Itt elírás van 2030 / I = i febr 20 a kamatforduló, nem január 20, mivel eredetileg 13 hónapos papír. utána vált 12 hónaposra. a kibocsátás dátuma az stimm, hogy január 20.
Én a bankba (OTP) vittem be a MÁK számlaszerződésemet, azon minden adat rajta van, és indították a transzfereket. Mondjuk én magamtól-magamnak utaltattam. Igen az a biztos ha mind ketten bementek a bankba
nem valószínű. az ön férjének az ügyfélazonosítója kell, azt fogják kérni a MÁK-nál. OTP-nél is ennyit kértek csak ,amikor átvittem a MÁK-hoz (+ KELER , de MÁK-on belül nem kell ilyesmi)
bmáp 5,5% 3 hó DKJ átlag felett adja ugyanazt, mint a fixmáp (7), mert ugye a bmáp ad még 1,5% prémiumot, azt még nem butították le? furcsa. bezzeg szegény kisbabák! sírnak,h nem kaphatnak mrd-okat..
Csak lenne jobb beszálló árfolyam, mondjuk 380,- De a CHF menekülő valuta jellege miatt általában jobban kileng pluszba, ha nagyobb pánikhangulat van. Meglátjuk.
akkor érdemes, ha lemegy az EURHUF árfolyam... amúgy meg az igazi baj az emáp-pal, hogy ezzel a 3,93%-os kamattal majdnem egy negyedév, mire az 1%-os marzsot kitermeli...
Ha holnap bevezetnék Magyarországon az EUR-t, akkor a HUF alapú magyar állampapírnak változna a kamata, vagy EUR-ban is a HUF kamat maradna? Van erről az esetről valami leírás?
én ezen a cikken nagyon jót nevettem. Gyengélkedik USA, Németország, ezért gyengélkedünk mi is. Mindig másra mutogatnak, a vonzerő. Magukra nem mutogatnak,h lehetett volna máshogy is csinálni, ha nem loptunk volna.
Magyar Állampapír tulajok