1 hónap alatt romlott 3%-ot az EUR HUF. Tessék lássék, fixmáp 7%? Az MNB 5 MRD-nyi EUR-t behúzott ezen időszak alatt. már ~10ft *5 = 50 MRD-ot zsebrevágott (nem realizáltan)
arról nem szól a fáma, hogy lehetne venni részvényt EUR-ért (akár), 1 év alatt csak 5-8%-ot emelkedjen , a forint mellé romlik még 5%-ot. rörgtön semmit nem ér a fIxmáp. szerintem ilyen f@stengerben lévő államnak sokkal több kamatot kellene adnia, nem 7%-ot. Majd az EUR HUF mutatni fogja az irányt, csak nehogy újra emelni kelljen egy 400bp-t.
Elolvastam ,valóban érdekes ,egyben tanulságos információt is nyújtott. De továbbra is azt mondom ,a tőkét azt kamatoztatni kell mert a párna cihában csak el értéktelenedik.-vagy ön máskép gondolja?
Van állampapírod vagy nyakig ülsz eurban? Gondoltam gyurcsóti a kis szerelmed. Most fontos adatok lesznek várhatóan a kifizetett állampapírok kamatainak a felét visszakötik a felét meg elköltik. Ügyesen az itt nem veszek eurt árfolyamon tartják az árfolyamot, hogy minél kevesebb menjen valutába. Korábban írtam, a kamatfizetés idejére feljebb kell vinni eur árat. Öreg zsidó erre mondja: ügyes.
Ne felejtsd el az év végi 2033/I PMÁP kipörgetést!, amiből vagy 200 MRD körül berántottak. atom gáz, de kit érdekel? longoljad,ha gyengülést vársz. ezt a fost mindig megmenti a 389, már-már viccesen unalmas. lesz itt akkora rakéta idővel, hogy még a Marslakókat is zavarni fogja.
"olyan 4 évet hoztak össze, mint 2002 és 2006 között..." Sokkal rosszabb 4 évet hoztak össze mint 2002-2006 között... A mostani hiány és az előzőek is bőven vernek minden csúcsot... Kiszámoló is írt erről egy jó cikket, hogy az akkori hiány jelentős részét a Mnyp. befizetései adták.... A mostani hiányokhoz ezeket a Mnyp befizetéseket hozzá számoljuk akkor sorozatosan, majdnem minden évben nagyobb hiányokat hoztak össze mint a 2010-előtti kormányok....
Magyar Állampapír tulajok