felhívták itt a figyelmet. 
Ellenzéki vagyok, és mivel a dk az ellenzék vezérének tekinti magát, vagyis kvázi a nevemben lép fel, fáj az a bárgyúság, ahogy a dk-s on-line különítmény Klárát hype-olja és a választókat hibáztatja. Őszintén, már-már felér egy önlejárató kampánnyal. Legalább a CÖF-t javíttassátok ki. 
bronz 2024. 05. 26. 05:49
Előzmény: #4350  badsector1
Mekkora egy suttyó paraszt (nem a becsületes földművelőket szidva.)
Meglát egy konkurenciát és retteg, hogy lealázzák, mint 2006-ban, menekül a párbeszéd elől is.
Csak akkor érzi magát biztonságban, ha körbe veszi magát seggnyalókkal (lásd Hadházy Ákossal történő találkozás).
Ha a hódmezővásárhelyi lakosoknak lesz esze, akkor Márki-Zayt választják. 
Ha 2022-ben lett volna ennyi tapasztalata, nincs 2/3. Mostanra úgy làtom (látva a vásárhelyi videókat), hogy beért, a helyi pedofidesz erőlködéseket profin leszereli.
euler 2024. 05. 26. 00:29
Elmarad a polgármesterjelölek vitája a XI. kerületben, mert a fidesz és a tisza nem vállalta.
A fideszt értem. Tiszára valami magyarázat ...?
sityaki 2024. 05. 26. 00:03
Előzmény: #4345  Sehmet
Az nem normális, aki hülyeségeket írtál. Akár sehmétnek hívják, akár másképp, kedves cicamasni.
badsector1
badsector1 2024. 05. 25. 22:43
Előzmény: #4354  stolz
ezt a putyinpárti rubeltől kérdezd meg.
signal2
signal2 2024. 05. 25. 22:19
Előzmény: #4351  Colas
Az országot talán senki nem akarja valódi háborúba vinni. Virtuálisba viszont folyamatosan viszi Orbán.
Mindig harcolunk valaki ellen.
Ukrajnával kapcsolatban pedig az a helyzet, hogy Orbán a támadó felet támogatja nem is leplezetten. A háborút pedig csak a támadó fél tudja leállítani. A védekező félnek csak egy célja van: hogy megvédje a hazáját. Amint az oroszok kivonulnak Ukrajnából, vége a háborúnak. Innen nézve Orbán a háborút támogatja.
signal2
signal2 2024. 05. 25. 22:16
Előzmény: #4352  Colas
Eddig nem volt nyilvánvaló, hogy a fideszt nem érdekli, hogy a plakátokon az igazság vagy hazugság szerepel-e, csak az a lényeg, hogy az ellenféltől valami negatív információt sulykoljon. Mivel minden esetben a saját kitalációjuk van a plakáton, ezért majdnem mindig hazugság. Viszont ennek ellenére folyamatosan működik.
stolz
stolz 2024. 05. 25. 22:12
Előzmény: #4353  badsector1
Akkor miért szavazta meg az összes szankciót!!?
badsector1
badsector1 2024. 05. 25. 21:41
Előzmény: #4351  Colas
nem túl bonyolult a megfejtés, putyin megtámadta Ukrajnát, tehát putyin háborúpárti, mivel miatta van háború, orbán támogatja a haáborúpárti putyint, ebből ketkezik, hogy orbán háborúpárti.
Colas 2024. 05. 25. 21:37
Előzmény: #4344  ronaldinyo
Mondjuk azon is nagyon elkerekedett a szemem, hogy MP felkerült a plakátra, hogy háború párti. Nem tudok róla, de lehet lemaradtam az informálódásban.
Colas 2024. 05. 25. 21:28
Orbán melyik cselekedetére alapozod, hogy háborúba akarja vinni az országot? És ki ellen? Lehet, hogy meg akarja támadni a NATO-t az oroszokkal szövetkezve vagy a brüsszeli parlamenttel kezdi? :) Szerinted bármit előre visz, ha ilyet írsz? 
badsector1
badsector1 2024. 05. 25. 21:24
"Hiába találkozott Márki-Zay Péter végre személyesen Orbán Viktorral, a Hódmezővásárhelyen kampányoló miniszterelnök nem fogadta el a hódmezővásárhelyi polgármester kézfogását, csak köszönt neki.
Márki-Zay a hódmezővásárhelyi közgyűlés határozatát akarta átadni Orbánnak. A tízpontos dokumentumban Márki-Zayék „a kormány háborús uszítása ellen tiltakoznak, és garantálják, hogy Hódmezővásárhely a béke pártján áll”
.A dokumentumot tartalmazó mappát végül az Orbán mögül előugró Lázár János vette át Márki-Zaytól. 
A térség parlamenti képviselője előbb megkérdezte a polgármestertől, mi van a mappában, majd arra kérte Márki-Zayt, hogy segítsen a választás normális megtartásában.Orbán azonban ekkor már messze járt. 
Egy perccel később pedig már a helyi kocsma előtti sörpadon kvaterkázott a helyi fideszesekkel és KDNP-sekkel, miközben a mögötte lévő asztalnál a helyi erők kőbányaiztak."

Lázár most sem lesz megdícsérve, hogy nem tudta hatástalanítani mzp kézfogását, az is igaz, hogy lázár  nem tud rosszat mondani magyar péter munkájáról.
Törölt felhasználó 2024. 05. 25. 21:08
Előzmény: #4347  Sehmet
Szerinted már 2 hónapja kipukkadt, amikor az volt a narratíva. 
Aztán eltelt pár nap, más jött a propahanta központból. 
badsector1
badsector1 2024. 05. 25. 20:58
Előzmény: #4347  Sehmet
"Aztán jön majd a kipukkadás."
Miért jönne a kipukkadás?
Azért mert ez a vágyad? :))
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 19:07
Előzmény: #4335  badsector1
Ez szerintem sem igaz, én inkább úgy módosítanám a szöveget, hogy "mind a ketten a baloldali ellenzék által irányított figurák", a Magyar Péterre még ezt sem mondanám. Szurkolok neki, hogy a Momótól és a DK-tól, valamint a szociktól és a Jobbiktól vigyen el minden mandátumot. De úgy néz ki, hogy a Fidesztől is elvisz egyet, ami azért nem rengeti meg a világot, de átrendezi az ellenzéket. Aztán jön majd a kipukkadás.
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 19:03
Ugye Horthyt akartál írni! :) Csak tájékoztatásul írom le, hogy Horthyt a nyugati nagyhatalmak, az Antant "találta ki", és segítette kormányzói hatalomhoz jutni.
.
Az Antant nagyhatalmai "George Clerket – voltak kénytelenek Magyarországra küldeni annak érdekében, hogy segítsék egy legitim magyar államrend létrehozását. Clerk az egyetlen tényleges hatalommal bíró katonai parancsnokkal, Horthy Miklóssal kezdett tárgyalásokat, aki a Dunántúl egy részén, Siófok központtal önálló, a kormánytól és a románoktól teljesen független uradalmat (fővezérséget) irányított. Kezén volt a Nemzeti Hadsereg és vitathatatlan tekintély övezte. A Horthy és Clerk közti tárgyalások eredményeképp végül megszületett egy új és az antant által is elfogadható magyar alkotmányos rendszer terve. Clerk ígéretet kapott Horthytól arra vonatkozóan, hogy rendet tesz Magyarországon, nem vezet be diktatúrát legitim kormányt, parlamentet hoz létre és küldöttséget meneszt Párizsba a trianoni békeszerződés aláírására. Ennek fejében Clerk az antant nevében garantálta, hogy kiparancsolják a románokat az országból és Horthy az ország első embere lehet!"
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 18:58
Előzmény: #4339  sityaki
Szerinted mit jelent az, hogy valaki normális? Az ellenzéki, vagy az annak látszó normákat követő? Szerintem ennek a szónak azért nézd meg a jelentését, mert - szokás szerint - ezzel sem vagy tisztában! :)
ronaldinyo
ronaldinyo 2024. 05. 25. 18:57
azért azt ne felejtsük el horty háboruba vitte az országot és orbán is abba akarja és mind a 2 háboruban vesztesek voltunk most is ugy néz ki,ami itt folyik az emegyogyintézet a fideszben.
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 18:56
Előzmény: #4338  Istvan78
Te nem cáfoltál meg semmit. Legalábbis nem olvastam tőled ilyent!
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 18:55
Előzmény: #4340  Shortelek
Nagy Ervin szerint még nincs feltörve a magyar demokrácia, ez Magyar Péterre vár. Olvastad, hogy mit mondott, vagy csak ideírtál valamit. Nem bonyolult, be is idéztem.
sityaki 2024. 05. 25. 17:42
Előzmény: #4320  badsector1
Sehemet-féléjre kivetett különadókból? Hiszen gyakorlatilag ellopják mások pénzét a saját propagandájukhoz.
Shortelek 2024. 05. 25. 17:42
Előzmény: #4334  Sehmet
A demokráciát orbán már feltörte, nem csak vidéken.
sityaki 2024. 05. 25. 17:39
Te normális vagy egyébként? :-)))
Istvan78 2024. 05. 25. 15:28
Előzmény: #4328  Istvan78
Miután egy az egyben megcáfoltam Sehmetet, hogy hazudott, hallgat erről, mint szr a fűben.
Istvan78 2024. 05. 25. 15:26
Előzmény: #4336  ngergo1985
"Aki nincs velünk , az ellenünk van'" fideszes változata: Aki nincs velünk, az baloldali.
ngergo1985 2024. 05. 25. 14:54
Előzmény: #4335  badsector1
Úgysem hagyja abba, nem az a "feladata". Neki mindenki baloldali, aki nem fideszes, ugyanazt azt az 50-es évekbeli rákosista propagandát tolják 70 évvel később, hogy mindenki más, aki nem az ő általuk képviselt ideológiát képviselik, az mind hazáruló, nép ellensége, a külföldi érdekeket kiszolgáló,Amerika által támogatott imperialista csőcselék. Azt gondolják, hogy csak a fidesz, csak egy fideszes lehet jobboldali(jelentsen ez bármit is 2024-ben). Teljesen elment az esze mind a fidesznek, mind a véresszájú fidesz "kommenthuszároknak" is, az agyukra ment a 14 évnyi 2/3-ad,azt gondolják hogy 14 évnyi totális hatalomkoncentráció után csak az lehet, csak úgy lehet, ahogy ők akarják. Lassan ébred a nép, a fővárosban, és a nagyobb városokban már azért kezdenek a logikusan gondolkodó,nem a rendszerből élő egyszerű átlagemberek is ébredni, már csak a nagyon periférián élő, mélyszegénységben tartott emberekhez kell valahogy eljutni a következő 2 évben, és valami mondanivalóval megértetni velük, hogy ha továbbra is az Orbánra szavaznak, akkor a következő 8-12 évben is ugyanolyan csórók és lecsúszottak maradnak, mint az elmúlt 14 évben voltak.
badsector1
badsector1 2024. 05. 25. 14:40
hagyd a fenébe az origogót és a magyar nemzetet, fakenews.
ilyen hazugágokkal van tele, hogy "Ami közös Márki-Zayban és Magyar Péterben, az az, hogy mind a ketten baloldali figurák. " :))
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 14:28

„[…] Amit ő csak azon az egy napon lezongorázott, amikor bement az ügyészségre, arra születni kell. Ez a fajta állóképesség jó, ha három-négy embernek megvan a hazai politikai palettán. És azonnal elkezdte azt, ami a legmunkásabb ott, ahol a legnehezebb a magyar demokráciát feltörni: vidéken”. (Nagy Ervin - Magyar Péterről)
.
De itt álljunk meg egy szóra! Szóval fel kell törni a magyar demokráciát vidéken? Ez egy freudi elszólás, ami nem kívánatos következményekkel járhat. Magyar Péter személyisége ezek szerint alkalmas, hogy feltörje a magyar demokráciát vidéken? Ha így van, akkor ezen el kell gondolkodni! Ha pedig Nagy Ervin nem tudja mit beszél, akkor mit várjunk M.P.-től ilyen tanácsadók mellett?
badsector1
badsector1 2024. 05. 25. 14:22
"Magyarország neve is rajta lesz a szégyenfán, amit a srebrenicai mészárlás emlékhelyén állítanak fel 
Az ENSZ-határozatot nem támogató államok neveit vésik fel a szégyenfára, hogy a szavazás eredménye hosszú távon se menjen feledésbe"

Akkor most csak orbán egy szr ember vagy az egész magyar nép egy szr nemzet?
Erről is szól a következő választás, orbán vereséggel javíthatunk valamennyit a magyar nèp tekintélyén.
Shortelek 2024. 05. 25. 13:55
Előzmény: #4331  badsector1
Nem is tisztúlhat mert a karvajok egyből rátámadnának, így is háborúpártinak titulálják, biztos vagyok benne ha orbánt elzavartuk másképpen fog az ukrán dolgokhoz állni, remélhetőleg megszűnik a ruszki seggnyalás és amennyire tudnának segítenének az ukiknak, nincs még egy olyan mocsok aki így kiforgatja az ukrán kérdést.
badsector1
badsector1 2024. 05. 25. 13:43
Előzmény: #4326  Sehmet
Ukrajna témában meg nem tisztult ki mp  feje az orbán propagandából, de szerintem sikerülni fog neki.
Törölt felhasználó 2024. 05. 25. 13:27
Előzmény: #4325  Sehmet
Miért?
Vali 2024. 05. 25. 12:35
Előzmény: #4321  Second Wave
:)) A megismételni jó ötlet, de mivel  pár perce van megtanítani a "köztévéből" tájékozódóknak, ki a békehozó, ki hoz békés és biztonságos jövőt gyermekeinknek és minden magyar embernek, szerintem üzenni kell.  Emberség a hétköznapokba: iskolákba, kórházakba, hivatalba. Kincsünk a vizünk és a földünk, mi magyarok élvezzük. 
Nagyon fontos a közvetlenség (versus szónoki), csakis mintha a mellette lévővel beszélgetne, Orbán is okkal kezdte el tolni a "közvetlent".
 A tv-nézők figyelme megosztott, ezért érdemes csak és kizárólag pozitív üzeneteket megfogalmazni. A néző, amíg kimegy sörért, és MP bűnöket köt fideszhez, ellenzékhez, amikor visszajön, lehet, hogy csak annyit hall, hogy MP le akar számolni (agresszív), vagy azt tulajdonítja MP-nek, amiről azt mondta, nem teszi. A befogadókészség figyelembe vétele szerintem épp olyan fontos mint az üzenet, mivel az ember automatikusan szerkeszti (like/dislike) az egyébként lehet, hogy csak fél füllel hallottakat. Mivel itt elsősorban bemutatkozásról van szó, az dislike-nál ott a vége.
Istvan78 2024. 05. 25. 12:14
Előzmény: #4324  Sehmet
"még a jó erkölcsbe ütköző szerződésről sem"
Mit mond veled ellentétben az Ügyvédkör elnöke:
"Ha az ügyvédnek tudomása volt a szerződők mögöttes szándékairól, a közreműködése felveti a fegyelmi felelősségét..."
"Az Alkotmánybíróság elnökének vagy a köztársasági elnöknek makulátlan múlttal kell rendelkeznie. Nem jöhetnek elő ilyen kétes ügyek"
ngergo1985 2024. 05. 25. 10:43
Előzmény: #4326  Sehmet
Ahhoz képest, hogy a fideszes "Isteneid", a te sziklaszilárd elveidet adó nagy népnemzeti politikusok azt nyilatkozták még 1-2 hónapja, hogy szerencsétlen, csalódott és sértett emberekkel nem foglalkoznak, ahhoz képest 2 hónapja minden szócsövük(megafon,mandiner stb) és még te és a többi hithű káder itt is semmi és senki másról nem tudtok írni csak MP-ről. És ahogy látom, szépen elkezdtél az "Orbán takarodj" fórumból ide is átszivárogni, és kezded ezt a topicot is szétcseszni a faszságaiddal! Ennyire be vagytok sz@rva hogy MP és a Tisza valami komolyan vehető eredményt fog elérni 2 hét múlva? Ennyire be vagytok fosva, hogy a szétaprózodott ellenzéki,fideszből csalódott és bizonytalan tömegek most végre szavazhatnak másra is egy tömbben, nem csak a két tolvaj, hazug majom Orbán-Gyurcsány duóra? Látom rohadtul kapálózol te is itt a fórumon, bemásolgatva mindenféle baromságot, az képzelve, hogy ez itt bárkit is meg fog győzni bármiben is. Ezzel semmit nem érsz el te sem, max csak azt, hogy aki nem akart MP-re szavazni, az is már lehet hogy csak dafke oda húzza be az X-et hogy vége legyen annak a gőgnek, urambátyám állapotoknak, amit te és a fidesz képvisel. De jól csinálod, meg a fideszes haverjaid is a központban, hogyha ez a cél! :)
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 10:04

"Ukrajna lett az a téma Magyar Péternél, amely miatt a NER-t elhagyó, ellenzéki erő vezetőjévé előlépett politikussal szemben felmerült, hogy nagyban az orosz propagandát és az azzal egybevágó Fidesz-narratívát erősíti. 
.
A Klubrádiónak adott egyórás interjúban hét percet beszéltek Ukrajnáról, az ország EU- és NATO-tagságáról, ennek központi eleme volt, hogy Magyar szerint Ukrajna úgy kapott tagjelölti státuszt, hogy semmiben „sem felel meg az európai uniós értékeknek, alapelveknek, előírásoknak”, az EU-s tagság felvetése a Nyugat részéről inkább a háború eszkalációjának esélyét növeli, a NATO-tagság felvetése pedig egyenesen „felhívás a harmadik világháborúra”. Magyar a Nyugat katonai felelősségéről is beszélt, egyenesen Ukrajnában megvalósított amerikai rakétatelepítésekről beszélve." (Telex)
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 10:02
Előzmény: #4319  Törölt felhasználó
Csak nem te vagy István78 alteregója? :-D
Sehmet
Sehmet 2024. 05. 25. 10:00
Előzmény: #4309  csendben
Tökéletesen értem, amit írtál, csakhogy az köszönő viszonyban sincs Apró Dobrev Klára hazugságával, amiért bűnözőnek nevezi a köztársasági elnököt, ugyanis ott szó sem volt tulajdonjog átruházásáról, sőt, még a jó erkölcsbe ütköző szerződésről sem! Ha valaki jogszabályba ütköző cselekmény miatt feljelent valakit, akkor csak arra lehet hivatkozni, hogy olyan nem volt. Ha pedig valaki azt mondja, hogy a jogszabályok nem érdeklik, akkor az nem más, mint politikai propaganda, amely nélkülözi azt a jó erkölcsöt, amire a másnál hivatkozik. Szerintem ezek ismeretében neked kellene nekifutni annak, amit írtam és amiért írtam, talán sikerül megérteni valamit belőle!
bronz 2024. 05. 25. 05:31
Előzmény: #4318  badsector1
Jól csinálja.
Hírhamisítók pedig majd agyalhatnak, hogy le merjék-e keverni beszéd közben azt kockáztatva, hogy a tömeg esetleg megindul befelé...
dexter 2024. 05. 25. 00:43
MP elmondta, hogy enm érdekli, hogy a hírhamisító milyen témákat írt össze, ő arról fog beszélni, ami a magyar embereket érdekli. Ha lecsavarják, akkor legalább látják az emberek, hogy holt tart ma a közmédia.
Second Wave 2024. 05. 25. 00:25
Előzmény: #4318  badsector1
Úgy látom az MP csapat olvassa ezt a fórumot, szóval a vitán való mégis részvétel után még néhány tipp. Miről kellene az MTVA-s performanszon beszélni:
1) mire szavaznak majd a képviselői az EP-ben a migránskérdésben (határozott ellenkezés kell, ha nem akar a vita után dollárbaloldalinak látszani)
2) enged-e fegyvert szállítani Ukrajnába magyar területről. Küldünk-e bármilyen módon magyar hadianyagot, és ha úgy adódna katonát UA-ba?
Az eddigi "senki nem akar háborút" az hasbaakasztós duma, értjük. Muszáj színt vallani.
Utána 1-1 percben mehet az "én vagyok a béke elhozója" + "emezek itt ketten cserbenhagyták ezt az országot és egymást tartják hatalomban" trackek. Ez így 4 perc. Ha ez megvan, akkor még egyszer megismételni. 
Kész is a vita. Után buli a Várkertben, a nép pajzsra emelve hozza ki MP-t. A buli végén felugrunk a Várba, kiszabadítjuk Táncsicst? Vagymi. Ezt a végén nem mondom persze, csak kérdezem...

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek