Ti csak pénzt nézitek! Semmi se elég! Még még! Kufárság! De vannak dolgok amit pénzzel soha nem lehet megvenni. A lakásárak meg évek óta emelkedtek. Valaki meg veszi, más meg kufárkodik vele.
Na most akkor jó az állampapírhozam az árakhoz viszonyítva vagy nem jó? Ne keltsünk már pánikot, aki állampapírba tett az tudta mire számíthat. És még a forint is erős. Nincs se világgazdasági összeomlás, se hánorús veszély az országban, se migránsok nem akarnak idejönni. Minden a várható mederb3n halad, kamatok megérkeznek.
"A fő bajom az ha az ingatlan ár beszakad és utcai vonulás van akkor az értékpapíroknak is kampó." --- Tévedés, a 2008-2009-es pénzügyi válságban az egyik legjobb befektetés volt a megugrott kamatú magyar állampapír. Nem hiába zsákolta akkor a hazai papírokat a Templeton.
Azért kivi leszek meddig árulják ezeket az ingatlanokat... Vannak ám Fehérváron is elvárosok, 330 ezerért /hó vagy többért kiadó lakások, akad 55 m2-es lakás is ami 111 millióért eladó.. https://www.gdn-ingatlan.hu/ingatlanok/page-2/?agent_id=1603/
A kígyóuborkáért max.249 ft-ot adok. Itt a postával szemben is várják a madarakat, 1400 Ft /kg az alma és 2400 Ft/kg a mandarin... --- Nem azért de almát Lidlbe 359-ért veszek..
Kukacos mikulás csoki az óvodásoknak. 56Kg tartósítószer az ételekkel bevíve emberekbe/év. 150millás panel. Hogyne. Emberek eddig azt mondták egy hónapban 1x esznek húst. Zsíros kenyér, vajas zsömle.. Aztán 8milláért nem tudtak panelt venni, majd most 70milláért kapkodni fogják. Engem senki ne nézzen madárnak
Ugyanezt mondtam itt az államcsődőzőknek. Ment ugye a nagy 19%os kanat alatt végig az államcsőd riogatás, vegyél részvényt, az sokkal jobb, ilyen olyan részvény. Államcsődnél nem lesz gebasz a részvényével, csak a mi Állampapírunknak fáj? Most 6-7% óta semmi államcsőd, meg nem fizetik ki duma nincs. Nem semmi. Amúgy az ingatlan témánál voltunk. Ingatlan ár eshet anélkül, hogy állampapírral történne valami. 2008as Suprimeban is ment tovább a magyar államkötvény. Részvények persze együtt eshetnek, az nekem nincs
Ha már utcai vonulás.. nézzétek meg, most megy a tüntetés... hát ez van. Tiszteletben kell tartani a köz akaratot. Remélem 1%os kamatadó elég lesz nekik.. de lehet az inflációt megállítják.. ki kell mozogni valahogy.. belenyugodtam már..
Ok. Te egy "2008 újratöltve" válságról beszélsz. Átéltem. A fő bajom az ha az ingatlan ár beszakad és utcai vonulás van akkor az értékpapíroknak is kampó. Az egy láncreakció. Akkor tőzsde, kamatok, minden feketében áll. Ha az ország felett drónok jelennek meg akkor meg aztán végképp pakolni kell és ki kell venni a PMAP-ot is.
A Debreceni Adventi vásár 10 dkg sajt 790 Ft.. De van 10 dkg kolbász 1300 ft-ért is... Kenyérlángos 2500 forintért haraphatunk, A töltött káposzta adagja 3500 forint körül van, hasonló árakért kapható a
toroskáposzta is. Sült kolbász + kenyér és mustár 4 ezer forintért.. Hamburgerek 4 ezer
körül, míg a retró hambit 3500-3700 forint környékén árulják. Az egytálételek, mint a brassói és a
levesek körülbelül 3 ezer forint környékén mozognak..
Egyelőre, nálam most nagyjából így oszlik meg a vagyon. 37% - Ingatlan 63% - Állampapír, - Bef. alap, fizikális euró, huf, ezüst és arany, ---- Ücsörögjön aki akar az ingatlanokban, a 37%-os arányt lecsökkentem max.10%-ra...
https://kepkuldes.com/image/tWdz0uZ Et nàlunk 60milla az omladozó 130éves gangos bérhazakban. Nem ettem meszet ilyen piacin vásarolni. Itt én mindent eladok. Hatid arin kapok tengerpartokon ingatlant. 10millio bathot befektetek kint és 5eves vízumot kapok
Magyar Állampapír tulajok